Reklama

Reklama

Recenze (5)

k212 

všechny recenze uživatele

No tenhle film je děsnej zmatek, nevíte, co tím chtěli tvůrci říci. Skákání v čase, střídání osobností, regresivní hypnóza, ujetej doktor. Snad se tvůrci jen okrajově inspirovali u Lynche či Croneberga, jenže je to všechno splácané do klasického televizního thrilleru, který vlastně ani nevzbuzuje mrazení v zádech, nedonutí vás zatajit dech a sledovat co bude dál. Šokující závěr snad trochu napraví předchozí nudu, snad. (Hodnocení v rámci televizní tvorby **, kdybych to měla zhodnotit z mainstreamu, tak určitě * ) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Sledování kvůli Mary, ale bohužel s anglickým dabingem a tehdy ještě bez větších znalostí angličtiny (závidím těm, co to viděli alespon s titulkama :-) ) ale i tak to nebylo špatné a pochopila jsem snad vše podstatné :) ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Celkem promyšlené drama, u něhož člověk hned od začátku ví, že něco není tak, jak se zdá, ale co, to se doví až v závěru. Ten však trpí snahou o velké holyvůdské finále plné zvratů, které jsou někdy na úkor logiky. Hodnotím štědřeji za to, že tam hrál Nigel Hawthorne. ()

Reklama

Reklama