Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým mladých agentů Interpolu právě přijel do Hong Kongu, aby svědčil proti místnímu králi podsvětí, který je nazýván lord "Puma" Duen. Cestou k soudu je však policejní konvoj přepaden a Puma osvobozen. Agenti Interpolu mají jen několik dní, aby Pumu opět našli. Zjistí, že byl osvobozen týmem bývalých vojáků ze všech možných zemí světa. Jedním z jeho členů je Petros, dříve seržant kolumbijské armády. Začnou ho tedy sledovat a doufají, že je dovede ke zbytku týmu. (Vavča)

(více)

Recenze (16)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Perfektní!! Film sice nemá naprosto žádný děj, jen staví proti sobě dvě strany postav perfektně vycvičených k boji, zejména ve střelbě, ale tento střet dotahuje do maxima... Každá postava má svoji charakteristiku, různé postavy mezi sebou mají různé vztahy, většinou nějaké nevyřízené účty z minulosti a v podstatě celý film i přes dlouhou stopáž se mezi sebou kosí všemi možnými střelnými zbraněmi. Ve finále pak Sammo Hung předvede se svým úhlavním nepřítelem úžasný martial arts souboj. Film příjemně ubíhá, je plný akce, má perfektní kameru, střih, který je tak akorát, sice trochu "americký", ale jen trochu, takže divák bez problémů vnímá, co se na obrazovce děje, perfektní prostředí, zřejmě vyžší rozpočet a hlavně špičkovou akci. Ta prostě stojí za vidění, úžasné přestřelky, docela brutální úmrtí, prostě parádní akční jízda ... Film se naštěstí vyhnul jak humoru, tak nějakým rádoby srdceryvnám emocionálním výjevům ...působí chladně a nekompromisně. Mě osobně se to líbilo a těch asi 110 minut mi uteklo jako nic ... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na pomezí 3 až 4 hvězd. Akce je celkem neokoukaná a překvapivě slušně brutální, místy stříká krve více než v dnešních exploitationech,což jsem v akčním filmu nečekal, ale stopáž 110 minut nebyla na film příliš adekvátní. Tým žoldáků však zvolen na výbornou. Potěší i fajn cásting a Simon Yam si střihne slušný fight v závěru. 60% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Totalny chaos jak v deji tak v akcnych scenach. Je tam bambilion postav a tak je kazda z nich predstavena aspon titulkom v ktorom nam prezradia vojensku minulost kazdej z nich. Skoro to vyzera jak sezona nejakeho serialu zostrihana do jedneho filmu. Nejaku dejovu liniu tam maju snad 4 postavy. Ale v tom skratkovitom podani u mna nefungovala ani jedna. No a akcne sceny su jeden velky maglajz. Väcsinu tvoria prestrelky v ktorych su herci zaberany vo velkych detailoch ako po niekom strielaju. Takychto prestrihov na strielajucich ludi tam je kludne aj 10 za sebou, takze som nemal najmensiu sajnu kto sa kde nachadza a ani po kom vlastne striela. Akokeby to nestacilo, tak akciu este dojebava neustale trasenie kamery, divoke zoomy alebo trhane pohyby. Mnozstvo krvi pri zasahoch to uz nezachrani. Sammo tu ma aj 2 bitky a tiez su natocene v style zaber na machajuceho Samma a protizaber na machajuceho protivnika. V jednom zabere sa skoro vôbec nestretnu. Fakt nadhera. Vysledkom je absolutny nepodarok s mnozstvom hviezd, ktore tu predvedu jeden velky prd. 2/10. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Jedni proti druhym proti tretim. Do toho pomsta, spravodlivost, laska, nenavist. Klasicka splet rozhodena medzi tri tabory. Este aj (herecke) osadenstvo slubuje zaujimavy filmik. A v poslednej tretinke sa aj dockame. Dovtedy najma prezentacia stylistickych manier rozneho druhu, ktora vo mne evokuje podozrenie, ze Daniel Lee sa rozhodol dat do Dragon Squad "to najlepsie z esencii HK filmu", pricom styl sa tak trochu rozchadzal s vedenim rozpravania; podivna je i dramaturgia hudby (osebe pocuvatelnej a prijemnej). Ale akoby som to..asi tak, ze Sammo hung je stale mrtne rychly a pes hryzie psa ;-) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak až je toto jeden z lepších filmov dostávajúcich sa k nám z východu, tak potom šikmooký filmári sú na tom poriadne zle. Nikdy som nebol nadšený z titulkovým predstavovaním hlavných postáv ktoré síce jednoducho ozrejmujú zaradenie ale spomaľujú dej. Tu sa to pre istotu objaví ešte v polke filmu pred jednou z hlavných akcií aby sme vedeli že snajperi sú ozaj snajperi a fakt ma nebavilo sa pozerať na prestrelku kde nikto nikoho nevedel trafiť dobrých 10 minút a keď niekto zomrel na rad prišiel citový výlev kolegov, proste trápne. Záhadou mi bola aj divná kombinácia jazyka kde sa polovica filmu prekecia anglicky a ako keby aj Michael Biehn tu rozpráva lámanou angličtinou. Pozrel som si to len kvôli Maggie Q ktorá si tu strihla podobnú úlohu ako v Live Free or Die Hard ale neoplatilo sa. A Sammo Hung by mal trošku schudnúť. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama