Reklama

Reklama

VOD (1)

Lékaři se potýkají s následky předávkování. (Disney+)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Experimentovat s drogami opravdu není senzační nápad a nové zážitky se dají opravdu zařídit i jinou cestou. Drogy ničí naše životy a životy našich dětí. Zhruba to nám chtějí všemi možnými způsoby sdělit lidé okolo Shondy Rhimes. Místy je to trochu laciné sdělení, ale budiž. Samozřejmě se po hromadném předávkování feťáků kdesi v parku objeví i ztracená Betty, jejíhož syna Owenovi berou jeho biologičtí prarodiče. A skrze Betty to bude drámo. Vzápětí se dočkáme sesterského šaškování („Amelie nás bude potřebovat!“), které mě už dost irituje. Stejně jako nezáživná homosexuální linie. Ale když se vrátíme na sál a k pacientům, Meredith má za sebou rekordní (co se času týče) operaci. Jenže jaksi to vyšumí (není to nijak scénáristicky šikovně uchopené). ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl scénáristicky zvláštně nedotažený díl. Meredith provádí rekordní operaci, ale vlastně to je dějově i příběhově zcela zbytečné a upozaděné. A do toho ten "geniální" nápad, ukázat štědrost milionářského synka Jacksona tím, že daruje bezdomovci, který zachránil malé dítě, kempingovou výbavu? To jako vážně? ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hádám, že po této epizodě se loučíme s Betty. Joshua Bassett coby její drogově závislý přítel - to byla rána, která srazila nejen Amelii a Linka. Owen přichází o opatrnovnictví a celé je to takové....smutné. ()

Reklama

Reklama