Reklama

Reklama

Mozek

(neoficiální název)

Obsahy(1)

Student Jim je takový neustálý školní výtržník, což se nikomu příliš nelíbí, a tak se Jim musí podrobit podivné psychologické léčbě u ještě podivnějšího doktora Blakelyho. Ale doktor něco skrývá, používá velmi podivné metody léčení, ke kterým využívá něco obludného. (Chupacabre)

Recenze (15)

majo25 

všechny recenze uživatele

Typické monster-hororové B-čko 80. rokov. Sympatický mladý hrdina, po ktorom idú nielen policajti kvôli vraždám, ale aj prerastený mozog, ktorý chce svojimi vlnami ovládnut celý svet. Na jeho smolu jeho svetovláda skončí už v malom mestečku. Zaujímavý bradatý záporák s velkým bruchom a s požiarnou sekerou v ruke alias jeden z hrdinov dobrodružného seriálu Sindibádove dobrodružstvá. Síce masky sú trápne, rozhodne to však nenudilo. Hodnotenie: 50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

A mozek tě sežere! Obří mozek! Tak po letech je to stále roztomilá ptákovina, která jakoby vypadla z Tromy. Podobných filmů, respektive filmů, které mají něco podobného, je vícero - Freddym a jeho můrami počínaje a Věcí konče. Mám slabost pro chapadla, navíc mechanická, takže scény s nimi mě bavily. Smrskávající se pokoj, nestvůrné pařáty a máma s nůžkami v břiše... Několikero požírání obětí, jedna blond prsatka a dvě useknuté hlavy. Jak si ovšem Jim přestřihl pouta a pak se jich dokonce úplně zbavil, to mi zůstává záhadou... Herecky příšerné, ale David Gale jako vždy potěšil. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Che che, to jsem zase něco viděl. Tenhle film naprosto přesně vytihuje slovo brak. Strašní herci, šílenej střih, otřesnej timing a dramaturgie scén, srandovní triky, ulítlá hudba, no prostě nářez. Dějově to parafrázuje padesátková sci-fi s jejich šílenými zápletkami. Jako jsem moc rád, že jsem to viděl, ale mám takový tušení, že když si na tenhle film později vzpomenu, tak první, co mě napadne bude, "The Brain? A dop*dele!". :-) ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ed Huntová ďaľšia kanadská blbosť s hrozným scenárom, ešte mizerným mozgom a plno nepríliš úchvatných scén, ktoré spôsobujú chvíľkove utrpenie. Vidno že sa Hunt v predošlom filme príliš nepoučil. A ani sa mu nečudujem. Vykráda skoro každý úspešný horor (napr. Cronenbergov Videodrome, Cravenovu Nightmare on Elm Street a plno ďaľších). Na filme zaujme David Gale, ktorý si jednoducho užíval rolu šialeneho vedca (áno, mám na mysli toho vedca z Re-Animátora). Film obsahuje aj dlhé naháňačky, smiešne nakrútenú explóziu a nezaujímavé finále s obrím mozgom. Fanúšikovia Bad Movies ale budú spokojný 40 percent. PS: Moja staršia recenzia na Brain http://www.studna.net/filmy/1112/ ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se jen ztěžka dokoukávají až do samého konce. Tohle je přesně jeden z nich. Huba se kroutí z toho, jak jednoduše lze zprznit celkem pěkný námět. A nelze přihmouřit oko za rok natočení, jelikož tou dobou vznikaly právě ty nejlepší kousky. Tohle je prostě výstavní kokotina, ve které je vše špatně. Za Davida Galea a za ,,celkem zajímavý " začátek, s odřenýma ušima, 1* . ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama