Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tyhle teenagerské komedie se mi nikdy nelíbily. Jednu hvězdičku dávám jen kvůli tomu, že tento díl neni nejhorším filmem svého druhu a nechci mu dávat stejné hodnocení jako těm ještě horším. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Z původně nízko rozpočtového filmu se stál fenomén. Sami tvůrci určitě nečekali jaký tento film a jeho následná pokračování budou mít úspěch. Ale ono je to vlastně logické, prcičky je ten typ komedie, který se prostě musí líbit a to především mladším. Není to žádná rádoby vtipná komedie plná fekálních vtípků apod. Humor je snesitelný, dobře časovaný a hlavně vtipný. Výborná režie, námět a především herci. Mnoho dnes již známých herců se proslavili především v tomto filmu a dnes je zná celý svět. Pro mě srdeční komedie a je škoda, že takovýchto podobných filmů je málo. ()

max1234 

všechny recenze uživatele

Hloupý a naivní film o středoškolských klucích, kteří se snaží přijít o panictví. Tak tohle je v každé druhé komedii. Kdybych neviděl další díly, asi bych dal za jednu hvězdičku. Takhle dávám ale za tři, protože tímto filmem začíná ta pravá zábava. Je to něco jako slabší pilot k jinak povedenému a vtipnému seriálu. Stifler rozesměje i to nejnaštvanější stvoření na světě. A to je to největší plus. První díl nic moc, ale pak šla kvalita nahoru, a potom zase dolů. 69%. ()

Vilg 

všechny recenze uživatele

Film, který kdysi všichni znali, všichni ho citovali a který bych mohl pořád odvyprávět zpaměti. A který začal tu plejádu spin-offů a laciných vykrádaček, snažících se navázat na úspěch téhle party. Ale Stiffmeister je jenom jeden. A posera Finch, Jim, Ostreiker a Kev ostatně taky. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele

Skvělý film pro puberťáky, pro starší je to už trochu horší podívaná... 4 hvězdy hlavně za nostalgii z mých teen let, kdy to pro mě byl jeden z nejlepších filmů ever:D ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Tento film byl zlom, kor pro cílovou věkovou skupinu, ve které jsem v té době byl i já. No, s odstupem času to stejně vnímám jako přelomový film, podobně jako Čelisti, ale žánr a divák (já) se od té doby posunul, vyspěl. Nicméně tento snímek nepůsobí tak příšerně hloupě jako jiné pubertální americké komedie. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní, že mi právě jednička z celé základní trilogie přijde nejslabší. Asi je to tím, že mne věkově vyloženě minula. pár vtipných hlášek bylo, ale jako celek nic moc. Následující dva díly jsou dle mého maličko vyspělejší. Za mne tak 45%. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Pokud se v tomto filmu dokážete přehoupnout přes pár uhozených situací, tak se můžete dostat do okamžiku, kdy se vám začne líbit.  Kolikrát jsem si již řekl, že ta naše ex-prudérní výchova je vlastně na škodu, že tím člověk přijde o spoustu skvělých okamžiků, které mu zpočátku mohou přijít jako "trapárna" , ale nakonec to bude i to na co bude vždy vzpomínat. Po prvním shlédnutí jsem dal 3* , po dalším přidávám jednu navíc. Všem -náctiletým mohu říci, nenechte si ujet žádný vlak a využijte toho, že jste mladí, ať nemusíte ve stáří litovat toho co jste neprožili a co jste si nechali utéct. To, co prožijete vám již nikdo nevezme. ()

mls 

všechny recenze uživatele

Napriek mojemu nízkemu veku ma to nijak zvláštne neoslovilo, keď chcete vidieť dobrú komédiu tohto typu tak radšej Road Trip. ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Tak pred šiestimi rokmi by som túto komédiu vychváľil do nebies. Dnes s odstupom času to už nie je žiadna sláva, no nemožno tu poprieť určitý prelomový bod vo svojom žánry, od ktorého si vzalo smerodajný príklad mnoho"pokusných" režisérov. ()

jesus666 

všechny recenze uživatele

Až na ten záver á la Beverly Hills 902 10, to bola celkom príjemná komédia. A Eugene Levy, tu v úlohe otca podal päťhviezdičkový výkon. ()

Mike.mk1 

všechny recenze uživatele

Pokud se nemýlím, tak tento film byl počátek vlny teenagerovských komedií, které se na nás začaly valit jedna za druhou. Tahle je z nich asi nejvydařenější ale žádná bomba to teda není. ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá klasika, pri ktorej sa svkele relaxuje a smeje. Americká teenage mládež v podaní týchto exotov ma pobaví vždy a všade... STIFLER JE NAJ !!! :) 3*** , 62,092% ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Prcičky byly vždy můj oblíbený film, ale musím říct, že před několika lety, bych se možná i styděl někam veřejně psát, že se mi líbí "Prci, prci, prcičky". Podlehl sem totiž takovým lidem, jako jsou i tady, a smířil jsem se s tím, že většina lidí Prcičky nemá ráda. Těm lidem, kteří v souvislosti s Prcičkami píšou o hovnech, sračkách a řitích. Byl to omyl a teď se stydím, že jsem se styděl. Psaní takových komentářů je totiž mnohem nižší, než tento film... Když sem se na film koukal kdysi dávno poprvé, byl sem vodvařenej z toho, že je tu konečně film o sexu a pro mladé lidi. Teď ale považuji prcičky za trochu víc, kor první dva díly. Nejen že mě prcičky vždy rozesmějí, ale dostal jsem se totiž do věku, kdy chápu problém, který tu tak trochu řeší. Teď nemyslím ztrátu panictví/panenství. Mluvím o klasické deprimaci, "co po střední". O nejistotě co dál a o touze prožít toho radši do té doby co nejvíc. A i ostatní děj filmu se mi líbí, každá scéna mě rozesmívá. Samozřejmě, je to americké, takže malinko přehnané. Ale to mi vůbec nevadí, Ameriku mám rád a mám rád i tu dobu, před deseti lety. I když se to zdá nedávno, spousta věcí se od té doby změnila. Navíc je to film o přátelství a lásce, plný charismatických postav. Podle mě není až tak jednoduché, tenhle film hodnotit. Nejde jen tak zaškatulkovat mezi "Teenagerovské shity", je nejznámější a jedinečný. Proto prosím lidi, kteří zde prcičky tak vulgárně kritizují, shlédněte film někdy, až budete optimisticky naladěni. Čekejte prostě komedii a dostanete nejen zábavu, ale ještě něco navrch. Jen tak dát Prcičkám hodnocení Odpad a přidat pár nadávek neznamená ukázat svou inteligenci, spíš naopak. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Několik povedených vtipů, pak několik pozornost si udržujících dlouhých míst a Stifflerova máma :-) Na seznamovací díl to docela ujde. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názory, že nejde o kdovíjaké umění, ale dvě věci nejde tomuto filmu upřít. Za a) objevil pro film nové herecké tváře (Biggs, Suvari, Klein, Reid, Hannigan, Scott atd.) Za b) odstartoval novou vlnu zájmu o teenegarské komedie a nutno podotknout, že žádná z jeho následovníků nedosahuje kvalit „prciček“ ani z poloviny. Já osobně považuji tento film za jeden ze stěžejních pro moji generaci. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama