Reklama

Reklama

Chirurgové

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2024), 306 h 53 min (Minutáž: 40–86 min)

Tvůrci:

Shonda Rhimes

Režie:

John David Coles, Adam Davidson, Sarah Pia Anderson, Tony Goldwyn (více)

Scénář:

Marti Noxon, Gabrielle G. Stanton, Debora Cahn, Krista Vernoff (více)

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Patrick Dempsey, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Kate Walsh (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(429)

Tihle doktoři musí denně činit rozhodnutí, která znamenají rozdíl mezi životem a smrtí. Velmi napínavé drama z lékařského prostředí sleduje Meredith Greyovou a tým doktorů z nemocnice Grey Sloan Memorial, kteří musí denně činit rozhodnutí znamenající rozdíl mezi životem a smrtí. Oporu při tom hledají jeden ve druhém – a někdy jde o víc než jen o přátelství. Společně přicházejí na to, že medicína ani vztahy nejsou černobílé. (Disney+)

(více)

Videa (39)

Trailer

Recenze (377)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Lamentovat nad sestupnou kvalitou jednotlivých zápletek, ale i zábavností celého seriálu, je již takové klišé, že si ho rád odpustím. Přimhouřím obě oči a s krásnými vzpomínkami se vrátím do dob, kdy Chirurgové byly tím nejlépe vyprofilovaným seriálem, co kdy světlo světa spatřil. Srdcovka, obvzláště první tři sezóny. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff, tak po shlédnutí finále páté řady musím říci, že Shonda Rhimes toho na "bedra" svých diváků nakládá opravdu hodně. Ta tam je určitá veselá nezávaznost většiny dílů prvních řad. Samozřejmě i v čtvrté a páté řadě je plno okamžiků, které na vaší tváři vykouzlí úsměv, ale přesto se mi zdá, že Chirurgové výrazně potemněli. Je paradox, že ač postupně ze seriálu odešly tři mé nejoblíbenější postavy, cítím, že si mne Meredith a spol. "omotávají kolem prstu" čím dál více. Jen se hrozím finále další sezóny. Chirurgové se ale definitivně stávájí naprostým skvostem americké televizní tvorby! ()

Reklama

lucifrid 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů, který je ve své 12. řadě stále na vrcholu. S postavami dýcháte, pláčete a smějete se. Jak si jednou Meredith, Cristinu a další zamilujete, není cesty zpět. Sarkasmus, emocemi nabité drama, které neustále překvapuje a vy u něj ani nedutáte a jste tak zahlceni pocity, že potřebujete další a další díly. 100 % ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Bylo natočeno spoustu serialů z nemocničního prostředí, od úžasné ER, přes německou klisovitou Stefanie až třeba po sarkastického Dr.House a stovky dalších, ale... Hodlám si tvrdit, že skoro žádný se nepodobá Grey's Anatomy. Ani ne tak kvalitou, herci nebo necim jinym, ale tim, jak dily probihají. 80% životní příhody, radosti a strasti residentů a jejich dohlížejících doktorů a zbytek případy. Je to dost dobře do detailu popsáno, jak se jim proplétají životy a jak se s tim vyrovnávají. Mezi novvymi serialy si Chrirugove urcite misto najdou v nasem programu, protoze je to prijemny serial, vice mene vtipny a kdo by neodolal krasne Ellen Pompeo a sympatickemu Patricku Dempseymu. Jako obrovskou vyhodu vidim soundtrack, a hlavne pisen, kterou kazdy dil konci. Vzdycky je to neco nadherneho, co donuti cloveka zamyslet se. Kazdy se asi zamysli nad necim jinym, ale i tak... ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, ktorému však k dokonalosti niečo chýba. Niektoré prípady sú veľmi zaujímavé, niektoré už menej. Výhrady mám voči Ellen Pompeo, ktorej rečový prejav ma irituje a večné rozoberanie jej vzťahu s Derekom mi lezie na nervy. Dúfam, že sa na ňu Derek vykašle:). Od tretej série to už nie je také dobré ako v prvých dvoch, ale stále výborná oddychovka. ()

Galerie (8 488)

Zajímavosti (62)

  • Meredith (Ellen Pompeo) bydlí v ulici Harper Lane. Číslo jejího domu je 613. (lucieK)
  • Patrick Dempsey (Derek Shepherd) si mohl své zdravotnické zkušenosti, které vstřebal během natáčení, vyzkoušet v reálu, když pomáhal mladé oběti dopravní nehody. Časopis Us Weekly popsal jeho zásah jako profesionální. (Olík)
  • Ve scéně, kdy přilétá vrtulník do nemocnice, lze v jednom záběru vidět kameru a kameramana. (Azurose)

Související novinky

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Disney+ odstartuje v Česku 14. června

Disney+ odstartuje v Česku 14. června

29.03.2022

A je to oficiální. Společnost The Walt Disney Company potvrdila, že streamovací služba Disney+ dorazí do Česka a na Slovensko 14. června, základní měsíční předplatné bude stát 199 Kč, roční pak vyjde… (více)

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (více)

Reklama

Reklama