Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

American Pie je prvopočátkem všech podobných moderních filmů, které se sice prcičky snažily napodobit, ale úroveň je někde úplně jinde. Tento film má vtip, sympatické herce, skvělé originální a přitom velice vtipné nápady a scény. Začíná jako skvělá komedie, čímž pokračuje nakonec celý film. Konec je mírně romantický což dokonale završí již tak dobrý start a průběh. 92%! ()

AgentMarvel125 

všechny recenze uživatele

Taka absoltne prastena teen age koedia - hoci je tam zopar nechutnosti, ale tie sa daju prezit ked to clovek vidi uz druhy krat - tak si zvykne ... ()

gstudio 

všechny recenze uživatele

Jen žasnu, kolik lidí tady neví nic o filmu a moudře tady plácají. Wow! Prcičky, že jsou zakladatelem teenagerské sexy komedie? A co filmová série Eis am Stiel (1978-88), Screwballs (1983) a pokračování Loose Screw (1985) a Screwball Hotel (1988), Fast Times At Ridgemont High (1982), Porky's (1982) a mnoho dalších? A Vřískot zakladatelem teenagerských vyvražďovaček? Co Friday the 13th (1980), Sleepaway Camp (1983) nebo úžasný The Burning (1981) s ohořelým domovníkem stříhajícím mládežníky zahradnickými nůžkami? Lidičky, neblázněte! To chce mnohem víc placek do DVD a teprve potom pronášet soudy :D ()

cici24 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasika svého žánru, ono se vlastně dá říct, že zakladatel žánrů. Skvělá komedie, plná hlášek a krásných holek. No a jedna hvězdička je speciálně pro Naďu z ČSR. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarena teenegerovka rozeberajuca problemy ktore prinasa zo sebou dospievanie....i tak najlepsi je Eugene Levy:-Djeho onanisticka poradna je na nezaplatenie ()

blackmind 

všechny recenze uživatele

Možná bych přidal ještě čtvrtou za hudební tábor, ale to už by asi bylo moc :) Pořád je to pro mě ale jedna z těch lepších a vtipnějších (a také méně trapných) "teenage komedií". I přes mé obavy to hranici nechutnosti většinou nepřekračuje, většina situací překvapivě nepůsobí nepřirozeně, přestože sem tam je to fakt úlet... Díky svižnému tempu se dá film bez úhony přežít :) Těch 70% si asi zaslouží. ()

ElisD 

všechny recenze uživatele

Vulgární komedie, která neurazí. Vtipné gagy. Jedna z lepších pubertálních komedií (aspoň tento první díl). Za mě 60 % ()

JeffScylla 

všechny recenze uživatele

Obávám se že kdybych to měl přeložit z originálního názvu a tak aby to vystihlo (stěží to tak nazvat ) film. Znělo by to Americký chcanky. ()

Dawe.86 

všechny recenze uživatele

klasika klasik! už 11 let od tohoto dílů se různý režiséři snaží alespon napodobit tuhle legendarní teenagerskou komedii o panicích na střední škole a musím řict že hloupý napodobeniny např. Sexy party či sexy ptáci,nebo kluci to chtěj taky....a takový kraviny ktery jen špatně se snaži okopírovat sérii prvních tří dílu prciček. Takže ejstli můžu doporučit teenagerům jediný takový film tak jedině tenhle...pro mě Legenda v tomhle tom žánru ()

Bornd 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála teen komedii, u kterých jsem se fakt nasmál. Samozdřejmě ,že plno scén jsou trapné, stupidní a vulgárních, ale tak to u těchle komedii bývá. ()

JackieBliz 

všechny recenze uživatele

Film o sexu, s pár dobrými hláškami a situacemi, ale nic dobrého - ani na oddych ani na přemýšlení, ani nijak zvlášť na zasmání. Jestli nám ve filmovém průmyslu něco chybělo, určitě to nebylo vidět Jasona Biggse jak si to rozdává s koláčem. ()

JP84 

všechny recenze uživatele

Ani když mi bylo -náct jsem neměl pro podobné filmy pochopení. I když, je to vůbec film? Mě to spíš připomíná jen šnůru poslepovaných scén plných podivného amerického humoru, který já nenávidím. Ale jestli je něco, co mě tady dostalo, tak to jsou "problémy", které trápí tu mládež. Jako bych se nedíval na dospívání lidí, ale nějakých nadržených útlocitních mimozemšťanů. ()

Sever 

všechny recenze uživatele

Nerozumím některým a tak nízkým hodnocením. Krom dvou(poslední dva) jsem viděl všechny díly. První se bohužel nedá s ostatními srovnávat(tím myslím, že to bylo mnohem lepší). Možná Naked mile mě ještě takhle pobavila a to hlavně bojem s bandou liliputů. IMHO jeden z nejpovedenějších dílů, ostatní nemuseli vůbec být, ale to by se pak nenatočil poslední "nejlepší" díl(to teprve uvidiím). ()

DansteR 

všechny recenze uživatele

"She's gone! Oh my God, she used me. I was used. I was used! Cool!"....Víceméně tupá, úchylárna tak akorát pro teenagery. Řadil bych to do průměrných amerických rádoby stupidních komedií, které něják zvlášť nezaujmou, ale člověk se na ně vydrží dívat a ve většině případů se i dobře pobaví. Myslím si, že u tohoto filmu hrozně záleží na věku diváka. Teenageři budou nadšeni, ti o něco starší se možná parkrát zasmějí, ovšem všichni ostatní starší diváci si snad tento snímek radši ani nepustí. Vše ostatní jako obsazení, scénář apod. se pohybuje někde mezi průměrem a nadprůměrem, ale onen humor je tak výstřední a specifický, že film bohužel (bohudík) není asi pro všechny věkové kategorie. Za mě jako diváka řadícího se do té prostřední skupiny, 60% ()

faktor_xx 

všechny recenze uživatele

nech si ľudia myslia čo chcú a aj keď sa jedná o klasiku tínedžerských komédií, ja absolútne, ale naozaj absolútne, nenachádzam význam, pointu, ani nič čo by ma zaujalo v tomto filme....neviem prečo, ale scénky mi prídu absurdné, hlavný herec navždy zafixovaný ako imbecil resp idiot, až na pár vtipných "fórov" resp momentov, je tento film podľa mňa úbohý s trápnymi dialógmi a nezáživnými scénami...opäť osvedčená nelogika a primitívnosť postáv a hercov, ktorí sa snažia vo filme hrať a zosobniť s charaktermi, ktoré sú od nich minimálne o 8 rokov mladšie....viem dve veci...po prvé..už v živote si tento film nepustím kvôli tak nízkej kvalite a výške stupidity...a po druhé....radšej si strelím do kolena, ako si to ešte raz v živote pozrieť....jediné čo môžem vyzdvihnúť je hudba a to minimum originálnych vtipov....10% ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama