Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie z roku 99, kterou byla povinnost vidět. Jeden z must-see filmů té doby a kult. Film může být vnímán jakkoliv, ale ve svém žánru, který i film určil je tohle jeden z nejlepších filmů... ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky je snad teenagerakej všeobecnej kult. Neexistuje snad nikdo kdo by je neviděl a koho by nerozesmály :) skvělá práce ()

Imune 

všechny recenze uživatele

Jak už tu bylo plnokrát zmíněno, musím jen potvrdit. Tento snímek odstartoval vlnu těchto teenagerovských komedií a podle mýho byl taky nejlepší z nich. Proto, a taky kvůli té parádní zábavě a neskutečné náloži hlášek, tu hvězdu přidám. 75% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Dnes již legendární první díl série.Netřeba dodávat o co v tom filmu jde, protože samotná zápletka není důležitá.Jen slouží pro smršť gegů a hlášek a pár odhalených ňader.Jako komedie tento filmu funguje velmi dobře a baví i při opakovaném zhlédnutí.A samozřejmě nesmím zapomenout Eugene Levyho a Seann W. Scott, který si kradou každou chvilku pro sebe.Zábavná komedie, která Vás chce pobavit.Nic víc, nic míň. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší teenagerovská komedie jakou jsem kdy viděl. Stifller, Jim, Oz i Finch jsou nezapomenutelné postavy. Scény a hlášky z tohoto filmu doslova zlidověly. Pokračování už sice tak dobré nejsou a některá jsou dokonce i špatná, ale Prci, prci, prcičky 1 jsou dnes již kultovka a já se k ní velice rád vracím a přesto, že jsem jí již několikrát viděl, tak se vždy hodně nasměju. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že si autoři byli vědomi plytkého děje, a tak do filmu zakomponovali pár rébusů, aby divákovi za tu hodinu a půl mozek úplně nevyschl. A musím říct, že se jim to povedlo, celou dobu mi to v hlavě šrotovalo na plné obrátky. Do všech rolí hochů obsadili úplně stejné typy, černovlasé, snědší, podobně oblečené, takže já se v nich až do konce  nezorientoval. S výjimkou toho obtloustlého hlavního "hrdiny", toho jsem cca po hodině rozeznal bezpečně. Příště, když už z nějakého důvodu nemůžou obsadit blonďáky či dlouhovlasaté, by to chtělo odlišit je aspoň barvou košil. Ten, co by nosil zelenou, by se jmenoval Brown, aby to bylo složitější a ftipnější, apod. Jinak je fajn, že film je nazvaný jako komedie, aspoň to člověk ví, protože jen z dívání by na to nepřišel. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Naprosto zásadní film v žánru teenagerovských komedií, který se snad nikdy neohraje. Ve všeobecném měřítku bych rozhodně 5 hvězdiček nedal, ale v rámci těchhle komedií si to s klidem troufnu.. :-) ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Fajn komedie,která sice místy hraničí s nechutností,ale člověk se velmi dobře pobaví.A k tomu je tu hned několik nezapomenutelnách scén jako sex s koláčem,nebo hromadný sledování Jimova striptýzu.Perličkou je Eugene Levy. ()

czdmaso 

všechny recenze uživatele

Už jsem to viděla snad pětkrát, ale teď po dlouhé době a ejhle koukám nějak jsem to dosud nehodnotila. 3* jsou tak akorát - být panic ve čtvrťáku je fuška a už na to téma byly natočeny větší sr.... Já se včera celkem dobře bavila. ()

toyrider 

všechny recenze uživatele

Moc tyhle teenage komedie nežeru a na tohle jsem se nikdy dívat nechtěl, ale teď mi to nabíla televize a slušně sem se zasmál.Tohle můžou vymyslet jen Američani:"Přijde den kdy zasuneme!" ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Ano, American Pie jsme viděli skoro všichni... A bylo to celkem zábavné; nicméně jednou stačilo. Ten film je oplzlý? Někteří členové čsfd se navzájem častují nadávkami daleko drsnějšího kalibru. Tak proč se pohoršovat nad teenagerskou komedií? Rozpor mezi realitou a fikcí :-D ()

Taio 

všechny recenze uživatele

Takto nám to celé začalo a za seba musím povedať, že čo som videl doteraz komédie tak s kludným svedomím by som ju šupnul do top10. Vtipné, originálne a miestami poučné. ()

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Místy vtipná, místy tupá komedie, jenž odstartovala mánií pubertálně-humorných filmů. Na Stiflera a jeho mámu se ovšem vzpomíná doteď. ()

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

,,Snažíte se mě svést? Ano, snažím. Tak se ukaž." / ,,Je pryč, o můj bože zneužila mě, byl jsem zneužitej...bezva! " ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Nejlepší a vedoucí postavou je zde každopádně Stifler. Bez něj by to bylo příliš suché, snadno zapomenutelné, velice průměrné (možná i zcela podprůměrné) a ne tolik průlomové jako když to tenkrát přišlo na svět. Lidi se kolem toho mohli zbláznit. A celé teens okolí znalo jen jedinou otázku: "Už si viděl prcičky?" Jak mě to lezlo na nervy. 60% ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama