Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Recenze (246)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je Wild Child taková teeny blbůstka o napravené, původně rozmazlené, ale v jádru vlastně citlivé a slušné holčině (Poppy) z USA, která se díky svým vrtochům ocitne v Anglii a to na venkovském internátu pro dívky, kde se jí má dostat náležité převýchovy. Samozřejmě ji srdečně přivítají a to především místní upjatá řiťolezkyně (Harriet), která jakožto předsedkyně studentské rady si její manýry nenechá líbit. Děj se dále ubírá triviálním směrem, Poppy se musí přizpůsobit a naučit se zvykům "obyčejných" lidí, zažije přátelství, nedorozumění, lásku i zradu a díky tomu všemu nakonec najde i sama sebe. Člověk by si řekl, že je to další tupá a nudná komedie pro náctileté, ale na film se celkem dobře kouká a když to holky rozbalí na školním plese, má to i šmrnc, navíc na něm Emma Roberts vypadá i jako slušná kočka. Film je sice dost průměrný, vtipy nějak zanikají, ale špatný rozhodně není a na 98 minut relaxace se i hodí. (6/10) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S pravdou se má jít okamžitě na povrch, takže se nebudu tajit tím, že jsem na tenhle film čekal hlavně kvůli Nickovi Frostovi, protože díky Soumraku mrtvých a Hot Fuzz jsem si ho upřímně zamiloval. Jenže já jsem si ho za celý film nevšiml a to mě docela zarazilo, ale nesnažil jsem se vnímat jenom jeho, chtěl jsem se pobavit u americkoanglické komedie, a to řek bych, se vcelku vydařilo. Puberťačka je přesně ten typ filmu, který očekáváte, jestli se na něj chystáte koukat. Z mladého rozmazleného fracka se stává příjemná holka, náprava dokonána, scénář nemá nic originálního, ale docela příjemně se na to kouká. Emma Roberts hrát docela umí, takže jsem schválně zvědavý co předvede příště. Puberťačka je přesně ten typ komedie, který překvapí, neurazí, zabaví a určitě si ho ještě v budoucnu rád zopakuji. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Lucy Dahl .. Neškodná komediální jízdička rozmazlené americké slečínky (s tmavým přelivem k sežrání Emma Roberts) do konzervativní Anglické internátní školy, kde konečně pochopí váhu hodnot. Mládež asi stěží napraví, ale snímkem také nijak neurazí a přestože bránici netrhá (o což se ani nepokouší), pobaví. Pásový nadprůměr. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechová komedie u které jsem se několikrát zasmál. Dá se říct, že mi film i zvedl náladu. Příjemné herecké obsazení. Skvělé téma. Takže vřele film doporučuji. Mám jen jedinou malou výtku a to, že z krásné blondýnky nakonec udělali tmavovlásku. Z atraktivní holky tak udělali průměrnou :-( ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Price: 1. Real Wild Child 2. If This Is Love 3. About You Now 4. Say it Right 5. Chasing Pavements 6. Shut Up and Drive ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Anglie je tak daleko. - A přesto tam mluví americky!" Pohádek o polidštění rozmazlenejch pipinek, vybavenejch smrtelnou dávkou závislosti na konzumním způsobu života, bylo natočeno několik hromad. Nejsem jejich zarputilým fandou, protože se většinou jedná o nepříliš koukatelný záležitosti, ale tenhle souboj s disciplínou rozhodně patří ve svý povrchní kategorii k těm podařenějším. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tenhle žánr je u nás podceňovaný, protože starší muži a drsné ženy nemají rádi puberťácké filmy. Pro náctileté holky a někdy i kluky tenhle typ filmů smysl má. Proto tomuto filmu fandím. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle opravdu neni lepší, než co se dá vidět v každý jiný teen komedii. Opakujou se tu stejný dějový principy, problémy hlavní postavy, úspěchy, napravení a oblíbenost hlavní postavy na konci, prostě úplně ten nejjednodušší příběh, co se dá vidět se všema záporama, co s tim bývaj spojený a některý scény jsou fakt na pokraji trapnosti, ale musí se tomu nechat, že to na těch 90 minut umí zabavit a i když Emma Roberts měla v začátcích asi solidní tlačenku tětičky Julie, tak tady to zvládla dobře ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Sex ve městě pro mladší ročníky. Konfrontace "parishiltonovské" Američanky se systémem anglické internátní školy je tak zábavná, že jsem vážně uvažoval o 4 hvězdičkách, poslední půlhodinka plná laciného moralizování mě ale vrátila na zem. Ve svém žánru rozhodně nadprůměr! 65% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, kterému dáte zhnuseně odpad a jiný den se nad ním zasmějete. Je to totiž tak blbé, až je to zábavné a příjemně oddychové. Je pravda, že se jedná o otřesně nudný námět zavánějící klišé, nelze si nevšimnout děr ve scénáři a zbytečných scén, ale pokud se vám trefí do nálady, myslím, že slušně pobaví. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak to je masakr. Zdejší hodnocení mi totálně vyrazilo dech! 62 %? Za co, proboha? Znám řadu lepších komedií, i pro teenagery. Jinak příběh - jedna velká a souvislá rovina. Bez problému odhadnete, co se stane v příštích 5 minutách. Obsazení taky není nic moc (pokud nepočítám dvě jména, ke kterým se dostanu na konci mého komentáře). K tomuhle napsat scénář muselo dát fakt práci a já si vážím toho člověka, který těch 10 minut obětoval. Takže sečteno podtrženo: 1 * je za Natashu Richardon, která je tam jediná sympatická postava, (škoda, že se s námi rozloučila v takovém braku), 1/2 * je za jeblého, (to se jinak fakt nedá říct), kadeřníka Nicka Frosta a 1/2 * za to, že jsem už viděl i horší filmy. Nicméně zdejších 62 % je výsměch!!! P.S.: Pro srovnání komedie Super náhradník mě pobavila daleko více, ale má jen 59 %. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná a docela svěží komedie, u které sice přesně víte co bude za 10 minut následovat, ale přesto vám to bude jedno, protože se solidně bavíte. Střet americké fifleny s britskou kulturou sice mohl být místy i ostřejší a Nick Frost se tam zdrží bohužel jenom na moment, i tak to ale solidně uteče a člověk u toho může pěkně vypnout. Navíc Emma Roberts je fakt cute a doufám, že o ní ještě uslyšíme. Prostě dobrej komediální výplach u kterého se zasmějou nejen puberťačky. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Posledný film sympatickej N. Richardson, manželky L. Neesona, ktorá tragicky zahynula na lyžovačke v horách. Pravú hviezdnu kariéru mala i napriek pokročilému veku ešte len pred sebou, pretože za jej úprimnými očami som cítil nesporný talent. Na túto komédiu som natrafil úplne náhodou a hlavne kvôli Richardsonovej som jej obetoval svoj čas. Dej sa točí okolo bohatej a rozmaznanej "dcérečky", ktorá potrebuje pár faciek od života. Mala by jej ich dať internátna škola v Anglicku a veru, že aj dá. V žánri nič nové. Samozrejme, že sa z nej stane rozumná baba, ale pozeralo sa na tom celkom dobre. Navyše mám pocit, že o mladej a talentovanej Emme Roberts ešte budeme počuť. 60%. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nestává se často, abych se na puberťáckou komedii tak těšil! Ale co se nestává ještě častěji je, aby teen komedie měla úroveň, hloubku a obešla se bez fekálností a přemrštěných vulgarit. Nejen, že se příběh odehrává v Britanii, ale on má i britskou eleganci a vznešenost, která většině podobným filmům chybí! ___ Emma Roberts na jedničku, celý film v podstatě utáhla sama, a i přes svojí rozmazlenou roli mi byla hodně sympatická. Že by talent po tetě? :-) __ Na plný počet to objektivně rozhodně není, ale film mi zvedl náladu a já si mohl na chvíli zafantazírovat, že i takovéhle příběhy se dějí! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mě sedla. Film příjemně ubíhá a každou chvíli se člověk zasměje. Dobrá scéna je například ta, kde Emma zasekne kazetu do učitelčina autorádia a potom její učitelka projíždí kolem autobusu s ohlušující metalovou písničkou, která nejde vypnout :D Právě tady jsem prvně viděl Emmu Roberts a hned jsem jí zařadil mezi mé oblíbené herečky. Její blonďaté vlasy jí moc slušely. ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Od začátku předvídatelná teenagerská komedie, ve které sice nechybí klasická cliché, ale narozdíl od podobných tématických blbostí, tenhle filmek alespoň baví. K tomu i dobře zvolená hudba film posouvá vpřed a až na pár scén se na to hezky kouká. Zasmála jsem se, uvilnila, zapomněla na zítřejší písemku, takže tak 60% (ale jeslti z té písemky dostanu horší známku jak 3, tak strhávám na 20% :D ) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skutočne vtipné scény tu človek bude hľadať márne, no napriek tomu je film prekvapivo záživný. Môžu za to najmä sexy dievčence v školských uniformách, Británia vs. Amerika, rozkošný čumák Emmy Roberts a nadupaný popový soundtrack. Základná receptúra ideálnej oddychovky na sobotu 10:30. ()

Reklama

Reklama