Reklama

Reklama

Recenze (5)

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Celkem promyšlené drama, u něhož člověk hned od začátku ví, že něco není tak, jak se zdá, ale co, to se doví až v závěru. Ten však trpí snahou o velké holyvůdské finále plné zvratů, které jsou někdy na úkor logiky. Hodnotím štědřeji za to, že tam hrál Nigel Hawthorne. ()

k212 

všechny recenze uživatele

No tenhle film je děsnej zmatek, nevíte, co tím chtěli tvůrci říci. Skákání v čase, střídání osobností, regresivní hypnóza, ujetej doktor. Snad se tvůrci jen okrajově inspirovali u Lynche či Croneberga, jenže je to všechno splácané do klasického televizního thrilleru, který vlastně ani nevzbuzuje mrazení v zádech, nedonutí vás zatajit dech a sledovat co bude dál. Šokující závěr snad trochu napraví předchozí nudu, snad. (Hodnocení v rámci televizní tvorby **, kdybych to měla zhodnotit z mainstreamu, tak určitě * ) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Sledování kvůli Mary, ale bohužel s anglickým dabingem a tehdy ještě bez větších znalostí angličtiny (závidím těm, co to viděli alespon s titulkama :-) ) ale i tak to nebylo špatné a pochopila jsem snad vše podstatné :) ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama