Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina tohoto filmu je Ottar, profesionální fotbalista, který se rozhodne z ničeho nic přiznat ke své orientaci, protože si myslí, že mu to zaručí fotku na úvodní straně sportovního časopisu. Bohužel o faktu, že je gay, zapomněl říct nejen svým fotbalovým kolegům, ale i rodině včetně manželky a syna. Vedení klubu ho okamžitě vyloučí a Ottar putuje do amatérského klubu, v němž již několik gayů hraje. Zprávy o nové posile se rychle roznesou a do týmu se snaží dostat gayové z celého Islandu. Tento nový gay tým začíná vyhrávat kontumačně všechny zápasy, neboť soupeři se bojí, že budou také považováni za gaye. (hurik)

(více)

Recenze (5)

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Ještě, že tam je dost prostoru věnováno, Maggimu, 13-letému synovi hlavního hrdiny. To, jak se kluk v pubertě vyrovnává s otcovou publicitou a homosexualitou dává filmu další rozměr. Sice je to docela legrace, ale nic trvalejšího ve mně tento snímek nezanechal. ()

Reklama

chamonix 

všechny recenze uživatele

Maminka vykouří tatínka, tatínek vykouří maminku, tatínek si to užije do zadečku, pak to mamince oplatí tamtéž, sem tam i před synem. Je spousta dobrých islandských filmů. Tento k nim nepatří. Pokud je toto umění, pak Pornhub nabízí v kategorii Gay doslova artový festival. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Pořád tu narážím na filmy, které jsem zapomněla ohodnotit bezprostředně po shlédnutí filmu. S odstupem je to těžší. Nebo možná lehčí. U čeho si nemůžu vzpomenout, o čem to bylo, to zas taková pecka nebyla. Jen si vzpomínám, že mi přišlo, že je těch gayů na Islandu nadprůměrně vysoká koncentrace. :-) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* konečně jsem se po těch letech dočkal překladu a ... nestálo to za to;-) Lákal mě jeho nápad, ale to je tak jediné, co tam lze vyzdvihnout. Amatérské zpracování je stejné špatné jako scenář. Evidentně snaha o něco originálního ve spojení s gay tématikou přehlušila vše ostatní. Ani chlapi ve sprchách nezvedli mé hodnocení a nemám důvod doporučovat a raději si počkám na lepší a "chladnější" islandské filmy. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama