Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívka jménem Carlita touží, že se stane tanečnicí na Broadway. Život se jí obrátí naruby po té, co se připlete do jedné drogové aféry. Po přestřelce a obvinění z vraždy se musí skrývat před policií. Spolehnout se může na svého přítele, který jí pomáhá. Je jasné, že je nevinná, ale chybí důkazy. Rozhodne se, že půjde pracovat do nočního klubu South Beach..... (duklak2)

(více)

Recenze (8)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když jsem za onoho času nadšeně sledoval Zoufalé manželky, tak si u nás doma nejspíše mysleli, že by se mi mohl líbit film s jednou z oněch "zoufalek", a proto mi ho koupili. Carlitino tajemství bohužel postrádá aspekty dobrého filmu takřka ve všech směrech - vesměs protivní herci ("Evča" se trochu držela) a strašný scénář, v němž se vše točilo kolem jedné tašky peněz. A stále tam někdo někoho střílel na poslední chvíli. Na odpad! to sice není, ale svazek "Malin" by tomu fakt slušel. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Zlato, nenuť mě ti zničit make-up !!" ;) Opravdu jsem se snažil najít na téhle nesmírně trapné snůšce zhovadilostí něco pozitivního, ale stejně jsem při vší snaze na nic nedokázal přijít, celý film totiž působí dojmem epizody mexické reality show z prostředí psychiatrické léčebny !! Hloupoučký příběh od prvních vteřin se točící kolem jedné tašky plné peněz vrší jednu překvapivou scénu na druhou ještě překvapivější, na úkor jakékoliv smysluplnosti, až se jeden protrápí do finále, které celý ten zážitek ještě více umocní, a cítí se nakonec tak znechucený, že ani neví, kterým otvorem vyloučit pobouřené tělní tekutiny dřív !! Celý hudební motiv se omezuje na krátkou smyčku s neustále se opakujícím výrazem "motherfucker", která se táhne celým filmem bez ohledu na to, co se zrovna děje, dokolečka, dokola tak dlouho, až se mi hluchota zdá docela zajímavým postižením, nicméně jeden klad nakonec soundtrack Jamese De La Razy přeci jen nabízí, totiž díky němu se tvůrcům povedlo vlastně upozadit ty neskutečně idiotské dialogy !! Nicméně vidět Evu "zoufalou manželku" Longoriu, která funguje pouze jako divácký tahák, v jedné velké herecké křeči v její bezesporu nejhorší roli stojí za to, byť se jedná o pokoukání tak bizarní a bolestivé, které scéna, kdy v baru střílí z pistole a skáče salta na vysokých podpatcích jen výborně podtrhuje, že by měli tvůrci diváka předem varovat, že by následující film, či lépe exkrementální mostrbiják, mohl způsobit vážné obtíže psychické i střevní !! Tohle prostě pseudoumělci a diletantovi Georgi Cotayovi neodpustím, i když teď už díky němu přesně vím, jak vypadá naprosté nepopsatelné filmové dno !! ()

tomtomtoma odpad!

všechny recenze uživatele

Téměř žádný filmový produkt si nezaslouží hodnocení odpadem. Carlitino tajemství se všemu představitelnému výrazně vymyká. Pochopitelně, existují druhy zábavy a žánrových záležitostí, které jsou určeny pro jiné publikem než jsem já, a určené baví Carlitino tajemství je špatný film a nezáleží, zda se zařadí do nějaké kategorie. Vše je slabě. Od zápletky a scénáře, přes kameru a zvuk, až po tragické herecké výkony. Proboha proč?! Pokud by za tímto prapodivným dílem stála parta nadšených amatérů, zasloužil by si film jistý druh uznání. Největším překvapením je skutečnost samotné existence filmu ve středoevropském distribučním prostředí. Filmu by se měl každý vyhnout, v opačném případě znechutí sledování čehokoli jiného z filmové oblasti. Napsat něco více si Carlitino tajemství v žádném případě nezaslouží. ()

artemis2 odpad!

všechny recenze uživatele

Joj, toto bolo doslova utrpenie dopozerať, ale pre objektivitu, že zlých nebolo len prvých 50 minút som to chcela doraziť. Niekto asi len náhodou zakopol o kameru... ()

masw 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo tak špatné až to bylo vtipné (přestřelka v klubu, herecké výkony, nemístná hudba v některých scénách), pak už to bylo jen špatné. Ale komu stačí Eva Longoria v bikinách, tak ten nebude litovat té pajcky :) TY MU SMAŽÍŠ HLAVU? ()

bocy odpad!

všechny recenze uživatele

Film pôsobí silne laxatívne...pravdepodobne určený pre tých, ktorí majú problém so zápchou. Tak pre týchto ľudí bude tento film znamenať úplnú očistu.:-) ()

Reklama

Reklama