Reklama

Reklama

Dvojčata

  • USA The Last Remake of Beau Geste (více)

Obsahy(1)

Neoceniteľne drahý safír je cieľom túžby dedičov sira Hectora Gesta - jeho mladej ženy Flavier, jeho dcéry Isabely a jeho adoptovaných synov, dvojičiek. Hrdinného Beau a patetického Digbyho. Keď sa Sir Hector odoberie na smrteľnú posteľ /kde zostane počas celého filmu/ Beau unikne s drahokamom, aby ho uchránil pred jeho macochou. Flavia ho prenasleduje do severnej Afriky.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Váš syn je dcera!- Film, ze kterého jsem si po drahných letech v kině pamatoval jen Feldmanovy vyvalené oči a pohřeb do záchodové mísy, mě tentokrát bavil o hodně méně, ale díky kratší stopáži jsem se nenudil. Vtípky připomínají více britský humor, místy černý jako bota. Úvodní zničení loga Universalu nemá chybu. Výborné je i herecké obsazení - půvabná a proradná Ann-Margret, Ustinov a jeho zásoba náhradních noh a nejen vykulený, nýbrž i neustále překvapený Feldman. M. York po většinu času pózoval jako pro módní žurnál, a tak jeho úsměv ocení asi nejvíce dámské publikum. Pobavil prodejce s velbloudy, vtipná byla fata morgana. Oddechová jednohubka pro volné odpoledne. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia slovenského znenia (MARKÍZA 1997) = BOHUMIL MARTINÁK - s týmto dabingom to 19.9.2009 uviedla vo svojej premiére aj STV. (18.9.2009) ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama