Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sériový vrah pokrýva svoje obete modelárskou hlinou, a preto z vrážd obvinia úspešného sochára. Bohatý a naivný mladý sochár je príliš dôverčivý, ale čoskoro zistí, že nie všetci ľudia sú dobrí a osožní. Jeho prvou chybou bolo, že podľahol atraktívnej majiteľke galérie, ktorá s ním podpísala zmluvu o exkluzivite predaja jeho diel. To totiž spôsobí, že pološialený zberateľ umenia, ktorý majiteľku miluje, začne bezmedzne žiarliť a zabíjať. Podarí sa podozrivému umelcovi dokázať svoju nevinu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezapamatovatelný kus, bez špetky napětí, či jakéhokoliv překvapení... Primitivní scénář maximálně o dvou stránkách je předvídatelný až běda, herci o ničem, krve pomálu, tak už zbývají jen párkrát odhalené kozy... A to je na thriller sakra málo... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) Než se Tom Scavo ( sympaťák Doug Savant ) stal spolehlivým manželem Lynette z Wisteria Lane, symbolicky zabíjel jako "umělec" a říkal si při tom Eric Hinsley.. Tichý a bohatý chlapec s velmi pošahanou myslí, v tomto ne úplně špatném béčku plném nesympatických herců a nezajímavých postav, pokud pominu ty asiatské manžele Leeovy, co dávají na dluh sochaři Jonathanu Dunbarovi ( "Kluzák" z Top Gunu Rick Rossovich ), který spává s šéfkou galerie Marion, ve svém obchůdku na rohu..;) Ta ho však okrádá, a tak nám umře jako první..;) O pohnutkách vražícího Erica lze jen dlouze spekulovat, scénáristicky to totiž vyznívá dost nejednoznačně, nicméně Doug Savant mě v tomto ohledu dost zklamal, proto mě potěšilo finále asociující Hitchovu pecku Na sever severozápadní linkou, kdy si "ustlal" pod skalami.. Neotřelému béčkovému příběhu okořeněnému suchým humorem a parádním ryze thrillerovým hudebním motivem podráží nohy již zmiňovaný směšný Savant, nehezká Julie v podání Giny Bayworth hodně křečovité pseudoakční scény ze závěru filmu.. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, suhlasim s tymi, co tvrdia, ze film mimoriadne rychlo vyfuci z hlavy. fakt, ani jedna scena nebola na zapamatanie si, nic nesuviselo s nicim, rezisa je len zrucna rutina - tuctova US tvorba, taketo filmy sa vazia na tony : 20 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Podhodnotený triler, pretože ide v podstate o dobre spracovaný film s celkom originálnou témou v prostredí umelcov a galérie. Herec v hlavnej úlohe - Rick Rossovich (neskoršia hviezda seriálu Modrý Pacifik) - síce nie je filmovo príliš známy, ale napriek tomu je dobrým ťahúňom. Záporák s nevinnou tváričkou je zasa netradičný. Trilerových prvkov je v prvej polovici filmu poskromne, chýba tomu tempo, neskôr sa však dostavujú viac, atmosféra hustne a pridáva sa aj akcia. ()

wafc

všechny recenze uživatele

Bylo by silně nekorektní, kdybych tento film hodnotil hvězdičkama, protože mě během sledování několikrát srazila únava/nemoc/heroin a tak jsem ho spíš poslouchal, než sledoval, ALE prvních dvacet minut jsem viděl a to byla teda řádná PÍČOVINA! Takže menší shrnutí prvních dvaceti minut - Chčije. Jonathan jde domů. Bjač ho málem srazí autem. Jonathan se na ní zle podívá (neskutečně trapnej pohled vraha). Bjač jede dál a málem sundá jiného nešťastníka (krejzy situace, kdy bjač zjišťuje, jestli je ten človek v pohodě a Jonathan řiká, že nikoho neviděl, uuu, psajko). Přitom nabourá Jonathanovi auto. Jonathan jí vytáhne z auta a pozve domů. Nabídne jí kafe, ona chce pivo (vždyť řidí, copa). Jednou si lokne a najednou ''musí jít'' (za to bych jí dal minimálně lowkick). Jonathan jí chytne a ptá se, jestli jí ještě někdy uvidí. ''Zítra oběd'', odvětí sličná bjač. Jonathan jí doprovodí k autu. Cestou domů potká ležíčího a dokopaného Erica v uličce. - Pak jsem usnul. ()

civalII 

všechny recenze uživatele

Thriller jakých vznikli v USA tisíce. Ničím nevybočuje z průměru. Ale je to slušná, odpočinková podívaná. V roli záporáka mladý Doug Savant, které ho pak známe z komerčních seríálů pro holky Melrose place či "Zoufalky". ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pohodová kriminálka tak trochu ze světa umění. Příběh je převážně konverzační, tudíž bez akce. I to napětí pokulhává, i když snaha je. Hlavně ve finále, ale za celý film je to prostě málo. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho zbytečných zápletek, statický děj, nehrající herci, bídná kamera. Jedině příběh sám je jakžtakž dobrý, kdyby tak zbytečně nekličkoval. 20130714 96189932s.Nova Cinema ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Film, který jsem viděl omylem, když jsem zrovna něco dělal u zapnuté televize. Typický béčkový USA thriller, který nestojí za tu námahu ho sledovat. Strhující neherecké výkony (obzvlášť vykulená hlavní hrdinka utíkající před vrahem s výrazem poráženého telete nemá chybu) a pár povinných záběrů na kozy. Až na zajímavý závěr filmu a ty kozy, to stálo za hovno. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus o thriller absolutně nezáživný a nudný snímek s pár erotickými scénami které nestojí za nic tak jako herecké výkony. ()

Reklama

Reklama