Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Golgo 13 je legendární nájemný vrah, nejlepší na světě. Nikdy nemine, nikdy nechybuje a vždy dodrží svůj kontrakt. Kdo se ocitne na jeho seznamu, jistě bude brzy potřebovat novou rakev. Tentokrát se ale ocitá on na seznamu a bude potřebovat hodně svalů, kulek i nervů, aby se nestal odškrtnutou položkou. Tento animák se vyznačuje stylovostí 80. let 20. století, dokonalostí a šarmen hlavního hrdiny á la James Bond. Nádherně nakreslené i rozpohybované. Připravte se na spršky krve, záběry nahých krásných žen i nesmlouvavého výrazu zabijáka jménem Golgo 13. Kulka už právě opustila hlaveň a letí právě k vašemu čelu. (MrPierc)

(více)

Recenze (4)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tyhle čistokrevné cool akčňárny nejsou úplně můj šálek, ale i tak jsem se bavil. Je to tvrďárna jak půl kila hřebíků z drákulovy rakve, Bond si může dát facku a odšoupat se zpátky na pískoviště a vůbec-má to styl a říz o kterém se může jen zdát kdejaké vychvalované chujovině z holyvůdu... ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Roboticky přesný nájemný vrah, Golgo 13 (alias Duke Togo), se dostává do hledáčku zaměřovače mnoha nepřátel. Je trénovaný, nikdy nemine cíl a jeho legenda ho vždy předchází. Dokonalý stroj na zabíjení v tomto anime posouvá stylovost až na samou hranu dokonalosti i únosnosti. James Bond v rouše zabijáka bez citu a bez výčitek. Ženy mu padají k nohám a sténají už jen při doteku avšak on ani nevzdechne. Nepřátelé nemají šanci i když si do poslední chvíle myslí, že na něj vyzráli. Tentokrát se ale zadýchá i on, protože po něm půjde armáda, vláda i tajná organizace. Bude čelit hordám nepřátel i elitním zabijákům. Je to mix všech béčkových, brakových špionážních filmů a knih, ale má to fantastický nádech. Animace dokonale špinavá a noirová + smutná hudba. Film plný brutálního násilí, erotiky, super padouchů a stylových brýlí, které nosí Golgo 13 a ve kterých se vše odráží. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Animace nic moc, děj docela zajímavý (na animák) - nahota slušná - místy správně úchylná ... ale styl vyprávění byl poněkud zmatkový a nepřehledný ... ke konci už nudný ... nepotěšilo ... ()

Reklama

Reklama