Reklama

Reklama

Květina a had: Šizuko v Paříži

  • Japonsko Hana to hebi 2: Pari/Shizuko
všechny plakáty
Trailer

Od úvodního filmu Květina a had uplynuly necelé dva roky a režisér Takaši Išii opět přichází se svou originální směsí sexu a násilí, při jejímž sledování nezůstane jediný divák bez zájmu. Hlavní roli tanečnice tanga opět ztvárnila neodolatelná Aja Sugimoto, ze které právě snímek Květina a had udělal mezinárodní hvězdu. Tentokrát se děj posouvá z Japonska do Paříže. Z nesmělé tanečnice, která musela čelit masochistickým choutkám zvrhlého publika, se stala profesionálka užívající si svou show čím dál tím víc. Rozhodne se proto odhalit divákům svou „skutečnou podstatu“. A tak show plná bizarností, erotiky a násilí může konečně naplno začít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

muti 

všechny recenze uživatele

oficialny obsah na tejto stranke je zavadzajuci, preto som postol novy, snad prejde. (edit: nepresiel) ako pisu aj ini, dvojka na prvy diel nenadvazuje, akakolvek podobnost s postavami z prveho diela je cisto nahodna. co sa obsahu tyka tak treba uznat ze jednotka bola o dost lepsia. dvojka nam ponuka to iste ale v inom prevedeni. pozrite si film s tymto popisom pred ocami a nebudete sklamani. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

O poznání (!) umírněnější než první díl (který byl o dva řády perveznější). Co mě vytáčí, jsou naprosto zavádějící popisy na DVD českého distributora. Jde o úplně jiný příběh, se kterým má ten první společný jen hlavní představitelku, jméno hlavní hrdinky. Samozřejmě je zde řada podobností na dramatické úrovni (je to svým způsobem "stejné" jako v jedničce, jenomže "úplně jinak"), takže se snímek právem jmenuje Hana to hebi 2. Hrdinka není tanečnice tanga, nesdílí s první Šizuko minulost (i když jsem z počátku byla na pochybách, zda před novým manželem v novém životě nesnaží se o dokonalé zapomnění života starého, ale to by pak nemohla projít "přerodem", o který v tomhle filmu jde, takže ne), není to profesionálka, ale manželka uznávaného kritika umění, která se do všeho dostane zase jen díky podrazu. Ve skutečnosti je mnohem usedlejší než v prvním díle, a to jak co se týče vzhledu, tak i praktik, kterých je nucena se zúčastňovat. ()

Reklama

Joski 

všechny recenze uživatele

Takú bizardnosť o masochistickej sexuálnej úchylke dokážu natočiť jedine japonci. I napriek kvalitnému deju a stvárneniu ma tento kúsok veľmi obsahovo nenadchol. Prví diel je surovejší a voľné pokračovanie je bohatšie o "umelecké prostredie" Paríža. V porovnaní s akčnými krvákmi vojenských filmov je tento ľahký pohľad na ľudské násilie ešte lahoda. Odporúčam individuálne pozrieť a urobiť vlastný názor. 65% ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to jsem asi vubec nepobral. Zatímco jednička pro mě byla docela zajímavej experiment s úchylným dějem, tohle mi vubec nedošlo. Ani nebylo poznat, že by se to mělo odehrávat v Paříži. Nevim, proč je to pokračování, protože tahle Šizuko byla uplně jiná postava, než v jedničce - takže jenom shoda jmen a matení diváka. Prostě mě to nudilo a jestli takhle vypadaj i další filmy tohohle žánru, tak vim, že to neni nic pro mě... ()

Reklama

Reklama