Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Richard (William Katt) přivítá ve svém domě po dlouhých letech svého vzdáleného bratrance Harryho (David Keith) se svojí snoubenkou Connie (Mark Helgenberger), netuší, do jak svízelné situace dostane sebe i svou rodinu. Richard i Connie se totiž v minulosti dlouhodobě léčili na oddělení pro duševně choré a v běžném životě stále nemají své emoce pod kontrolou. Oba dva si však přejí mít společnou rodinu a Richardův idylický život jim má být nápomocný ke splnění jejich snu. Neplánována vražda ovšem změní úplně vše. (brasilian)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nemusíte bejt kdoví jací šerlokové aby vám došlo, že z těmito vzdálenými příbuznými není něco v pořádku. Každopádně jedná se o průměrný, ale určitě koukatelný thriller. Keith hraje toho psychopata kvalitně a mrazivě jeho manželka má minimálně rovněž o kolečko víc. Škoda, že proti nim stojí celkem nevýrazná dvojice hlavních hrdinů. Mel Harris tak maximálně průměrná no a William mouchy sežerte si mě Katt jen dotahuje svůj další znuděný pozérský výkon k dokonalosti. Smůla, ale na víc to prostě nebude.50% ()

John80 

všechny recenze uživatele

Rodina doplatí na svoju dobrotu keď manžel pozve svojho bratranca s priateľkou ,aby ostali u nich na čas bývať, až časom sa ukáže pravá tvár mladého páru Thriller 3* ()

Reklama

Reklama