Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Film, který definoval svůj vlastní žánr a já se u něj tehdy fakt skvěle bavil. Trapasy, u kterých se divák necítí trapně, to se málokdy povede. Flétna je legendární. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zatímco všichni mí spolužáci na základce už film dávno viděli, já ho shlédl až dnes, teprve v mých sedmadvaceti letech. Samozřejmě jsem viděl útržky, ale celý jsem jej nikdy neviděl. Nutno dodat, že jsem o nic nepřišel. Několik prsatých nahých holek, sexuálních scén, kterým poněkud chybí erotika, trapných situací puberťáků, kterým bych se mohl smát tak v patnácti jako blbeček a pár nechutnostem, díky kterým doporučuji se na film nedívat u oběda. Jinak nic zajímavého. Touha několika puberťáků přijít o panictví nebere konce. Některé holky by rády dávaly hned, jiné když o sexu uslyší, hned se urazí, aby na konci filmu konečně daly. Kromě hudby, která není špatná, bych ještě ocenil herecký výkon Eugena Levyho, který působí jako chápavý otec. Takového otce by asi chtěl každý dospívající. Role mu sedla a zvládl ji na výbornou. A mě se líbila i Alyson Hannigan. Jako věčně nadržená puberťačka působí velmi přesvědčivě. Jinak mě ale herecké výkony moc nezaujaly. I humoru je málo. Ono prostě není tak směšné, že se jeden z hrdinů málem pos..e, na dámských záchodcích a pak se tomu celá škola směje, jak by se na první pohled zdálo. To striptýz Jasona Biggse byl o něco lepší, ale pořád málo. Abych to shrnul. Pro patnáctileté puberťáky dóst hustý, pro ostatní slabé, slabé, slabé.... ()

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší komedie. Soundtrack nejvíc top. Jen je škoda, že většina lidí na csfd jsou degeni a mají v oblíbených nějaké vykoupení z šoušenk či odkud. ()

Petule3 

všechny recenze uživatele

No jasně. Pokleslej humor, kravina, sprostota atd. Jenomže i takovej film je občas potřeba a každý si sáhněte do svědomí, a pak mi řekněte, že jste se ani jednou nezasmáli nebo se v některých scénách nepoznávali. Já to prostě žeru. Jedno z nej období života podané americkým pokryteckým stylem. Odpuštěno :). ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Občas pobaví, občas zaskřípe aneb když se čtyřka kamarádů vsadí, jak se zbavit panictví. A k tomu postava Stifflera…..no, jednička se určitě dá zvládnout a koláč se nemá nechávat samotný. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 7,0/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 61%, Audience Score - 61% | FDb.cz - 74,1% | Je to buranské, námět el stupído a bez jakýchkoliv kvalit..... No a? Copak se každý nechce někdy "jen" nenuceně zasmát - a to se my smáli celou dobu téměř nepřetržitě! Ačkoliv, na úplné pochopení a docenění musíte být aspoň zhruba ve věku hlavních hrdinů. Nebýt několika "fakt příliš" scén, neměli bychom problém jít i výše, i když..... česká (!) kočka Naďa a její parádní striptýz vše vynahradí! :D 80% ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Pokud se k tomuhle filmu po více než 15 letech vrátíte, pobaví vás a nemůžete mu nic vytknout, pak musíte asi jedině stejně jako já dát... 5* ()

George8 

všechny recenze uživatele

Kdyz se nad tim clovek zamysli, tak se jedna o hroznou volovinu, ale me to baví ! Prostě taková klasická americká teenagerská komedie. Je mnoho takových komedii, ale prcicky jsou prcicky. Klasika. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Dnes již kultovní teen komedie, která dle mého položila základy tohoto žánru. Je to ujeté, šílené, přehnané a jde tu o chlast a sex. I po letech je to vtipné a hlášky jsou již legendární. Tatík super postava, vždy umí dobře poradit. Stifler je děsněj ocas, ale i proto je to tak vtipné. Hodnocení: 82/100. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Klasika všech teen sexuálních komedií... Zajímavost - první dva díly jsou filmy, co si moji petapadesatilety rodiče rádi pouští pořád dokola a znají všechny hlášky zpaměti :D ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Tak konečně na tohle přišla řada. Vůbec se mi do toho nechtělo, protože jsem si myslel, že to bude fakt hodně stupidní a zároveň, že jsem z podobných sexuálních filmů už vyrostl. No, ne tak docela. Bylo to fakt ideálně nakombinované. Trochu ostřejší středoškolská komedie, ale pořád žádný extrém. A ty hlášky, ty jedou jedna báseň. Kult ale těsně ne. To tak o dvacet let zpátky. 4+* ()

jayman 

všechny recenze uživatele

Po všetkých tých rokoch som do toho išiel so skalopevným presvedčením, že ide o vec nenatočiteľnú v 2023. Mýlil som sa, zápletka a príbeh sú vlastne celkom fajn, takisto super je casting, vrátane Blink 182 camea. Ale kto do doprdele strihal? Filmárčina na tri mínus, rovnaký je aj hviezdičkový verdikt - a to už po započítaní kultového statusu. ()

Brit 

všechny recenze uživatele

Standartní komedie pro náctileté. Nic úžasného, jak tvrdil můj pubertální švagr. Jo a od jisté doby nemusím jablečný koláče. ()

(fjw) 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá komedie o pár mladých nadrženců:) Jimův táta je prostě k sežrání:D A Jimovy trapasy také:) Hlavně jeho taneček na internetu:) Prostě film, který si na nic nehraje a pod naším opět "skvělým" českým názvem, si nepředstavujte žádné porno či nějaké nechutné sprosťárny jako v jiných rádoby komediích. ()

weasel.p 

všechny recenze uživatele

Největší plus filmu jsou určitě dobře navržené a zahrané postavy, jsou to holt frajeři a ty už nikdo nepřekoná. Hlavně mi nemluvte o nějakym fekálnim humoru: scény s "upraveným" pivem nebo koláčem mi nijak zvlášť nechutný nepřišly, nemůžu říct, že ani vtipný, ale nevadily mi, prostě do toho filmu patří. Je to film o středoškolácích a tak se to musí brát. Je tu spousta dalších originálních a vtipných situací, ale taky je to třeba příběh o čtyřech kamarádech a středoškolský atmosféře. Byl sem taky očitým svědkem bláznění okolo tohoto filmu a opakovaným chozením do kina...a nedivím se. ()

Weirdman 

všechny recenze uživatele

1/10... Neskutočná trápnosť... Kráľovná nevkusu, ktorá rozbehla sériu filmov, ktorej prípadná absencia by vývoju kinematografie nijako neublížila. ()

Mr.Shock 

všechny recenze uživatele

Modla teenage komedií, kdysi dávno se mi to hodně líbilo a dost jsem se u toho nasmál... Neznám snad člověka, co by neznal MCBP nebo další podobné hlody z filmu. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší díl z celé série. I když klasická pubertální americká komedie, tak se vtipy se ještě neopakují a nespočet vtipných scének hlavně v podání Seanna Williama Scotta (Stifler) jsou neskutečně zábavné. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama