Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

Pjenkus

všechny recenze uživatele

Tenhle film má stoprocentní jistotu, že ho neohodnotiím. Přísahám, že v životě neshlédnu tohodle průkopníka nejvíc mrzkého žánru v historii kinematografie. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Pár podařených gagů, které má téměř všechny na svědomí dvojka Jason Biggs a Eugene Levy, ale jinak vcelku nechutná a nudná komedie o problémech dospívání. ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, ale vtipná. A to není málo. Bohužel nám po nadabování a změně originálního názvu zbyde jen Česká Bublanina. ()

The_Second 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale prcičky jsou nadčasovej film, koukněte se jenom na to kolik dalších filmů je napsáno podle stejného schématu. A tyto kopie se prcičkám málokdy vyrovnají. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jak vidno, oprabdu se to někomu líbí. Nebudu se provokativně snažit tento film potopit odpadem!. Taky nemám důvod. Ale tento typ komedií, i když přímo tato by se dala nazbat jejich mateřskou, já prostě nemusím. Sex, sex, trapas, sex, nereálná skutečnost, sex, sex a sex... Ano a o ničem jiným to není. Tak proč ta oblíbenost? ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky překypují přílišnou debilitou na to, aby mě pobavily, i když pár úsměvných vtípků by se našlo. Těm patří jedna hvězdička, ta druhá krásným holkám, protože jen díky nim se dá tento film vydržet až do konce! ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá eomantická komedie o partě nadrženejch mladíků co se snaží dokončit maturitu už bez panictví.Dobrý humor, docela dobré erotické scénky a skvělé obsazení s nadějnými herci.Docela i dnes už klasická teenegarovka.Která je pro dospělí a sledují ho především lidé hranice patnáct let až takových devatenáct let.89% ()

Warle 

všechny recenze uživatele

Prcičky jsou obrovský kult, který by měl každý po čase přehodnotit, protože se jedná o již legendární film, který zavedl na obrazovky nový trend, trend teen komedií. Těch je sice teď až přespříliš, ale jen málo z nich je natolik kvalitní jako tahle. S prcičkama jsem v podstatě vyrůstal a i po snad 10x shlédnutí se nemůžu přestat smát. Ani nemůžu uvěřit, že je to už 17 let od vydání. Šíleně kultovní záležitost, které modré hodnocení prostě nesedí. edit:Viděno znova a poprvé v originálním znění, opět jsem se nehorázně bavil. Tenhle kousek prostě nezestárne a vždy dokáže rozesmát. ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Hymna teenagerských komédii, ktorá zadefinovala konkrétnu kategóriu na dlhé roky dopredu. V rámci žánru nebol (až na výnimky) fekálny humor nikdy znesiteľnejší, základ partie a ich bláznivý element (čítaj Stifler) sympatickejší, romantika rozkošnejšia, hudba lepšie uštrikovaná na mieru (možno až na druhé pokračovanie) a pohľad na základné životné ciele stredoškoláka (ožrať sa a zažiť sex) tak nefalšovaný. A nezabúdajme na slovenský/český názov – nepamätám si, žeby tuzemský preklad filmu natoľko sadol. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Malá veľká komédia zo stredoškolských lavíc aká dostala celú jednu generáciu a dodávam, že zaslúžene. Veľmi charizmatické kvarteto plus Stiefmajster, Sherminátor, holka z hudobného tábora, MCBP, najstarostlivejší otec roka je partička na pohľadanie a jej bláznivé situácie patria ku klenotom subžánru. K tomu nesmrteľné gagy, punk rock a povinná dávka pátosu robia z tejto tínedžerskej komédie kultovú záležitosť, ktorá po veľkom tresku prekonaná nikdy nebola a to ani z vlastných radov. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

"Sherman!" "Hey!" "What the f*ck are you doing here?"   Áno je to strašne stupídne, ale tak pôvabne stupídne, až je to zábavné. A nedá sa tomu uprieť, že sa z toho postupne vyvinul akýsi popkultúrny fenomén, s množstvom zľudovelých hlášok ("This one time, at band camp ..."), s novými výrazmi, ktoré sa dokonca ujali v slovníku ("MILF") a s nespočetným množstvom napodobnení, ktoré sú už ale iba stupídne a akýkoľvek pôvab sa vytratil. Divák len musí pristúpiť na špecifický humor takého ľahšieho (mládežníckeho) druhu a môže sa v pohode baviť na všetkých tých farbistých postavičkách, ktoré sú správnym spôsobom strelené (snáď len s výnimkou Oza (Chris Klein), ktorý mi ako jediný pripadal dosť zúfalý, hlavne tým toporným hereckým prejavom).   "She's gone! Oh my God, she used me. I was used. I was used! Cool!" ()

Macik 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem originální ovšem co tenhle film potom rozpoutal to je až trapný,všichni najednou začali točit teenagerovský filmy... ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně tyhle filmy připadají stupidní. Nejsem žádnej puritán, ale ukazovat nadrženýho, onanujícího středoškoláka, který si to střídavě rozdává s ponožkou a jablečným koláčem, nebo předvádět, s čím vším se dá míchat pivo (fanta to není), to mi nepřipadá vtipný, ale spíš trapný a trochu nechutný. Jednu hvězdičku dávám, protože znám i horší filmy a druhou proto, že se u toho můj milej pubertální bratr tolik nasmál. A pro něj to holt Weitzovi točili. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama