Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jim, Stifler, Finch, hudební tábor, Jimův táta, Stiflerova máma, jablečnej koláč ... prostě kult, kterej nestárne a na svojí dobu druhem humoru originální komedie pro teenagery. Zamrzí však hlavně místama až příliš romantický finále (Oz a Kevin), kterym Prcičky zklouzávaj do vod klišoidních romantickejch komedií, ze kterejch se po většinu stopáže snažej vymanit. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Byl jsem zneužitej! Bezva!" Teenagerská bláznivá komedie. Proč ne. Klasické lechtivé téma. Proč ne. Místy až fekální humor. Proč ne. Tentokrát jsem s tím neměl problém, zato se dobře bavil. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Legendárny film mojej generácie, pri ktorom sme so zatajeným dychom obdivovali vnady “Nadi z Česka”. V rámci žánru sprostých tínedžerských komédii je to etalón kvality a vkusného humoru, no mimo tejto škatuľky už tak dobre neobstojí. Problém je, že tento typ filmov ma nebral ani na prelome tisícročí, nieto ešte teraz. A tak aj napriek hromade zľudovených scén a nezabudnuteľných postáv (Jimov otec, Stiflerova mama) sa neviem prinútiť vlepiť tam tú štvrtú hviezdu. 6+/10 ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Vykuř mi ho krásko!" Partička nadržených puberťáků chce konečně poprvé zasunout. Suprový casting si herecky sedl na výbornou. Jimbo, Stifmajstr, Kev, Oz a z ženského publika kočky Viki nebo Naďa, Každá postava má svůj charakter a je něčím bláznivá. Nezapomenutelné scény a legendární hlášky. K filmu neodmyslitelně patří jablečný koláč, povídka o flétně na hudebním táboře, MCBP. Kultovní komedie mého mládí. 10/10 ()

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Pred dakým časom by som to hodnotil len 3*, ale po zahliadnutí s bandou, na intrákovej klubovni a po uvedomení, že takto vtipné komédie zo strednej už ani nevznikajú, musím uznať, že si to zaslúži viac. A tie legendárne hlášky :D! ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Těsně po listopadové revoluci se u nás vyrojila spousta videopůjčoven, kde jsem si i jako školák mohl vypůjčit i lechtivé sexuální komedie. Sexu tam moc nebylo, stejně jako u tohoto filmu. Co ale tento filmeček povyšuje jsou skvělí herci a ... už nic jiného mě nenapadá. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Názory na tohle asi mohou být různé, ale já jsem se u toho příjemně pobavil, možná proto, že jsem od toho nic neočekával ("To já jsem si jednou na hudebním táboře ..."). Skvělá je také scéna připomínající nebo parodující Absolventa (včetně hudby Simona+Garfunkela). ()

HawkeyP 

všechny recenze uživatele

Přestože záchodový humor bytostně nesnáším, musím uznat, že u tohoto filmu, stejně jako u jeho dvou pokračování, jsem se velice dobře bavil. Možná proto, že nechutnosti tu jsou spíše jen doplňkem, nikoli hlavním zdrojem humoru. ()

KarlWalf 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není film pro intelektuáoní večer, nicméně ze všech filmů tohoto ražení nejlepší. Bavil jsem se u toho, protože jsem od Prciček nic nečekal. Nechybí tomu nadhled a něktré hlášky jsou kultovní. ()

kutcha 

všechny recenze uživatele

Teďka jsem to viděl znova a musim se přiznat, že jsem se smál od začátku do konce. Že by to bylo tím, že jsem pořád v pubertě? Musim přiznat, že ten film má ve všem pravdu, že takovýhle to opravdu je, to dospívání. A je to skvělý! :) ()

chaturga 

všechny recenze uživatele

První díl docela ušel. O ostatních jsem slyšel a to mi stačilo k tomu, abych se na ně nikdy nepodíval. Je to americká podívaná s nadrbanejma úchylama a ty holky?? To samé. Nebýt skvělého tatínka a občasných dobrých hlášek, dal bych jen dvě hvězdy. ()

arkie 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru pravá perla velikosti vlašského ořechu. Mí rodiče už jsou dávno za zenitem, a přestože jsou oba vysokoškolsky vzdělaní, hodní a vnímaví lidé, řezali se na téhle hovadině smíchy. Hoďte za hlavu inťoušský jemnocit, tohle má být a je to sranda! ()

pabelito 

všechny recenze uživatele

S odstupom času dosť stupídna záležitosť. A tiež dôkaz toho, že 8 rokov v živote človeka vie byť celkom dosť :) Na druhej strane, pri troche auto-empatie k 16-ročnej pubertálnej mysli dávam hviezdičku navyše... ()

Koty 

všechny recenze uživatele

Podle spousty názorů/komentářů jsem čekal jednu z těch horších komedií a také proto jsem se jí vyhýbal až do včerejška (červen 2008) a musím říct, že to nebylo zas tak špatné, každá z hlavních postav měla něco do sebe, každý měl jiný přístup k jejich společnému cíli, nejsou to plnohodnoté 4 hvězdy, ale... 70% to bude. ()

GodKnows 

všechny recenze uživatele

Tento film prakticky nastartoval novu eru teen komedii a preto pre man takmer kultova zalezitost....... Bohuzial ziadnemu dalsiemu filmu podobneho razenia sa nepodarilo ani zdaleka priblizit tomuto vtipnemu snimku..... 5* plne zasluzenych.......no a mam taky pocit ze drzim svetovy rekord v pocte zhliadnuti tohoto filmu :))) ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama