Reklama

Reklama

Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works

  • Japonsko 劇場版 フェイト/ステイナイトアンリミテッドブレイドワークス (více)

Obsahy(1)

Stejně jako seriál Fate/stay night vychází tento film z počítačové hry společnosti Type-Moon. Zpočátku se děj vyvíjí stejně jako v seriálu, avšak dojde k několika zvratům, které příběh vychýlí na jinou kolej. Opět sledujeme bitvu sedmi Pánů o Svatý Grál a opět je tu plno napínavých soubojů mezi jejich Služebníky. Tentokrát se ale do popředí dostává Služebník Archer. Dozvíme se více o jeho minulosti (a budoucnosti) a možná i to, proč se opakovaně pokouší zabít hlavního hrdinu, Pána jménem Emiya Shirō. (Monoxid)

(více)

Recenze (27)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tak jako správná odreagovačka na večer, když není co robit, je to super... navíc, když se vám líbil i seriál, tak není co řešit... animace je top notch, takže všechny souboje vypadají zatraceně efektivně a spolu se skvělým hudebním podkresem působí i pořádně epicky ! A ne, není to jenom seriál narvaný do filmové stopáže... je to něco úplně jiného, takže neváhejte a jděte do toho ! ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Fúha no povedzme si jasne čo toto je tento film. Tento film je dá sa povedať trochu zbytočný. Momentálne je zbytočný lebo existuje Fate/stay night: Unlimited Blade Works (http://www.csfd.cz/film/389227-fate-stay-night-unlimited-blade-works/) čo je už vážna kvalita (jasné chápem v roku 2010 zbytočný nebol). Dôvod je jednoduchý všetko je v tomto filme ako keby zrýchlené a na nič sa nekladie dôraz. Príbeh je plochý a nezaujímavý. Súboje sa prelievajú z jedného do druhého. Jediné čo dokáže ako tak zaujať je to, že sa dozvieme viac o tom kto je Archer dovtedy neznámy služobník Rin Tohsaky. Nevravím tým, že sa tomuto treba vyhnúť, len som si istý tým, že väčšina fanúšikov bude sklamaná a to hlavne tí čo očakávajú kvalitu aká bola v anime. Kvalita animácie celkom ujde a hudba je v poriadku. ()

Reklama

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Jako seriál to mohlo být výborné, ale zhuštění příběhu do jednoho filmu opravdu nedopadlo dobře - výsledkem je jen sled (patrně) zásadních momentů a soubojů poslepovaných za sebe, ale zdání souvislého děje to příliš nevytváří. A omlouvat to primárním zacílením na fanoušky videorománu lze podle mě jen částečně - tahle adaptace je prostě poněkud nešťastná. Přes tyhle výtky se ale pořád jedná skvělou audiovizuální podívanou, o to více ale zamrzí promarněný potenciál. ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Jedna otázočka. Prečo preboha, nepoužili tento príbeh pre pôvodný seriál? Je mnohokrát lepší, zaujímavejší a hlavne obsahuje ten dôležitý zvrat, ktorý chýbal pôvodnému seriálu. Nakoľko som bol veľmi spokojný s dejom, na druhej strane ma neuveriteľne vytáčalo, že autori sa spoliehali na to, že divák videl Fate/stay night. Film vynecháva neskutočné množstvo informácii a tým pádom pôsobí pre diváka, ktorý nemal možnosť zhliadnuť seriál neúplne a dokonca až hlúpo. Pre mňa, za mňa mohli autori minutáž pokojne predĺžiť a z kvality by vôbec neubudlo. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Excelentní anime-řežba pouze však pro příznivce původního seriálu. Ostatní diváci se asi vůbec nevyznají v tom, kdo je kdo a proti komu, ani v ději atd. Ale o děj zde oproti geniálnímu seriálu ani nejde. V podstatě se jedná o přes 100 min dlouhou non-stop řežbu těch největších bojovníků historie lidstva, kouzla, magie, krev, nečekané zvraty ... Komu se líbila akce v seriálu, tohle ocení jako já ... kdo preferoval děj, bude zřejmě zklamán ... (Některé souboje a útoky jsou fakt neuvěřitelné masakry ...). Paráda!!! ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama