Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

Doudik.t 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně si člověk řekne ... Je to infanltilní film bez propracovaného děje a velké myšlenky .... na straně druhé tento film znázorňuje naprosto geniální filmařskou myšlenku, vždyť byl natočen za pakatel s totálně neznámými herci a vydělal miliony! Je to kvalitní komedie o dospívání se vším všudy. Někdy zklouzne do trpanosti, ale vzhledem k cílové skupině lidí, kterým je tento snímek věnován, bych řekl, že divákovi dává více než bere. Prostě komedie na uvolnění s pivkem v ruce ... **** ()

neliCZka 

všechny recenze uživatele

Ani jako puberťačce (když to tu bylo hitem) se mi to nelíbilo. Vždyť je to o ničem. Naštěstí je tam pár vtipných scének, jinak je to utrpení. ()

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

Nie že by teen komédie boli to pravé orechové pre mňa ale aj tak pri spätnom pohľade na tento film a mnohé dalšie pubertálne komédie s témou sexu, treba priznať, že toto bolo zvládnuté na vyššej úrovni. Je to svižné, celkom sympatické a hlavne oproti nasledovníkom (a nemám na myslí iba x-té pokračovania prcičiek) stráviteľné. ()

AdrianaLarman 

všechny recenze uživatele

Já jim ty 4* prostě dám. Mě to vždycky přišlo vtipný a bavilo mě to, dokonce je to i můj oblíbenej film a herci jsou navíc sympaťáci a Seann W. Scott v roli Stiflera je nenahraditelnej. Když to tak vezmeme, tak série American Pie udala směr a stala se populární snad úplně všude. I u nás doma :-D...Kolikrát sem na to koukala i s mamkou a ta se bavila stejně jako já. :-D...Takže jsou ty 4* zasloužený. :) ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se bavil od začátku až do konce, prostě taková komedie přímo ušitá na můj věk. Stifmaster je borec!!!!! ()

keyzar 

všechny recenze uživatele

filmové jedničky jsou vždy nejoriginálnější a nejvzpomínanější, zde tomu není jinak. Dalo by se pochybovat o úrovni fórků a nejrůznějších gagů, ale ruku na srdce, kdo z nás nemá někdy náladu na totálně úletový film, při kterém nemusí hledat hlubší smysly a jde tam pouze o pobavení? Tak vidíte, tato série jiný cíl ani nemá. Takže se bavte :) ()

Dave_ff 

všechny recenze uživatele

Tento film mě bavil už jako puberťáka a s postupem času se na tom nic nezměnilo. Nenáročný humor a vtip dokáží leccos... ()

Fugito 

všechny recenze uživatele

Klasika pre teenagerov, ktorá ako filmový snímok nemá žiadnu hodnotu, no zase ako komerčný dosť veľkú. Preto tých 50% ()

rischa65 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice dobrá komedie s výborně vybranými týpky do hlavních rolí. Jó přijít o panictví-to je někdy těžká věc. A pokud jste přepjatě pruderní nebo nemáte rádi sex, nikdo vás nenutí na to koukat, že? ()

dadinka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jak jsem čekala. Vlastně klasická romantická komedie s přidanou hodnotou teenagerského boje "já už nechci být panic". Místy to bylo opravdu vtipné, jen ta klasifikace nejistých zoufalých kluků a sebejistých zkušených holek mi přijde poněkud nerealistická... ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Tento film lze chápat jako zakládajícího člena novodobých komedií pro teenagery. Člověk by měl hodnotit bez předsudků, opravdu se to v rámci žánru povedlo. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Klasika svojho žánru, ktorá si udržiava nedostihnuteľnú kvalitu. Neuveriteľne zábavné a miestami sprosté. No a? V porovnaní s teen komédiami, ktoré sa točia dnes je to veľdielo. Skvelé obsadenie, geniálny Stiffler a pán Levenstein je proste kurva king. Nechýbalo veľa a dal by som plný počet... 80% ()

Nowasek22 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem si po dlouhých letech opět pustil tenhle film a je nutno říct, že jsem se u toho bavil o mnoho méně, než tehdy. Samozřejmě v některých momentech se zasměju a ne jednou, ale ty trapnější chvilky bohužel u tohoto dílu převažovaly. I tak je to jedna z těch lepších komedií, u které budu vždy rád vzpomínat na své dětství, ve kterém jsem to sledoval neustále. ()

Vimrak158 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem se samozřejmě na tzv. Prci, prci, prcičky ( osobně preferuji pouze American Pie) podíval, ale samozřejmě tomu člověk v 8 letech příliš neporozumí, takže jsem film zahodil a po cca. dalších 10 letech se na něj podíval znovu a (doufám  ) pochopil už vše. Film vypráví o Jimovi, Kevinovi, Finchovi, Ozovy a jejich sprostém kamarádovi Stiflerovy, kteří právě ukončují studium na střední škole v Great Falls, kteří se domluví a vsadí, že do maturitního plesu budou mít nějakou holku a samozřejmě další věc, která k tomu patří. (napsal bych samozřejmě co, ale to snad každému dojde) Od té chvíle zažívají vtipné situace, poznávají nové lidi a samozřejmě připravují plány jak ,,sbalit“ nějakou tu dívku. Film je neskutečně vtipný a hlavní postavy si určitě každý zamiluje. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama