Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (864)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Teenagerské komedie jsou do jedné neskutečné píčoviny. Se svou demencí však perfektně vytvářejí prostor pro vtipy, které by jinak v žádném jiném filmu být nemohly, případně by tak nevyzněly (flétna). Stifler je samozřejmě legendární postava už od prvního dílu a myslím že Scotta se ta přezdívka drží dodnes. 90% ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Souhlas s honzou-tesou. Proste je to prvni v rade a soucasne nejlepsi komedie tohohle "teenagersko-fekálního" typu. Skoda, ze leta nasledujici rozmelnila jak restartovany zanr, tak prcickovskou serii samotnou. "Jim zadal spatnou internetovou adresu... takova picovina." *** "Zase obzivnul!" *** "To jednou na hudebnim tabore..." Ohrnovat nos, kdyz vam tehdy bylo stejne jako jim, by fakt bylo honeni...trika. Navic mam dojem, ze to bude s postupujicim casem jeste za solidnejsi ctyri az lehcich pet. "Americky kolac" vazne podle me zraje jako vino. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Heeej, prostě není to nejskvělejší film, ale sou tam super herci, akce a prostě srandy kopec a je to kult. Pozdější snahy se napodobit úspěch prciček jsou výsměchem. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Na americké poměry dobrá pubertální komedie, určitě nejlepší na toto téma. Navíc soundtrack od skupiny Blink 182, která se tam také v jedné scéně objeví - teenage paráda! ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Zakladatel a klasika svého žánru. Co si vzpomínám, tak jako mladšímu a hůře vybírajívšímu filmy se mi to líbilo, dnes to vidím jako podprůměr. Ovšem když prcičkovou sérii srovnám například s nevalnou německou produkcí, kterou jsem nemusel už v jisté výše zmíněné době, tak z toho vycházejí ještě jako celkem kvalitní a docela vtipné komedie (až na třetí díl, tam už některé momenty byly na mě moc). Proto také hodnotím, tak jak hodnotím - za dvě hvězdy. Ještě nutno dodat, že tato trilogie budiž jedinými komediemi pro 92% teenagerů, které jsem se rozhodl vzít na milost a ohodnotit je - německé a české pokusy mi totiž nestojí za to, abych plýtval odpadem. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších teen komedií co stojí za to se na ně podívat. Především kvůli ShannonElizabeth a Meně Suvari :-)) ()

zette 

všechny recenze uživatele

Mne tento film prijde skutecne vtipny. A i kdyz to je trochu pritazene za vlasy, tak mam pocit, ze spoustu podobnych zalezitosti jsem zazival i ja a mi kamaradi. Bohuzel, bohudik...:-)! ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Komedie pro teenagery, kteří řeší jen jedno: sex, sex, sex a pozor překvapení - jak se zbavit panictví. Až na pár dobrých vtipných scén, to asi nebylo mé gusto. Uvidíme, co dál.. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Tento film pro mě představuje typický produkt spotřebního zboží popkultury nové globalizované společnosti. Toto je jeden z důvodů, proč nemám příliš velkou potřebu sledovat komerční televizní programy. Samozřejmě nechci odsuzovat všechno plošně a jako středoškolák jsem musel být velice trapnou postavou. Ale snad jsem měl i štěstí, že za mých středoškolských let takovéto filmy nebyli. Nedokáži tedy posoudit, zda bych byl fanouškem těchto typů filmů a ze strachu o tom ani nebudu přemýšlet. Ano, je velice důležité, jaké vlivy nás formují. Pro mě je třeba nepochopitelné, že je tento výrobek jakýmsi příkladem současné formy komedie. I téma, o honbě za prvním skutečným sexuálním zážitkem bandou středoškoláků, není to, co by mě oslovilo. Ale budiž, užívejte si to! Skupina středoškolských kamarádů Jim Levenstein (Jason Biggs), Chris 'Oz' Ostreicher (Chris Klein), Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas) a Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) se ženou za doposud nepoznanou rozkoší v ženském klíně a tato honba se pro ně stává tou nejdůležitější hnací silou života. Lovené a ulovené ženy: zrzavá flétnistka Michelle Flaherty (Alyson Hannigan), sponzory odsunutá Nadia z Československa (Shannon Elizabeth), Kevinova pochybující přítelkyně Victoria 'Vicky' Lathum (Tara Reid), zpěvačka školního sboru Heather (Mena Suvari) a matka spolužáka Stiflera (Jennifer Coolidge). Z dalších rolí: školní suverén Steve Stifler (Seann William Scott), Jimův starostlivý otec (Eugene Levy), zkušená a nápomocná Jessica (Natasha Lyonne) a ztrapněný chvástoun Chuck Sherman (Chris Owen). Občas mám pocit, že bych se měl omluvit za to, že mám jiný vkus, a že požaduji něco jiného. Něco, co mě osloví a přinutí k zamyšlení nad sebou samým. Nebo něco, co mě pobaví a od srdce se zasměju. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Úžasne dobromyseľná sexuálna komédia. Navyše má to srdce na správnom mieste. Väčšina stredoškolských filmov je dnes o krutosti a zlomyseľnosti, najmä voči ženám. V tomto prípade to tak nie je. Soundtrack je ďalším pozitívom. Všetko je to o radosti a vysokej energii . 8/10 ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

V pořadí u mně druhý viděný a třetí nejlepší díl. Není tu co rozepisovat, kvality, kterými (pro mě) září další filmy, tu teprve začínají a jde to vidět, ale je to začátek, ze kterého se vyklubal fenomén, na který navazovala hromada horších komedií. 5* a.k.a 85% ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Ano, skutečně jsem to svého času považoval za nechuťárnu a trapnej film, kterej jsem nikdy nechtěl vidět celý. Ale s odstupem let hodnotím jako průměr. Najde se spousta horších věcí a po třech pivech se dobře bavím i tady. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Kultovní teenage komedie! Jedna z mých nejoblíbenějších komedií, která založila svůj žánr! Je taková oddechová a přímo šíleně vtipná, kterou si zamilujete. Děj je v celku prostý, ale přitom výborný! Čtyři hoši se snaží přijít o panictví před maturitou a přitom se ocitají ve vtipných situacích. Jednotlivé postavy jsou velmi propracované a navíc je přesně vystihují herci. Vtípky a hlášky jsou někdy až fekální, ale je to zábava :-D. Navíc je ve filmu k vidění pár krásných dívek. Závěr filmu přináší jisté ponaučení, anebo poselství, říkejte tomu, jak chcete. Nezapomenutelná, neuvěřitelně vtipná a jednoduchá bláznivá komedie pro dospívající, která má své nenahraditelné kouzlo! Modla v teenage komediích. 5 hvězd. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda patří fóru o hudebním táboře, který jako jediný nepostrádá timing .. a humor. Druhá pak Stifflerově cool mámě Jennifer Coolidge. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama