Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

dehlie 

všechny recenze uživatele

priznávam, že v čase keď to letelo, mal som päťnásť a bavil sa na tom. keď som si to pozrel dnes, všetko pozitívne a vtipné vyšumelo. je to teenegerská záležitosť...teda vlastne ak si to tak zoberiem, skôr hollywoodská teenegerská záležitosť...3 * za nostalgiu. ()

ADZI 

všechny recenze uživatele

Prcičky jsou přece jen jiné, než podobné komedie ze středních, nebo vysokých škol v Americe. Nenudil jsem se a tak to má být. ()

Oyer odpad!

všechny recenze uživatele

V roce 1986 jsem zažil výbuch Černobylu, v roce 1995 jsem málem propadl v prváku na střední, v roce 1997 jsem zažil smutek v rodině (děda) a v roce 1999 vyšel tenhle film ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších nechutných, trapných a sexuálně laděných kultovních filmů, jejichž čas už se nikdy nevrátí. Tohle byl náš čas, naše generace a tak nějak jsme doufali, že životem proplujeme stejně nadšeně a trapně jako Jimi a jeho super kámoši. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Kvalitnější několikadílnou komedii těžko hledat i přesto, že jde úroveň dále v podstatě jenom dolů. První díl se může pyšnit titulem nejlepší části ,,ságy" a pobaví i odpůrce žánru teenagerovské komedie. Množství trapných a nechutných vtípku je v únosném poměru s těmi opravdu povedenými a divák se rozhodně nenudí. Několik scén se mi vrylo do paměti a rozhodně se někdy určitě podívám znovu. ()

patrik221 

všechny recenze uživatele

Moja mladosť sa odzrkadluje v tomto snímku ktorý zasiahol miliony sŕdc mladých teenegerov aj rodičov. Naozaj velmi podarená legendárna komédia. Ženy potrebujú na sex dôvod, mužom stačí miesto :D ()

gurmanik 

všechny recenze uživatele

První 3 díly mě donutily se podívat na všechny ostatní, které už zdaleka nejsou tak zdařilé a jsou spíš jen tahákem na prachy. Tohle je ovšem extratřída. Naďa sice není zrovna můj typ, ale rozhodně víc, než teplej jablečnej koláč. Je to prostě nářez a postupem času jsem si nejvíc oblíbil [stifmajstra] , protože jestli někde takovej exot existuje, musím ho poznat :D ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Eugene Levy vyzerá ako úchyl, Jason Bigs ako pako a dej nemá núdzu o perverznosť a nadržané mcbp. Ajaj..k romantickej komédii to má ďaleko. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Toto je komedie pro každou příležitost. Nikdy neomrzí dívat se na pár kluků s touhou co nejvíce si užít i přes všechny komplikace, které jim život hází do cesty. Korunu tomu všemu dává sexuální symbol v podobě "Stifflerovy mámy" a stále mladý a časem nedotčený Jimův táta. Upřímně chápu nižší hodnocení u dalších dílů této série komedií, ale tento kousek by si zasloužil mnohem větší pozornost. Vtipné situace a momenty jsou na vrcholné úrovni, patří sem i časté naschvály, soupeření, vzájemná podpora a rady hrnoucí se ze všech stran. Jednotlivé charaktery zůstávají na místě a ani na minutku nesejdou z role, můžete předvídat, jaký bude další krok a jak se zachovají, protože ty postavy už znáte. Pro mě jsou Prcičky nejlepší komedií svého druhu. S přibývajícím věkem se můj postoj nemění. Na rozdíl od dalších dílů, které nejsou zaměřeny tolik na příběh, ale pouze na cíl pobavit, je první díl skvělý. Ten příběh je v tomhle důležitý, musí se jít podle něj a po cestě do něj přidávat právě již zmiňované zábavné momenty. Herci a herečky mě opravdu pobavili a to již poněkolikáté. Závěrem ještě dodám, že první tři díly s původními herci + zatím poslední natočený díl "Prci, prci, prcičky: Školní sraz" považuji za jednu sérii filmů (těch kvalitních), ostatní pouze jako dodatečné. ()

GreatestFan odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které jsem si stáhl, ale pak smazal, tyhle trapasy beze všeho dobrého jen s nahotou pro teeny nesnášim, nevím proč, ale ne. Humus! // videno 1X ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Je to tak na dvě, ale z nostalgie a kvůli osobním sympatiím nejen k hercům z jedničky, ale i ke všem těm studentským partám za tři. ()

Sancoo 

všechny recenze uživatele

Legendární teen komedie. Nechápu lidi, co to tu komentují, že se nezasmáli a jaká to byla ztráta času. Nejspíš to je tím, že když v tom nehrajou dnešní diskotékové "dupačky" a kozy se neobjevují pravidelně každých 5 minut (i když se jich tam taky pár objeví) tak to ti dnešní diváci neocení, ale nebýt Prciček, tak žadný projekty X neslaví úspěch. Určitě by si zasloužili lepší hodnocení než se jim tady od některých dostalo. Parta kolem Jimba a večně hláškujícího Stiflera rozesměje i mrtvého, dále si přidejte klasické problémy středoškoláků a o srandy není nouze. Michelle a její storka o tom co prováděli na hudebním táboře, Jimbo a jableční koláč, Casanova a jeho "vykuř mi ho krásko"nebo původ slova "MILF" a spousta dalších, to je to, co činí Prcičky skvělou teen komedií, ale jsou tu i vážnější temáta, která nám servíruje Noah Levenstein. Tehdy slavili úspěch a i dnes po několika shlédnutí neurazí, ba naopak stále dokáží pobavit. ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Když je ten film aktuální, tzn., že máte příhodný věk, tak to dost stojí za to, ale s odstupem let a zkušeností to povětšinou působí minimálně komicky, nebo trapně (zvláště scény s Jimovým tátou) popř. velmi jednoduše či prvoplánově. Ti, co si ale zachovávají infantilní humor i v dospělosti, si film ale užijí aspoň na 4*. Spíš se zde člověk občas pousměje a párkrát se i směje. Jinak je to ale filmová klasika, takže stojí za to vidět ji. Verdikt: 3* a 70 %. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Byl to první prcifim a zajímalo mě, do čeho to mladíci... Další díly už tedy nemusím, protože už to vím. PS v Americe budu jíst pouze maso ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Nikdy som poriadne nepochopil fascináciu mladých týmto filmom. Herci sú všetci nesympatickí a nudní, dej je na hlavu a celý film postráda vtipnosť, aby sa vôbec smel nazývať komédiou. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

V době premiéra mne tento teenagerský film minul jako něco pod mou intelektuální úroveň knihomola a dostal jsem se k němu o deset let později a celkem přemýšlím jak se něco takového , co by dnes nešlo do kin ani v Texasu, dobilo svět a stalo se kultem, který byl následován ( témata ztráty panictví v českých Snowborďácích nebo Panic je nanic ). Asi byl tématem první na startovní čáře a sešlo se obsazení , muzika, režie , nevím. Dal bych asi jen jednu hvězdu , ale respektuji filmy, které se zapíšou do historie ať už tím, že určí směr žánru nebo i jen tím, že dají světu vzniknout pojem MILF, který se používá dodnes. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Z dnešního pohledu mi jejich problémy přijdou "absurdní". Avšak v jejich věku a hlavně v té době musím říct, že trefili hřebík na hlavičku a kult, který změnil americký komediální průmysl, vznikl naprosto zaslouženě. Perfektní, kultovní a věřím, že to neovlivnilo pouze mé dospívání! Minimálně pojem MILF už je dnes naprostý standard. Díky Americký koláči! ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama