Reklama

Reklama

Chirurgové

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2024), 306 h 53 min (Minutáž: 40–86 min)

Tvůrci:

Shonda Rhimes

Režie:

John David Coles, Adam Davidson, Sarah Pia Anderson, Tony Goldwyn (více)

Scénář:

Marti Noxon, Gabrielle G. Stanton, Debora Cahn, Krista Vernoff (více)

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Patrick Dempsey, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Kate Walsh (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(429)

Tihle doktoři musí denně činit rozhodnutí, která znamenají rozdíl mezi životem a smrtí. Velmi napínavé drama z lékařského prostředí sleduje Meredith Greyovou a tým doktorů z nemocnice Grey Sloan Memorial, kteří musí denně činit rozhodnutí znamenající rozdíl mezi životem a smrtí. Oporu při tom hledají jeden ve druhém – a někdy jde o víc než jen o přátelství. Společně přicházejí na to, že medicína ani vztahy nejsou černobílé. (Disney+)

(více)

Videa (39)

Trailer

Recenze (377)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Super seriál, který si nikdy nenechávám ujít. Skvělé postavy, dobré příběhy (často zajímavé operace) a hudba je opravdu dosti našlapaná. Nejlepší seriál z nemocničního prostředí. I stále po 16 sériích 5 hvězd (kvalita neklesá!). Pokud někdo chcete vědět, jak se mají správně natáčet emocionální scény, tak tohle je správná volba! ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Další seriál z lékařského prostředí tentokrát ze Seattlu, kde je v Grace Hospital na chirurgické stáži 5 čerstvých absolventů medicíny z Harwardu. Jejich životní trable, vzájemná profesní rivalita, osobní tajemství a hlavně ty problémy elévů „Já jsem lékař, ale nejsem lékař“ k tomu přísná šéfka Miranda „Spíte kdy se dá a kde se dá“. Seriál sice nemá strhující tempo „Pohotovosti“ ani ten svérázný humor, ale má tu správnou porci napětí, radosti a smutku, partu sympatických protagonistů a tu každodenní dávku nešikovnosti začátečníků. P.S. Doufám, že si nevypěstuji stejnou závislost jako na ER. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně dost bizzardní a šílený seriál. Proč , jelikož si pomatuju na díl, kdy tam koleduje kluk bez uší a chce nový. Pak je tam černoch co chce uříznout zdravou nohu. Když mu řeknou, že mu nikdo zdravou nohu neuřízne, tak vezme jinýmu pacientovi co si uřízl nechtěně motorovkou prst a přinesl to vše sebou do nemocnice, nebot ten prst byl zamotaný v pile. Černoch pilu vezme řeže si tam nohu sice ho zarazí, ale stejně už mu jí musí uříznout nebot už jí měl nařízlou a dotyčný je spokojený , že dosáhl svého. Jestli tohle je normální tak nevím. V Americe je možný všechno. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po shlednuti poslednich par dilu odvysilanych v CR musim upravit hodnoceni tohoto serialu na plnych 5 hvezd. Neskutecne emotivni, ale zaroven uveritelne a lidske osudy na Vas proste musi zapusobit a nelze zustat chladnymi (tedy pokud jste jiz neotupeli pri sledovani "skvostnych" serialu z domaci produkce typu Ordinace a spol.). Skutecne od srdce dekuji televizi ABC, jejiz dva serialy se u me umistily na absolutni spicce sledovanosti - LOST (ktere sleduji vzdy ihned po odvysilani v USA) a Grey's Anatomy, ktery mi zprijemnuje nedelni vecery. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých srdečních záležitostí (a stoprocentních závislostí) na poli seriálů. Je v něm úplně všechno... žádný další tuctový seriál z lékařského prostředí, tohle je hlavně o lidech, jejich životních radostech ale i strastech. Ani po tolika letech mě tahle doktorská parta ze Seattlu nepřestává dojímat i rozesmávat... a ty postavy a herci... zvolená hudba a písně... prostě nemám slov. A mé nejoblíbenější postavy? Cristina Yang (Sandra Oh) a od páté série Dr. Owen Hunt (Kevin McKidd). .......... 21.5.2010: Tak nám skončila 6. SÉRIE a pokud jsem někdy měla obavy, že jednoho dne prostě musí jít tento seriál kvalitativně dolů, dnes se rozhodně nevyplnily. Takovéhle úžasné zakončení série jsem nečekala ani v těch nejoptimističtějších snech. Jedním slovem nádhera! Pokles kvality se rozhodně zatím nekoná, a já pevně věřím, že další série bude opět dechberoucí. 7. SÉRIE: Pokud si někdo myslel, že finále šesté série bylo tím nejúžasnějším, co mohl seriál nabídnout, bude se asi hodně divit. Ono je to čím dál tím lepší, čím dál smutnější, ale zároveň realističtější. A já se rozhodně netajím tím, že jsem první dva díly sedmé série sledovala s otevřenou pusou a slzami v očích. A i když je fakt, že 7. série nejede v nějakém strhujícím tempu, stále mě to baví. Shondo, děkuji ti za tuhle krásnou a nepřekonatelnou seriálovou záležitost! / Výstižné komentáře: golfista, novoten, Jeanne, Antek, Zdeňka, Mahalik ()

Galerie (8 488)

Zajímavosti (62)

  • Názvy epizod jsou pojmenovány podle názvů písní od populárních interpretů. Mezi nimi jsou např. The Beatles a R.E.M. (Wendy)
  • Meredith (Ellen Pompeo) bydlí v ulici Harper Lane. Číslo jejího domu je 613. (lucieK)
  • Všichni původní stážisté Meredith Grey (Ellen Pompeo), Cristina Yang (Sandra Oh), Alex Karev (Justin Chambers), George O'Malley (T.R. Knight) a Isobel Stevens (Katherine Heigl) v průběhu seriálu skončili na operačním sále jako pacienti. Meredith při transplantaci jater a operaci slepého střeva, Cristina při mimoděložním těhotenství, Alex byl postřelen, George po srážce autobusem a Isobel během léčby rakoviny. (Aurum)

Související novinky

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Disney+ odstartuje v Česku 14. června

Disney+ odstartuje v Česku 14. června

29.03.2022

A je to oficiální. Společnost The Walt Disney Company potvrdila, že streamovací služba Disney+ dorazí do Česka a na Slovensko 14. června, základní měsíční předplatné bude stát 199 Kč, roční pak vyjde… (více)

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (více)

Reklama

Reklama