Reklama

Reklama

VOD (1)

Velká vichřice způsobí zranění. (Disney+)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Richard se krutě neovládl a to zdaleka netušil, co za zprávu ho ještě čeká. Hledání nápadníka pro Meredith od (otravné) pacientky Cece pokračuje, stejně jako mezilidské třenice mezi Maggie a Jacksonem i trojúhelník Teddy-Amelie-Owen. Nijak působivé „války“ začne rozdmýchávat až právě odtajnění Teddyina těhotenství a nádor obalený na Catherinině páteři. Závěr velmi slušný. Leccos pak souvisí s „napíchávací smrští“, takže se dočkáme selfie tyče zabodnuté v hlavě nebo kusu ze Santovy výzdoby v těle starého muže. Po několika rozpačitých dílech se tak vrací spousta lehounce černohumorných vtipů i „životních“ mouder. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný. Patnáct řad a Shonda stále ví, jak na diváky. V Seattlu vypukne bouře a v nemocnici se to zblázní. Ke vší smůle nakonec chirurgové zkejsnou ve výtahu s těmi, před kterými se snaží prchat opačnými směry. ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shonda je prostě naprosto brilantní scénáristka. Vytvořit emocionálně takhle vyčerpávající díl v osmý sérii je naprosto neuvěřitelnej výkon. U tohohle seriálu si po každý skončený sérii říkám, že lepší už to prostě nebude, že to není možný, že všechny zajímavý story lines už jsou vyčerpnaý, tak ona mě vždycky přesvědčí o opaku. Naprosto naprosto skvělý. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakončení podzimu s tradičním cliffhangerem, tentokrát se Seattle Grace Mercy "Death" musí vypořádat s vychřicí. Kopa nakousnutých příběhových linek, i když třeba s dítětem Teddy a Owena bylo už pomalu od prvního dílu této série jasné, že si odhalení/konfrontaci nechají až na podzimní finále, aby náležitě autoři vybudovali obnovený vztah Amelie a Owena a mohli ho tak podrobit zatěžkávací zkoušce. Naopak linku s Meredith a "jejími chlapci" jsem v téhle řadě moc nečekal a vcelku potěšila. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama