Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Pete Garrison má na starosti ochranu amerického prezidenta a jeho manželky. Kdysi zachránil život prezidentu Reaganovi, a pokud jde o ochranu prezidentského páru, je považován za nejzkušenějšího experta. Kolega Charlie se mu chce svěřit s něčím vážným, ale odloží to a krátce na to je zavražděn na prahu svého domu. Na místo činu se dostaví nejen Pete, ale také agent Dave Breckinridge s mladou agentkou Jill Marinovou. Podaří se jim přesvědčit místní policii, že nešlo o loupežné přepadení, ale o vraždu a oba se pustí do pátrání, i když ne společně. Pete se sejde s informátorem Xavierem, který mu předá obálku s důkazy, že se chystá atentát na prezidenta, a také mu prozradí, že přímo mezi členy ochranky je zrádce, který s atentátníky spolupracuje… (TV Nova)

(více)

Recenze (270)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Upřímně překvapující. To že amerikanismus z celého filmu stříká všemi póry mi je tak nějak jedno. Podstatné je, že celou hodinu a půl se dívám na příjemné herecké obsazení, sleduji napínavý děj a vše do sebe zapadá jak má. P.S.: a ten kdo si na DVD pustil i vynechané scény a alternativní zakončení musel zadostiučiněním chrochtat blahem :). ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Krásny krimitriler s perfektným Michaeolom Douglasom. Strihnul si perfektného agenta, na ktorého sú všetci vrátane najmladších stále krátki. Pripomenulo mi to Eastwoodov In the Line of Fire. ()

Perry- 

všechny recenze uživatele

Neustále mě to připomínalo demoverzi seriálu "24 hodin". Neustále jsem si nemohl zvyknout, že Jack není K. Sutherland :) ale M. Douglas. Za podobu k 24 přidávám 1*. Jinak průměrný film. ()

Lookass 

všechny recenze uživatele

Predstavte si film, ktorý mení žánrové konvencie, má inteligentný scenár a strhujúci záver. The Sentinel je potom opakom vašej predstavy. ()

cab 

všechny recenze uživatele

(Michael Douglas) dokazuje i v pokrocilem veku, ze staci svym mladsim kolegum a film to nezesmesnuje, protoze agentu bojujicich za lepsi spolecnost a jejich prava neni nikdy dost. 60% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Film mě připadal jako děsná hovadina, kritizovat by se dalo leccos, ale tohle je přesně ten druh filmu u kterýho se nemá přemejšlet, ale divák se má jen bavit. A je fakt, že jsem se bavil a určitě jsem se nenudil, tudíž film splnil účel. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

překvapivě slabý film připomínající spíš televizní tvorbu. Předem jasný záporák. Podle mě filmu nepomohla ani osobní nevraživost mezi oběma strážci. Kiefera mám (jako herce) rád, ale tady tohle bylo slabé kafe. ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Dost dobře nevím, o co ve snímku přesně šlo, o prezidentův život, smutnou lovestory, detektivní případ...Tuctové, to by nevadilo, nudné a nedomyšlené už je horší :) ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Michael Douglas jako elitní tajný agent, kterému chce někdo přišít chystaný atentát na prezidenta a kterému se chce dostat na kobylku samotný Jack Bauer. Na jedno zhlédnutí ještě ok, ikdyž ta logika a scénář trochu kulhají. 5.5/10 ()

kobe6 

všechny recenze uživatele

Klišé, hrozná Longoria, kamera na facku o těch přechodech nemluvím, moc mi nesedly. Lepší by možná bylo kdyby Douglas a Sutherland měli opačné role. Oba hráli dobře, tak jako Basinger. Pochválím ještě hudbu. Ke konci už chyběla jenom americká hymna a nápiss we love america. Připomnělo mi to jak v Panchartech od Tarantina byl ten nacistický film:D podobné. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Mě to teda připadá přespříliš nudné..ani ne v půlce jsem se koukala na hodinky, jak dlouho to ještě bude trvat, nevím pro mě dost nezáživné..filmy na tento motiv mi nevadí, naopak třeba presupce viny byla pro mě mnohem zajímavější..útěk před nespravedlivým obviněním, trocha humoru, akce, a romantického pošťuchování to tento film postrádá..velké mínus a velká nuda s velkým N..bohužel.. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný film. Mělo to být takové krimi, ale mi napínavé mi to nepřišlo a v podstatě mi bylo i celkem jedno, kdo byl ten záporák. nějak to postrádalo atmosféru a nedokázal jsem se úplně pro film zaujmout. Nicméně, byla to dobrá sonda do toho, jak funguje ochranka prezidenta. Celkově to nemuselo být špatné, ale postrádalo to větší napětí a atmosféru. Howgh! ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Eva Longoria myslím bola tiež návnadou na tento film pre fanúšikov, ale nanešťastie pre niekoho, vidno ju tam asi 3 krát cca po 2 min, čo znamená, že celkovo v tomto filme si zahrala dokopy asi 6 min, aj to sa mi zdá veľa keď nad tým momentálne uvažujem. To zase znamená, že nemala ani priestor na nejaký herecký výkon. No ale na druhej strane to patrilo samozrejme Michaelovi, ktorý je väčšinou zárukou pre dobrý film. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Jak tyhle filmy moc nemusím, tak tenhle mě i přes dlouhou stopáž bavil. Už ta myšlenka, že první dáma...ale nechci až tak spoilerovat. Navíc se tu sešla squadrona obstojných herců, včetně krásné Evy, která je víc než svůdná i v mundúru tajné služby. Celkově to šlapalo, jak mělo a rozhodně řadím k tomu lepšímu v žánru krimi-thriller. ()

Phillo 

všechny recenze uživatele

Ani dobré herecké výkony nemôžu zakamuflovať tak ultraneoriginálny scenár. Film ako vystrihnutý z obdobia Seagalov a Willisov (každý námet o tom istom). Jednoducho film, o ktorom hneď viete ako skončí a ničím vás neprekvapí. A ďalší z množstva, ktorý ľahko vyprchá z hlavy... 30% ()

martalini 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem si našel čas na tenhle moc zajímavej film, kterej mi doma leží už pěkně dlouho...Bohužel asi budu opakovat vše, co už tu bylo řečeno...Začátek je bezvadně rozehranej, perfektně vymezuje žánr, nic nechybí, kvalitní scénář, bezvadný výkony od Douglase a hlavně Sutherlanda a i Eva Longoria vůbec neni na škodu...ale opět...ten konec...myslel jsem si, že to ještě bude stravitelný, ale po chvíli přemejšlení jsem se rozhod,že ne....je to fakt škoda, takhle zkonit v první půlce výtečnej film.... ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Ve finále bohužel jen průměrný thriller, respektive po finále. Do té doby mne "Stráčce" hodně bavil a střídaly se velmi dobré momenty. Herci se taktéž snažil a své postavy zvládli s přehledemi. Bohužel závěr to zcela pokazil a deklasoval tak snímek mezi "většinu". ()

Související novinky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama