Reklama

Reklama

VOD (1)

Na lékaře má hluboký dopad případ jednoho chlapce. (Disney+)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Matthewa, kterému April pláchla od oltáře, a navrch v docela dobře vymyšlené linii. Pokračování osudů Jo, jejího násilnického manžela a jeho současné oběti, aneb přijde i deus ex machina. Na druhou stranu je možná lepší náhlé vyřešení zápletky než okolo toho dělat kravál další čtyři díly. A třetí velká linie se týká postřeleného černošského chlapce, který doma zapomněl klíče, takže si znovu velmi důrazně zopakujeme, jakou má Shonda Rhimes barvu pleti. A tím to lehce zabije. Každopádně pro April to byl sakra těžkej den. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přiznat, že jsem čekal, i vzhledem k #metoo šílenství v USA, že bude Shonda a tým jejích scénáristů ždímat příběhovou linku s joiným hrubiánským manželem o mnoho déle. Ale třeba se ještě dočkáme nějakého navazujícího doplnění v budoucnu. Celkově ale hodně silná epizoda. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

April se znovu setkává s Matthewem. Paula dohání karma a Jo je konečně volná. Případ toho malého kluka byl neskutečně emotivní. A když se pak s vlastním zážitkem přidal i Jackson...silné. ()

Reklama

Reklama