Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Svojím spôsobom kult...samozrejme, že je to absolútne trápna pičovina, ale nesnažila sa nikoho a nič napodobniť, to robili len všetci po Prci prci prcičkách...Preto dávam 4 hviezdičky, a z nostalgie, pretože keď som mal 12, vôbec mi nevadilo, že to nemá žiadny pozitívny prínos do môjho predpubertálneho života. ()

Bendiys 

všechny recenze uživatele

Klasika zanru i tematu. Hlasky vydrzely zkousku casem a temer zlidovely. Dnesni komedie obdobneho razu se tomuto nemohou zdaleka rovnat... ()

ladyClaire 

všechny recenze uživatele

Řadím se k těm, které éra prciček minula, a tak jsem si je dala už "mimo svoji sezónu". Musím uznat, že první půlhodinu jsem měla menší dilema, jestli to vypnout nebo dokoukat. Druhá půlka filmu mi přišla podstatně lepší, až jsem nakonec film vypínala s celkem dobrou náladou. Ale jo, jde to ... Nevím jestli to byl záměr, ale velké plus dávám za narážku na Absolventa (Stiflerova máma + Finch + píseň Mrs Robinson) ()

luciebenadova 

všechny recenze uživatele

Neklikla jsem na odpad jen kvůli scéně s flétnou. Kdyby tam alespoň byli hezký kluci, nebo hezký holky, ale tohle je zvrhlotina plná tak trapnejch vtipů až sem se za ně styděla. ne, nevadí mi sex ve filmu, vadí mi když někdo neumí sex ve filmu. ()

Astinas 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií o puberťácích, každý chlap si minimálně jednou prožil, to co hlavní čtveřice zažívá... možná až na Finche, ten "skóroval" nejvíc. Jinak režie je akorát, nic závratnýho a scénář je dobrý, ovšem mladí herci jsou velmi dobří a kvůli nim je tenhle film o třídu výš a nejlepší ze všech je Jimův otec! ten tvoří jednu z částí legendárnosti American Pie. ()

mig21 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že v období premiéry kulminovala má puberta a řešil jsem prakticky totožné problémy, stal se tento film mým oblíbeným:) ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem tuto "legendu" neviděl. Rozhodl jsem se to napravit. Můj první dojem? To ale byla... Blbost. Tento film bych přirovnal k RRrrrr - je to strašná blbost, ale ty fóry stojí za to. Některé jsou méně povedené, některé méně. Ale člověk se baví. Sice jsem si říkal "neztrácím tady čas?", ale díval jsem se dál. ()

Blenny 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl prvně před lety, tak jsem ten "hnus" po dvaceti minutách vypnul. Když si to pustím dneska, tak musím uznat, že v záplavě nasledujících fekálních teen komedií o prcání, má tohle ještě vtip, nadhled a vlastně i jistou romantiku. I když trapnosti si divák taky užije dosyta :-). Jedničku a dovojku mám dneska rád, trojka se ještě dá. Čtyřka už byla k zblití. ()

B.Jay 

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost s několika vtipnými momenty, u kterých jsem se vážně zasmál, ale převážná většina je jen trapná. Nicméně občas je třeba vypnout, tak proč ne. ()

henrycruel 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděl, když mi bylo asi 8 let a tehdy jsem si to naprosto zamiloval, hlavně kvůli sprostým slovům. :) Dnes už to tak moc nežeru, ale pořád je to pro mě druhý nejlepší díl z celé série (první je Školní sraz) a skvělá americká komedie, která ovšem není pro každého. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Magnet na problémy Jim, citlivej bouchač Ozz, posera Finch, Kevin a Stifmeister! Aneb já tyhle americký teen komedie, bez vnitřního poselství, žeru! Napumpovaný hláškama, trapnejma scénama a hlavně... Eugene Levy je perfektní! Takovýho tátu by (ne)chtěl každej teenager. ()

tombarider 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nastartoval serii teenage komedií, je ´to průkopník filmů o ztráty panictví a nebojím se ho nazvat kultem. Jim, Stifler, Finch a další hovada prostě musíte milovat, navíc je to film z doby kdy všechno bylo takové nějaké prožitější a opravdovější :-) ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasika medzi teen komédiami. Výborné hlášky, herci, príjemne stredoškolské prostredie. Prvý diel odštartoval výborne dve pokračovania, ktoré prevýšili už tak kvalitnú jednotku./85%/ ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Po nekonečném vychvalování této řady snímků skoro celým zástupem všemožných nátur s menšími věkovými rozdíly jsem se konečně dokopal ke shlédnutí alespoň prvního a druhého filmu. Došel jsem k názoru, že i lidé s IQ pubertálního Američana mají právo na filmový zážitek... ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Iste, nájde sa tu zopár dobrých fórikov a trapasov, ktoré vo väčšine podobných komédiách nikdy nenájdete. Sú tu celkom krásne prsaté holky (no z nich vám stáť nebude) a je tu aj odkaz na starého výborného Absolventa :). No celý film pôsobí tak hrozne, lebo furt tu ide iba o SEX, SEX a ešte raz SEX ! No čo by sme mohli čakať viac, keď na túto tému sa naväzuje aj názov filmu. Nehovorím, smiešne scénky tu boli, ale ja by som ich tam dal asi viac. Film by potom nepôsobil moc ako film pre nejakých úchylov. A podobne to bolo aj pri Eurotripe. Ibaže tam bolo až moc vtipných scén. Na to, že je to béčkový film, to má podľa mňa trochu vyššie hodnotenie (69%). Toľko nemá ani Scary Movie a takéto hodnotenie by si zaslúžilo viacej, než táto komédia. No čo už, čakal som toho viac, ale našli sa tu skvelé scénky. Takže moje celkové hodnotenie je takých 55%. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama