Reklama

Reklama

Recenze (6)

dalia 

všechny recenze uživatele

Příjemná detektivka natáčená v krásném prostředí, okořeněná trochou romantiky. Příběh není přímočarý, postupně se odhaluje, že nic není tak, jak se původně zdálo, a skoro nikdo není tím, kým se zdál zpočátku. Film nenudil a udržel mne v napětí od začátku do konce. Vzhledem ke zdejšímu nízkému hodnocení velmi příjemné překvapení, pokud váháte, nenechte se odradit. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Řemeslně slušně udělanej film, kterej má opravdu kapku nepředvídatelnej děj. Když už si člověk myslí, že se v tom jakž takž orientuje, tak nastane zvrat měnící situaci, aby byl vzápětí přebit dalším zvratem který to postaví úplně na hlavu, ale kupodivu to celkem funguje scénář je obstojnej zpracování béčkový, ale co by kdo čekal. Aspoň je to poctivá práce. Jenom možná už přeci jenom ke konci bylo všech těch zvratů a změn v ději až příliš a místy jsem se v tom přestával chytat, než mi následující scéna objasnila jakej, že význam měla ta předchozí. Nicméně nenudil jsem se a to je asi u podobnýho typu filmu to nejdůležitější.55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rezisera Herringtona povazujem za solidneho rutinera, tak som bol zvedavy, co vykuzli za 7 mega. Vysledok je akceptovatelny priemer. Technicka stranka je v pohode. Jedna nahanacka a sem tam nejaka pestrelka vyzera o.k. Obsadenie je tiez slusne. James Spader este ako cool frajer a David Keith ako serif. Zapletka na prvy pohlad pôsobi zaujimavo, ale postupom casu pribudaju sialene zvraty, co je presne to, co neznasam. Pokial film obsahuje viac ako jeden zvrat meniaci pointu, tak v mojich ociach klesa na dno pretoze ho nedokazem brat seriozne. Vaznosti snimku nepomohli ani niektore herecke vykony, ktore su fakt trapne. V tomto smere vedie mlady agent FBI, ktoreho som mal chut nakopat do riti. Nakoniec ma v celom filme najviac srala hudba. Tento typ naladovej hudby neznasam a miestami som si musel dost stisit zvuk, aby som to vydrzal. Takze vysledok je zrucne natoceny film, ktory si uziju hlavne milovnici prekombinovanych filmov. Ja medzi nich nepatrim, takze davam podpriemerne hodnotenie 4/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý a naprosto neznámý thriller, který má tu výhodu, že není úplně odhadnutelný. Scénář je velmi dobře napsaný, neustále diváka drží v nejistotě a nabízí několik nečekaných dějových zvratů. Herecké obsazení taky bezchybné. Spader je jako vždy skvělý a The Stickup je jeden z posleních filmů, kde je opravdu fešák, a ne otylý plešoun jako v Blacklistu. Po řemeslné stránce je film odvedený dobře. Přestože svým zpracováním nijak nepřevyšuje běžnou TV produkci, dokáže diváka napnout a zaujmout. Z tohohle pohledu zaslouží pochvalu Rowdy Herrington za to, že do filmu propašoval svůj obvyklý cynický přístup a smysl pro humor. Tohle je prostě film spíš pro chlapy. Jinak přírodní scenérie naprosto úchvatná. Film se natáčel v tom samém kanadském městě jako Rambo 1. ____ Tímto bych chtěl poděkovat , že mi kolega helljahve pomohl ten film na netu najít:) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Za najlepsie filmy rezisera Herringtona povazzujem The Road House s Bodhim, teda pardom, Patrickom Swayzem. Jak pise tu jeden uzivatel, chvilu som si aj myslel, ze sa v deji vyznam, ale potom som si odbehol na hajzl a zas som sa stratil -teda clovek to musi sledovat fakt uprene a nikam nechodit, lebo zvrat nasleduje za zvratom, a potom sa uz divak nema sancu chytit. Nemam rad Ludi co pisu slovko cool, spravne sa ma pisat kul /najlepsie v plote/. Kulove to bolo leda tak hovno, Spader je herec, ktoreho rozhodne nemusim, a myslim, ze ani nevie hrat . 40 % ()

Reklama

Reklama