Reklama

Reklama

Chirurgové

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2024), 306 h 53 min (Minutáž: 40–86 min)

Tvůrci:

Shonda Rhimes

Režie:

John David Coles, Adam Davidson, Sarah Pia Anderson, Tony Goldwyn (více)

Scénář:

Marti Noxon, Gabrielle G. Stanton, Debora Cahn, Krista Vernoff (více)

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Patrick Dempsey, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Kate Walsh (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(429)

Tihle doktoři musí denně činit rozhodnutí, která znamenají rozdíl mezi životem a smrtí. Velmi napínavé drama z lékařského prostředí sleduje Meredith Greyovou a tým doktorů z nemocnice Grey Sloan Memorial, kteří musí denně činit rozhodnutí znamenající rozdíl mezi životem a smrtí. Oporu při tom hledají jeden ve druhém – a někdy jde o víc než jen o přátelství. Společně přicházejí na to, že medicína ani vztahy nejsou černobílé. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele Lopic k tomuto seriálu (1)

Chirurgové (2005) 

Asi muj nejoblibenejsi serial a to sem jich videl desitky. Na to, ze se chysta devata serie si obdivuhodne drzi kvalitu snad az na pulku pate serie kdy je linie s Izzie trochu blba a skoro me v tu chvili odradila od dalsiho sledovani. Pekne se dari cas od casu nahradit nektere postavy. Celkove mi skoro vsichni v Seattlu prirostli k srdci a tesim se na kazdy dalsi dil. Akorat s tim sokujicim koncem temer kazde serie by uz si mohli dat trochu pohov, parkrat je to fajn ale uz to zacina byt moc vykonstruovany. ()

Související novinky

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Disney+ odstartuje v Česku 14. června

Disney+ odstartuje v Česku 14. června

29.03.2022

A je to oficiální. Společnost The Walt Disney Company potvrdila, že streamovací služba Disney+ dorazí do Česka a na Slovensko 14. června, základní měsíční předplatné bude stát 199 Kč, roční pak vyjde… (více)

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (více)

Reklama

Reklama