Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá a oduševnělá exotická tanečnice Christine utíká z rodného Ruska poté, co se stala svědkem vraždy svého šéfa a sestřenice. Přijíždí do malé anglické vesnice. Převezme identitu mrtvé sestřenice Natashy, která byla dcerou místního faráře. Jednoho dne ale uniknou na web její erotické fotografie, podle kterých ji ruští gangsteři poznají a vystopují. Christine musí zmizet. Při jejím úniku jí pomáhá ruská policistka, která je nejen sexy, ale také velmi agresivní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Smok 

všechny recenze uživatele

Celkom milá blbinka komediálno-krimi charakteru založená na zámene osobnosti ruskej exotickej tanečnice Natašky (Anny) a kontraste Ruska a UK. Do toho "drsní" ruskí gangstri, do istej doby pokľudné malé mestečko, sympatická hlavná hrdinka (meno odomňa nechcite) a zopár pohodových hlášok typu "Čo je to za človeka, ktorý doma nemá ani kvapku vodky?", alebo "V mladosti som všetky problémy riešil zbraňou, alebo flaškou" - na jedno pozretie sa s kľudom dá. ()

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Tenhle skoro neznámý film mě mile překvapil. Celé to má velmi svižné tempo a určitě potěší oko každého chlapa! O sexy prdelky není nouze + navíc nám Natasha předvede i veliký neočekávaný bonus:-D Spíše než komedie, i když jsem se i zasmál je to takové zbrklé krimi drama, díky kterému poznáme i pár anglických zvyků (nevím tedy jestli by se mi chtělo pořádat gril picknick v prostranství kostela se hřbitovem) ale jiný kraj, jiný mrav!:-D Dále i pár rodinných působivých scén, zejména ve školním kabinetu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Přestřelená komedie, která místama vypadala jak nějaký sitkom alá Krok za krokem. Ruští mafiáni jako banda retardů do parodie ale ta tanečnice byla asi jediná pravá. Hezky tancovala a něco málo i ukázala nad rámec hereckého výkonu. Je to sice bída, ale hezky se na to kouká a frčelo to svižně. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Děj mně přišel dost naivní a předvídatelný, na druhou stranu - záběrama na nahá ženská těla se nešetřilo. ()

Reklama

Reklama