Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzská vláda reaguje na nespokojenost veřejnosti ohledně obrovských sum investovaných do výzkumu vesmíru spuštěním velké veřejné kampaně. Zorganizuje loterii společně s francouzským vesmírným centrem. „Jízdenka do vesmíru“ dává šanci dvěma civilistům podívat se do evropské vesmírné stanice ve společnosti profesionální posádky. Operace má velký úspěch. Všechno dokonale vychází, než jeden z výherců vezme na vesmírnou stanici rukojmí…

Na serveru www.n2yo.com, který nabízí sledování satelitů, můžete pozorovat vesmírnou stanici ISS neustále, ve dne v noci a to i při zataženém počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Já vždycky myslel, že jen v Česku se dávají peníze do nesmyslných, nekvalitních a hloupých projektů. Bohužel Francie mě přesvědčila o opaku, takže výjimečně nevtipná, hloupá a nudnou parodie na vesmírné lety, kosmonauty a tak vůbec, si mohli kluci galského kohouta nechat od cesty. Zasmál jsem se jednou? Tak to bylo moc. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jelikož mají Francouzi docela dobré filmy a hlavně skvělé horrory, čekal jsem víc. Zasmál jsem se asi jen 2x. Když velitel při vstupu do budovy měl detekci hlasu, rohovky, sliny a nakonec varlete...... a podruhé, když byli na vesmírné stanici bez signálu a dožadovali se spojení. Vnitřní signál selhal a tak žena z posádky měla zkusit vnější volání o pomoc - otevřela tedy v raketě okno a do vesmíru zavolala :"pooomóóóc" :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jakej je ve vesmíru časovej posun?" Pokud jednou setřu tři rakety, vyhraju jízdenku do vesmíru a nebude mi někým kompetentním zodpovězena tato zásadní otázka, tak na protest výhru roztrhám na šest trojúhelníků. Proč na šest? Protože je to blbost, stejně jako tento snímek, který mne rozesmál přesně jednou a absenci humoru já komediím odpustit neumím. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Naprosto suchá komedie bez nějakého většího nápadu a s minimem komických dialogů nebo situací. Nevidím pádný důvod tohle hodnotit lépe, než je 20% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zcela vážně se tvářící film, vyprávěný bez typické komediální nadsázky, ze kterého však neustále vyskakují naprosto absurdní ptákoviny a hlášky prokládané parodickými odkazy na slavné filmy (od Mysu hrůzy a Armageddon, přes Apollo 13 a Vesmírnou odyseu 2001 až po Fantomase, Highlandera a Vetřelce). To může znamenat buď fiasko neschopných filmařů nebo pokus o originální přístup ke komedii. Rozpočet to má slušný, zpracování je technicky bezchybné, takže ať už je to tak nebo onak, zbývá zvolit přístup. Žehrat na neschopnost filmařů nebo se naladit na správnou vlnu a pobavit se. Záchvaty smíchu sice nehrozí, ale pobavený úsměv je taky docela příjemný, ať už ho vyvolá „vnější volání“, ručníkový souboj nebo "jednoduché" vysvětlení beztížného stavu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Rok 2030 kdesi nad Francií......... Děj však začíná o několik desetiletí dříve. Základem příběhu je výherní los nazvaný Jízdenka do Vesmíru za pouhá dvě Eura. Setřete a tři rakety jsou vaše výhra. Ale jen dva vybraní mohou později letět opravdovou kosmickou raketou do Vesmíru. Stephen je borec a vlastní pěkné autíčko VW Brouk a jeho scéna ze seminářem k desetiletému výročí formy na výrobu hasicích přístrojů je povedená. CITÁT - Hezké výročí. Ty vaše přístroje nejsou moc dobré........ Ovšem vstupní identifikace mě totálně dostala na kolena - identifikace podle oční duhovky, otisků prstů, slin a identifikace podle..... - Vítáme vás plukovníku......... Krásná je i scéna ve 48 minutě a parodie na hlavní heslo filmu Vetřelec - Ve Vesmíru nikdo neuslyší tvůj křik - Pomóóóóc !!!! Z funkčností nebo nefunkčností telefonů ve Vesmíru, tedy na oběžné dráze kolem Země, by se dalo spekulovat. Stephen má jen tři čárky, jako to, dle mého by měl mít celý počet, vždyť je skoro vedle satelitů vydávající signál do mobilů, ale to je jiná část. Souboj ručníků v 69 minutě je skvělej. Nejhorší zvíře byla ovce ve vrtulníku a nejlepší zvíře je zvíře jehož akce přijde později. Ridley Scott by určitě zaplesal, tak jako já, pěkně od srdce. CITÁT - Teddy ?........ Jsem mile překvapen. Parodie je povedená, žádné zbytečné sexuální scény nebo scény z jídlem na zvracení. Má to akci, vtip, pěknou hudbu a hlavně děj. Já se prostě bavil. A nezapomeňte, že nejdůležitější je láska všech kolem a přátelství mezi národy. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Docela solidní paskvil, ve kterém se najde několik (málo) povedených fórů a bohužel taky několik (více) těch nevyvedených a trapných. Hvězda za to, že když už se nějaký fór povede vážně za to stojí (při volání o pomoc, které je zahráno s ledovým klidem herců jsem málem umřel). Docela mě taky překvapil vizuál, který se mohl rovnat i hollywoodským produkcím a proto hvězda druhá. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Téda, jen málokterý film vám dá příležitost uvažovat o Odpadu už během prvních dvou minut. Snůška trapných blbých vtipů, terorista, imbecil a blbka na palubě, zmutovaný krocan, cesta časem, ztráta času. Jediná ta stanice se jim povedla. Ta to ale nezachrání. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá sranda, kde si nelámou hlavou s drobnostmi, jako je cestování v čase nebo stav beztíže. Zajímavé přesahy do minulosti a budoucnosti (namaskovaní herci), které vysvětlují chování jednotlivých postav a hlavně spousty absurdních a šílených situací braných naprosto vážně. Tento typ humoru se mi líbí! ()

buchli 

všechny recenze uživatele

Hlavně v první polovině překvapivé množství (nejspíš alkoholem podporovaných) výtlemů, v závěru už se zas tak moc nadprůměrně vtipných momentů neobjevilo, ale ten zmutovaný krocan stál za to... ()

July 

všechny recenze uživatele

Tenhle film místy neví, čím má být - bláznivou parodií, jemnou parodií nebo prostě komedií. Dost dlouho není bohužel ani jedno z toho. Většina vtípků je dost laciná, zasmála jsem se jen jednou (ale zato dobře) - scéna s krocanem byla nezapomenutelná. Jediný moment, který se skutečně povedl; perfektní! Zbytek spíše stupidní nuda. ()

Sairina 

všechny recenze uživatele

Trhlá francouzká komedie, která občas velmi vtipně paroduje hollywoodské filmy s tématikou cesty do vesmíru. Ale to je asi tak vše. Myslím si, že mi do konce mého života stačilo vidět tenhle film jen jednou. ()

Reklama

Reklama