Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

marcek 

všechny recenze uživatele

Kdyz se rekne teenegerska komedie tak nikdo nerekne nic jineho nez Prci, prci, prcičky. Tak jak to ze sem da nekdo jednu nebo dve hvezdicky - kdo mi rekne ze se u tohohle filmu nenasmal dosyta tak nema co delat na tomhle svete ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Jednotka mala šmrnc čo potom dvojka a trojka mali síce tiež ale už to bolo skoro o tom istom.Samozrejme len skoro.Ale vrátim sa k jednotke.Každá postava je unikátna má svoje problémy a snaží sa ich riešiť kolektívne s priateľmi alebo len samostatne.Sex je v tomto filme braný ako správne potešenie v ktorom je treba sa zlepšovať.Myslím,že iné podobné komédie majú čo závidieť. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Klasika teenage komedií. Vtipné, s dobrým soundtrackem, a ačkoliv to je vlastně hovadina, nudit se víceméně nebudete. V tomto žánru to patří k tomu lepšímu; spousta podobně zaměřených filmů Prcičky vykrádá a pouze staví na jejich dosaženém úspěchu (min. co se týká tržeb z kin a prodeje dvd). ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky - prvý diel úspešneho filmu sa celkom podaril. Výborní sú: Jim, Stiffler a ostatní. Chybu nemal ani koláč, keď sa Jimov otec vrátil domov a Jim to robil s koláčom. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Prvy diel Americkeho Kolaca /ja viem, ja viem - Prci, prci prcicky/ sa teda celkom podaril. Sice ludi ako Sean William Scott mam na haku, ale vtipy tu su vyborne. Plus ako oddychovka sa tento film tiez da v pohode pozerat. Reziserska praca Paula a Chrisa Weitza bola len taky lahsi nadpriemer : 70 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Americká punkrocková střední škola života! Obrovskej hereckej výkon celé party zůčasněných, kdy se brutálně vyhoupl především mistr mrdu Stifler! Prcičky nesou spousty nezapomenutelných hlášek a scének, ať už výrazy MCBP (MILF), zásun, leštit bambus, kvasnicový pivo, flétna na táboře do píči atd... Navíc pro mě příjemný překvapení i s obsazením kapely Blink 182, která navíc udělala prcičkám soundtrack! 80% ()

Luicy 

všechny recenze uživatele

Už je to nějakej ten pátek, kdy jsem American Pie viděla poprvé. Sice jsem patřila do cílovky a všichni v mém okolí nad touhle blbostí slintali blahem, ale mě osobně film nijak extra neoslovil. Nad některýma scénama jsem se malinko pousmála, ale spíš tak nějak ze zoufalství. Fekální humor není asi nic pro mě. Rozhodně bych tuhle infantilní sračku nepovažovala za kultovní film... ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Nebyl první (to před tim stihl film Něco na té Mary je), ale on se stal kultem. Po něm přišli jen stále horšící se kopie, které stavěli jen na oplzlosti a nepochopili, v čem spočívala originalita tohoto opusu. Je to prostě film, který patří k mému dospívání a proto zůstane dlouho v mém srdci. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Nechutné komedie tenkrát letěli a já se nechal hloupě nachytat, ale co .... bylo to přeci zábavné. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Ale jo, mohlo to být horší. Ostatně proti Klubu sráčů je tohle ke sváteční večeři. Klasická teen komedie, která narozdíl od ostatních, které ji bezostyšně kopírují byla první. Parta pubošů, kteří nemyslí na nic jiného, než na sex je koneckonců celkem zábavná. Proč ne? ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Z původních čtyř hvězd zvyšuji po reprojekci na maximální počet. Je to prostě pohodová odreágovačka, herci jsou ŠPIČKOVÍ perfektně, soundtrack je NADUPANÝ, a herci hláškují jak nikdy. Seann William Scott je MACHR! **DOPORUČUJI SLEDOVAT S PERFEKTNÍM CZ DABINGEM!** První tři díly jsou absolutně TOP! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Puberťácké komedie nejsou mým šálkem kávy, ale občas se na to podívám. Některé hlášky jsou vážně vtipné a pro hrece muselo být hodně těžké zahrát některé scény. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná americká teen komedie. Dobré hlášky a scénky tam jsou, ovšem pak je tam spousta těch fekálních a trapných, prostě jako z každé americké komedie. Dívat se na to ale dalo a zas tak trapné to nebylo, takže 3* ()

ad 

všechny recenze uživatele

Ani ve svých patnácti, kdy jsem tento film viděl poprvé, jsem se vůbec nebavil... v tom už musí být nějaký problém... ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je podle mě průkopnický film v žánru teenagerských komedií. Podle mě fakt už klasika, na kterou se rád vždycky kouknu. Dobrý hlášky a hezký ženský, to je zaručený recept, jak pobavit. Povedlo se! ()

nithiel 

všechny recenze uživatele

PO půl flašce vodky mi to připadalo jako nejvtipnější film, co jsem kdy viděl, ve střízlivém stavu ale nemohu dát více než **. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

-Jak se jmenuju?! -Cože? -Jaký je moje jméno, ty svině?!!! - Michelle. Americkej jablkovej koláč to odstartoval a zároveň definoval žánr "teenagerská komedie". American Pie #1 by se dal považovat za první díl jedné velké rodiny teenfilmů a víme jaký bývají pokračování, tohle je pořád ještě dobrý. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama