Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzská vláda reaguje na nespokojenost veřejnosti ohledně obrovských sum investovaných do výzkumu vesmíru spuštěním velké veřejné kampaně. Zorganizuje loterii společně s francouzským vesmírným centrem. „Jízdenka do vesmíru“ dává šanci dvěma civilistům podívat se do evropské vesmírné stanice ve společnosti profesionální posádky. Operace má velký úspěch. Všechno dokonale vychází, než jeden z výherců vezme na vesmírnou stanici rukojmí…

Na serveru www.n2yo.com, který nabízí sledování satelitů, můžete pozorovat vesmírnou stanici ISS neustále, ve dne v noci a to i při zataženém počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Copysan 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie na mě působí dojmem že je to vždy buď čtyř-a-více-hvězdičková prda (Blbec k večeři), nebo naprosté fiasko a nic mezi tím. Tohle je ten druhý případ. Z počátku zajímavě vypadající film s originální myšlenkou (hmm, loterie o cestu do vesmíru) se promění v bezbarvou šlichtu bez chuti. Hlavní postava je naprostý idiot (bohužel ne ten sympatický typ), děj je na absurdní komedii (otisk varlete?) příliš vážný a zoufalé pokusy o humor postrádají vtip a tak nějak vyznívají do ticha. Navíc film téměř nevyužívá svého prostředí (většina vtipů a scén by vyzněla stejně na louce nebo někde ve skladišti jako ve vesmíru). Shrnuto: Další zbytečný film na který nemělo smysl se dívat (ta jedna hvězdička je za ručníkovou scénu, alespoň jednou sem se zasmál). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zcela vážně se tvářící film, vyprávěný bez typické komediální nadsázky, ze kterého však neustále vyskakují naprosto absurdní ptákoviny a hlášky prokládané parodickými odkazy na slavné filmy (od Mysu hrůzy a Armageddon, přes Apollo 13 a Vesmírnou odyseu 2001 až po Fantomase, Highlandera a Vetřelce). To může znamenat buď fiasko neschopných filmařů nebo pokus o originální přístup ke komedii. Rozpočet to má slušný, zpracování je technicky bezchybné, takže ať už je to tak nebo onak, zbývá zvolit přístup. Žehrat na neschopnost filmařů nebo se naladit na správnou vlnu a pobavit se. Záchvaty smíchu sice nehrozí, ale pobavený úsměv je taky docela příjemný, ať už ho vyvolá „vnější volání“, ručníkový souboj nebo "jednoduché" vysvětlení beztížného stavu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jakej je ve vesmíru časovej posun?" Pokud jednou setřu tři rakety, vyhraju jízdenku do vesmíru a nebude mi někým kompetentním zodpovězena tato zásadní otázka, tak na protest výhru roztrhám na šest trojúhelníků. Proč na šest? Protože je to blbost, stejně jako tento snímek, který mne rozesmál přesně jednou a absenci humoru já komediím odpustit neumím. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Já vlastně vůbec nejsem Yonis." - "Guérin?" - "Guérin?" - "FANTOMAS!" K Jízdence do vesmíru jsem se dostal tak, že v televizi absolutně nic nebylo a při projíždění programů vidím, že nějaký film začíná, tak si říkám, že ho zkusím dokoukat. Nakonec se ukázalo, že se stala tzv. z nouze cnost, protože tohle je tak blbý, až je to docela dobrý. Směle tento film můžu přirovnat k snímku RRRrrrr!!!. Tady taky humor sází spíše na střeštěnosti a absurdity. Jak to tak bývá, někdy to funguje výborně, někdy méně a někdy vůbec. Tenhle film celkově působí velmi stupidně, ale já se docela bavil a proto tohle nadprůměrné hodnocení. ()

RyonMathrin 

všechny recenze uživatele

Povedená francouzská komedie/parodie. Vyhledal a shlédl jsem tento film hlavně kvůli herečce Marině Foïs, kterou mám rád, a i přes poměrně nízké hodnocení filmu mi humor sedl. Je zde plno hlášek, navíc hlavního nešikovného hrdinu stačí vidět a nutí to do smíchu. Všem, kdo mají rádi komedie, doporučuji, nedejte se zastrašit nízkým průměrným hodnocením. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama