Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šesté pokračování ztřeštěných eskapád dobráckého avšak poněkud hloupého poplety Ernesta (Jim Varney). Tentokrát je Ernest zaměstnán jako školník na místní střední škole, svou práci zbožňuje a je pro něj vším. Bohužel ale vstoupí v platnost nové nařízení, dle nějž musí mít všichni zaměstnanci středoškolské vzdělání. Tím však Ernest rozhodně nedisponuje a pokud si chce milovanou práci udržet, nezbývá než usednout do školních lavic a pokořit maturitní zkoušky. (J.Connor)

(více)

Recenze (8)

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film jsem viděl, ale kdyby to šlo vzít zpátky, radši bych ho neviděl. Čím míň je tam vtipného obsahu, tím víc se Varney pitvoří a roztáčí další spirálu trapnosti. Natáčení podobných věcí by mělo být trestné. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

V ČR vydalo na VHS Mido pod názvem Ernest školákem. Jak to tohle mohlo dotáhnout až na 9 dílů je mi fakt záhadou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zatím rozhodně nejslabší Ernest, kterého jsem viděl. Už tu jde jen o to, jak se bude Jim Varney pitvořit, což na dobrý příběh prostě nestačí. Je tu ale zajímavý kontrast mezi chytrým a hloupým Ernestem, který ale končí právě s tím, jak se Ernest více a více pitvoří. Tím to vlastně zabíjí a chvílemi bolí sledovat film. ()

Elvis Jagger odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy s týmto idiotom si asi pamätá málokto, inak by musel byť prvý medzi najhorším filmami vo všetkých rebríkoch. Možno tam nieje preto, lebo sa vlastne nejedná o film, ale o zábery na vymeteného debila. ()

Reklama

Reklama