Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

Barak 

všechny recenze uživatele

I po tolika letech mají ty gagy stejný účinek jako předtím, snad dokonce i větší. Co scéna, to smích. Až po okraj nabitá komedie plná inteligentního humoru bez nějakých urážejících prasečinek, obohacena a skvělou muziku. Partička pěti (čtyř) kámošů příjde za pár týdnu o panictví, ale ještě předtím, než se to stane, nás bude královsky bavit - mě rozhodně, takže nevidím důvod proč tomu nedát plné hodnocení. Tenhle film mám zkrátka opravdu hodně rád.... ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Jedno se tomuto filmu přiznat musí... prolomil určité tabu ... díky němu se zjistilo, že poněkud vulgárnější komedie mohou být celkem v klidu vpuštěny do kin...otázkou zůstává, zda to bylo dobře -neb to odstranilo určitou překážku - či zda to bylo špatně, neb všichni moc dobře víme, co se pak do kin dostalo... určitě je ale jasné, že to odhalilo to, po čem dospívající generace touží (nejen co se týče filmového hladu :-D ) ... přiznejme si to dobrovolně, nebo ne, ale opět je to svým způsobem legendární snímek... ()

Stefan_M 

všechny recenze uživatele

Po prvom zhliadnuti, ma boleli brusne svaly od smiechu. Avsak po "vytriezveni" som to zacal pozerat este raz a uz som to nemohol dopozerat. Mozno o 3 - 4 roky si to pozriem zase. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Jsem Šerminátor, sexuální robot poslaný z budoucnosti do minulosti, aby změnil budoucnost jedné dívky. ŠUKEJ mě ty magore! ()

Jajar 

všechny recenze uživatele

Seru na všechny, tohle je legenda! Moje generace na tom vyrostla a ty debilní kecy z toho citujeme s kámošema u piva doteď. Ten film miluju. ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Stiflerovo máma, Stiflerovo máma, Stiflerovo máma ... nejčastější slovní spojení, které jsem poslouchal na základce. Tak se mi to zprotivilo i s celýma Prcičkama, že jsem to viděl až teď. Občas jsem se jako fakt zatlemil, hlavně sám Stifler (ne že by byl nějak extra často na scéně) mě bavil, především jeho hlášky a grimasy. Jinak holky pěkný (Mena Suvari, Tara Reid), naproti tomu příběh radši nekomentuju. Oddechovka. // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem Prci, prci, prcičky. Stiflerove hlášky, Jimmove katastrofy, Finchova nechuť k školským WC, či Micheline historky z hudobného kláštora sú proste legendárne. V jednotke je však asi najzábavnejšou scénou Jimmove dvojité zlyhanie s Nadiou, na ktorú bol teda skvostný pohľad. ()

pouler odpad!

všechny recenze uživatele

Co napsat o této kultuvní blbosti. Snad jen že počet dílů ani úplně vyšinutý překlad názvu nezachrání "americký pyj" od mého hodnocení. Moc často nedávám "odpad" a znažím se alespoň jednu hvězdu. Tady to neudělám protože toto je škodlivý úkaz v dějinách filmařiny, které dal vzniknou nekonečnému množství plagiatu. Tento film jsem viděo už na střední v kině blaník a některým prostším spolužačkám a spolužákům se vskutku líbil... snad proto to hodnocení a hle máme top 300. Směšné jak zdejší "bojovníci s kulturou" hodnotí světovou klasiku a pak dají tomuto skvostu pět hvězd. VÁLKA ZAČALA A NA KONCI SE BUDOU TYHLE FILMY PÁLIT ;o))) ()

Dejvid007 

všechny recenze uživatele

Jo, bavil jsem se a to jsem od toho očekával.Jinak bych na tom nic nehledal.Docela se těším, až si pustím dvojku:) 65% ()

Bollek 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie, která naštěstí není tak úplně stupidní, jak by mohla být. Rozhodně patří do těch lepších filmů tohoto žánru. Nijak zvlášť neoslní, ale i tak se na ni jednou za čas rád kouknu. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená komedie, ve které nakonec nejde o to, o co se celý film naši "hrdinové" pokouší. I teenage komedie může mít srdce a rozlít vám po těle hřejivý pocit, American Pie je důkazem. Rozdílné a komické charaktery postav byly herci nejen sympaticky ztvárněné, ale především skvěle napsaně, tak, že s každou soucítíte a dokáže vás skvěle pobavit! ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Film, který spatřil světlo světa ještě v mém předpubertálním věku a ve své době jeho popularita dosahovalo obrovských rozměrů. A i teď, o 15 let později je to pořád svěží, pohodová, střelená oddychovka s tím typickým devadesátkovým nádechem, která v obýváku u piva s partou kámošů dokáže pobavit a jejíž kultovní hlášky se drží neochvějně dál. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Pro mě jasně nejlepší film tohoto ražení. Komedie pro puberťáky kde humor zná své meze. Pamatuju si, že jsme si to jako puberťáci pouštěli celkem často. Nedávno jsem o to zakopl a i po těch 10 letech jsem se pořád smál. Některý hlášky jsou fakt nezapomenutelný a jde taky o film, který se mi víc líbí nadabovaný než v originálním znění což je co říci ale to jen tak na okraj to sem možná nepatří… ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama