Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (864)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Je to tupý film, má sice pár fórů u kterých jsem se zasmála, ale ty trapné momenty bohužel o moc převažují ty poměrně vtipné. Ale z druhé strany - čekala jsem to ještě mnohem horší ;-) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po letech, kdy jsem se tomuhle "fenoménu" víceméně vyhýbal a dával si ho při četných reprízách dohromady z jednotlivých scének, jsem konečně zatnul zuby a vzal to jedním vrzem. A světe div se, ono to nebylo tak zlé ani nechutné nebo zvrácené nebo snad pitomé jak jsem se obával. Spíš to bylo až překvapivě dobré, když vzpomenu na Bullshit a podobné bejkárny, více či méně odvozující svůj původ právě od American Pie. Samozřejmě, žádná překvapení nebo vývoj postav větší než povědomí našeho prezidenta o klimatologii (ten vtip s pěstováním banánů bych sám líp nevymyslel) se nekonají, ale diváka neurazí; obzvlášť s přihlédnutím k cílové skupině:) Takže po příjemném překvapení dám 60%. PS: Až budu zas někdy chtít vidět ze Shannon Elizabeth něco víc než hluboké hnědé oči a zářivý úsměv, mrknu se znova. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nepochopím, prečo tento film nie je v červených číslach. Myslím, že by ho s odstupom času mali všetci prehodnotiť, pretože Prci sa medzitým stali novodobou klasikou. Fungujúci film o láske a priateľstve. Šialene vtipný. A navyše je aj poučný. Napríklad sa dozviete, že nesmiete dopíjať pivo po cudzích ľuďoch. A tiež je tu návod, čo všetko sa dá robiť s flautou na hudobnom tábore. Videl som to aspoň 7x a vždy som sa bavil lepšie a lepšie. Bez ostychu dávam plný počet, pretože aj v žánri "sprosté teen komédie" existujú veľdiela. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu stupidita, ale přesto jsem se několikrát musel zasmát, zvláště když jsem si uvědomil, že i my jsme v pubertě bývali docela podobní (akorát o nás tenkrát točili spíše psychologické sondy a ne vulgární komedie). A za to, že se tvůrcům podařilo párkrát pobavit i mě, mají malé, bezvýznamné a lehce smazatelné plus, respektive 3 hvězdičky. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Snad první teenagerská komedie, která ještě sama sebe neparoduje a snaží se o "svůj" humor. Pamatuji si jak z tohoto filmu byla většina mladých naprosto unešená a šli na prcičky i více než 3x. Já na nich v kině nebyl a nelituji toho. Pár úsměvných momentů společně s lehkou trapností a narážkami na sex jsou to jediné zajimavé na této komedii. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Nechapu ten poprask okolo tohoto filmu – pro me jen dalsi z rady prumernych filmu pro dospivajici. Ale asi jsem uz na to starej. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Paci, paci, pacičky, táta koupil dortíčky. Jablečné. Americký pionýr mezi teenagerskými komediemi používá hrubozrnou mluvu, humor za pár šupů a trapné fekality, ale přesto se bratrům Weitzovým podařilo udržet hormony na režijní uzdě a díky soundtracku to po dálnici docela sviští. Ale já to radši vezmu oklikou:) 50% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. New Girl - Third Eye Blind [2:14] ,2. You Wanted More - Tonic [3:52] ,3. Mutt - Blink 182 [3:23] ,4. Glory - Sugar Ray [3:29] ,5. Super Down - Super Transatlantic [4:06] ,6. Find Your Way Back Home - Dishwalla [4:03] ,7. Good Morning Baby - Dan Wilson/Bic Runga [3:34] ,8. Stranger By The Day - Shades Apart [4:01] ,9. Summertime - Bachelor Number One [3:46] ,10. Vintage Queen - Goldfinger [3:03] ,11. Sway - Bic Runga [4:22] ,12. Wishen - The Loose Nuts [3:03] ,13. Man With The Hex - The Atomic Fireballs [3:01], ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim jesli je tenhle film ze vsech tri dilu nejlepsi, protoze se mi libi vsechny zhruba nastejno, ale rozhodne je v prvnim dile nejvic zasadnich scen. Navic je tenhle film jeden ze zakladnich v tomhle zanru. Herci hrajou vsichni docela slusne, nejlepsi je Eugen Levy a Sean William Scott, pribeh je prijemne stupidni, vtipu tu je strasna spousta a nechutnejch scen tu je minimum. Proste pohodova zabava na kterou se da divat porad dokola. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to není až TAK vulgární jako některé jiné filmy tohoto typu, ale... Nepovažuji se za žádného suchara, ale skutečně mě nenapadá, co komického na tom filmu jeho příznivci shledávají. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mě je to jen jeden z mnoha nechutných a nechutně humorných absolutním záchodovým humorem oplývajících filmů. Blbost o ztrátě panictví po americku, která bohužel staví na konfrontaci dvou základních nejjednoduších součástí vulgárního vtipu: záchodu a jeho obsahu. Inteligentní ani zábavný humor se tu nedá najít, spíš jen zhnusení a odpor. Většinou taky nedůvěra a mnohdy i vztek (vztek z toho, jak vůbec může autor divákovi předložit něco takovýho). Bohužel kvůli Americkýmu koláči vznikl v mnoha zemích fenomén teeny komedií o podstatě hovna (Erasmus, Snoubordéři atp.) a já upřímně doufám, že už to odeznělo. (2006) Tenhle styl humoru jsem nikdy nesnesl, a to ani v patnácti, kdy šel tenhle šmejd do kin. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších teenagerských komedií s nespočtem vtipných scén a vtípků. Jasně nejvýraznější osobností z celé "party" je suveréně Seann William Scott alias Stifler..... ()

Faidra odpad!

všechny recenze uživatele

Chlapci a děvčata, věřte mi, že vám v životě budou mnohé věci překážet více a bolestněji než sexuální nezkušenost. Vlajková loď flotily novodobé komedie pro mladé? Fajn, ale já jsem se u toho nezasmála ani jednou, což nemůžu říct o chytání se za hlavu a záchvatech zvracení, tudíž milou lodičku potkal na mém filmovém moři po nárazech na skaliska trapnosti a vulgarity osud Titaniku dřív, než bys řekl "apple pie." Tak za co bych měla dávat hvězdičku? Za to, že mě rodina od té doby nenutila péct ovocné koláče a já jí tím pádem nezadělávám na ischemickou chorobu srdeční? S plným vědomím toho, že od téhle chvíle budu platit za nejzapšklejšího suchara v revíru ČSFD, posílám tvůrce do... tam, kam vkládají jistý hudební nástroj. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebudeme se dívat, jak nás historie odsuzuje k celibátu." Prcičky se ke mně pod peřinu vplížily v době, kdy jsem si přechod od leštění bambusu ke ztrátě panictví už ani pořádně nepamatoval a tak zkrátka neměly šanci stát se pro mě legendárními. Nicméně nějaký ten trapas mi byl zlehka povědomý a kreténa Stiflerova typu je rozhodně třeba ocenit - spojení baseballová pálka a jeho koule mi připadá odpovídající. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních a zároveň nejlepších pubertálních komedií o teenagerech, pro teenagery. Ačkoliv charaktery jsou více, či méně ujeté, jako ve většině komediích, drží v sobě i náznaky známých archetypů, jako je pařmen, nerd, sportovec, nebo "ten normální", které známe i z vlastních zkušností ze střední... American Pie není jen primitivní humor, familiární touha zbavit se panictví a navrch pár dosud neviděných nechutností, s odstupem času je v tom i jakýsi nostalgický střípek, který ve mě obnovuje ty příjemnéjší vzpomínky na pubertu. 7/10 ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama