Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Pete Garrison má na starosti ochranu amerického prezidenta a jeho manželky. Kdysi zachránil život prezidentu Reaganovi, a pokud jde o ochranu prezidentského páru, je považován za nejzkušenějšího experta. Kolega Charlie se mu chce svěřit s něčím vážným, ale odloží to a krátce na to je zavražděn na prahu svého domu. Na místo činu se dostaví nejen Pete, ale také agent Dave Breckinridge s mladou agentkou Jill Marinovou. Podaří se jim přesvědčit místní policii, že nešlo o loupežné přepadení, ale o vraždu a oba se pustí do pátrání, i když ne společně. Pete se sejde s informátorem Xavierem, který mu předá obálku s důkazy, že se chystá atentát na prezidenta, a také mu prozradí, že přímo mezi členy ochranky je zrádce, který s atentátníky spolupracuje… (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Na návrzích kostýmů pro první dámu (Kim Basinger) spolupracoval dvorní stylista Jackie Kennedyové Oleg Cassini. (Agatha)
  • Režisér Clark Johnson si sám zahrál postavu agenta, který má velmi důležitou informaci. Dřív než ji ale stačí předat, je nemilosrdně zavražděn. (Siriuss)
  • V úvodní scéně atentátu na Ronalda Reagana jsou použity reálné dobové záběry, v nichž agenti chrání prezidenta vlastními těly. (Siriuss)
  • Filmový konzultant z tajné služby, který připravoval herce na natáčení říkal, že Eva Longoria měla během cvičení střelby vyšší skóre než 90 % jejích kolegů. Longoria získala zkušenosti se zbraněmi, neboť jí otec brával na střelnici. (imro)
  • Thriller debutoval na třetí príčce amerického žebříčku návštěvnosti (21. – 23. 4. 2006) s výdělkem 14,3 mil. dolarů a celkový obrat nakonec překročil jen 36 milionů. (imro)

Související novinky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama