Reklama

Reklama

Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works

  • Japonsko 劇場版 フェイト/ステイナイトアンリミテッドブレイドワークス (více)

Obsahy(1)

Stejně jako seriál Fate/stay night vychází tento film z počítačové hry společnosti Type-Moon. Zpočátku se děj vyvíjí stejně jako v seriálu, avšak dojde k několika zvratům, které příběh vychýlí na jinou kolej. Opět sledujeme bitvu sedmi Pánů o Svatý Grál a opět je tu plno napínavých soubojů mezi jejich Služebníky. Tentokrát se ale do popředí dostává Služebník Archer. Dozvíme se více o jeho minulosti (a budoucnosti) a možná i to, proč se opakovaně pokouší zabít hlavního hrdinu, Pána jménem Emiya Shirō. (Monoxid)

(více)

Recenze (27)

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Síce efektné ale úplne zbytočné a prázdne... Táto cesta je v novele najhoršia, trochu to síce vyvažuje Rin ale radšej mám tú silnú Rin. Ľuďom čo videli len Zero/Stay night a nehrali novelu silne neodporúčam. ()

Shrekito 

všechny recenze uživatele

Nehorázně sestříhaný patvar, který pro mě zachraňuje vysoká účast Rin a Archera(je to v předloze jejich route a můj nejoblíbenější), a také to že na souboje se pěkně dívá i když jsou nehorázně prokrácené (v souboji Shiro vs Archer, navíc není vysvětlena Archerova motivace) a tím, že přitom prokracování úplně nezabili Lancerův potenciál ( i když moje oblíbená scéna "Rin-sama is angry" absentuje). ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Ze začátku zmateně sestříhaný seriál, aby to pak plynule navázalo na neméně zmatený pokus o děj, který slouží jen jako záminka pro nekonečnou řadu soubojů. To jediné nové, co to přináší, jsem už stejně tušila během seriálu, tak to nakonec pro mě vyšlo jako ztráta času. Ti, co se s Fate/Stay Night dosud nesetkali, nebudou mít tucha, co se to tam děje. Pro ty, co to znají, je to nadbytečné. ()

Bezmenny 

všechny recenze uživatele

Dej sa posúval tak rýchlo, že vlastne letel. Napriek tomu, že som sa miestami strácal, som sa neuveriteľne bavil. Vyžíval v bojových scénach. Pre mňa to bol krásny zážitok. Už si zháňam seriál, aby som to pochopil... ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Jak už je tu mnohokrát napsáno, tak pro lidi, kteří neznají seriál, to musí být hrozná kravina, protože se v tom vůbec nevyznají. Vzhledem k tomu že narvali příběh všech 24 dílů do necelých dvou hodin (což vyjde na nějakých 4-5 dílů), tak se není čemu divit. Kdyby z toho udělali alternativní seriál, tak by si člověk mohl vychutnat více toho napětí z jednotlivých alternativních odchylek, které tu jsou. Samozřejmě se tu člověk dozví pár nových věcí (takových univerzálních), které mu pomohou pochopit o trochu lépe seriál tomu předcházející. Navíc ta animace s těma efektama v bojích se tu snad vyladila do nejlepšího, což je opravdu radost pohledět. Škoda akorát té uspěchanosti, kdy si člověk vše nemůže pořádně vychutnat. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Líbivý look, fajne souboje, ale nevyužité charaktery, pro ty co neznají klasický seriál dost o ničem. Ale za ten look a pojetí bych 2* dal +1 za to, že prostě neznám klasiku (nějak mě nechytla). ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

O třídu horší než seriál, ale v některých pasážích lepší (konfrontace Rinn a Emyii na území školy). Souboje docela dobré, největším nepřítelem je to ohromné zkrácení, které se negativně na tom celém projevilo, člověk který seriál nezná v tomhle bude plandat jak meloun v chlupaté dece. Nicméně, já jsem viděl Fate Stay Night, Fate/Zero a teď už i celé Fate Stay Night: Unlimited Bladeworks, takže pod tři hvězdy nepůjdu, protože na to mám svět Fate až moc rád a při sledování tohohle snímku jsem se výborně bavil každou minutu. Krom toho jako prozatimní rozlučka s celou touhle fantastickou věcí a shrnutí seriálu UBW je tohle více než dostačující. UŽ CHCI HEAVEN´S FEEL. ()

Reklama

Reklama