Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Město hraček je kouzelné místo, kde hračky ožívají a zpívají, a kde na tebe čeká řada dobrodružství. Dřevěný panáček Noddy je opravdu čiperný a slušný, ale vždy se nějak zaplete do problémů. Tehdy mu přispěchají na pomoc jeho kamarádi a ostatní obyvatelé městečka: skřítkové Ušatec a Kuliferda, Vševěd a panenka Dina, opička Marta, pan Polda a medvěd Tlusťoušek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Kluk s modrou čepičkou a zvonečkem, žijící v Zemi hraček děti určitě nadchl. Já už jsem na ocenění Noddyho kvalit byl asi moc starej, když ho u nás dávali... ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Nehorázná ptákovina! Příšerná 3D animace a a ještě k tomu mizerný koncept celého tohoto seriálu pro děti. | Průměr všech zhlédnutých epizod: 15% (odpad!) | ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Po mašince Tomášovi oblíbený hrdina mého synka, nemohu jinak:) Navíc ta podobnost s Pánem prstenů:)) Vševěd je celý Gandalf a Ušatce s Kuliferdou si dokážu představit jako Saurona se Sarumanem:)) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Opět pohádka na kteoru koukají bráškové a musím říct, že celkem povedená. :-) PS: Díky mému hodnocení se hodnocení této pohádky zvýšilo na 46%. :-) ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Tak som sa zľutoval a dal som aspoň 1 hviezdičku. Začo vlaste? Ani sám neviem. Mňa to vôbec nenadchlo a nenašiel som ani jeden svetlý alebo zaujímavý moment. Napadá ma kopec oveľa lepších vecí čo by som pustil drobotine. Jednotvárny chmúrny seriál, ktorý si keď tak (možno) užijú len tí najlepší. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Ty kráso, jak mrňous jsem si tohle půjčoval na DVD v kině a vždycky mě uchvátila ta znělka a ta čepička s rolničkou co měl Noddy na té jeho kebuli. Jako malej jsem nad tím dokázal strávit celý den. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Strašně špatný seriál pro haranty kteří potom budou slepě žádat o další dávku příběhů z tohoto šíleného městečka úchylů. A to i když je to pro mě nostalgie. ()

Reklama

Reklama