Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

mine.slayer 

všechny recenze uživatele

Legenda mezi teenagerskými komediemi, pro mě ale zase tolik ne, až příliš řešení prvních sexuálních zážitků, naštěstí bohatě okoženěnou zábavnou trapností. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie pro teenagery, už jsem jí viděl asi 10x a vždy když se na první díl podívám, je to super. 5* ()

Otan 

všechny recenze uživatele

Před chvílí jsem se věnoval filmu Mamma Mia a teď tohle.Možná je tam pár záseků,ale ani toto není to,co by mne fakt strhlo.Film podle mne úzce vyhraněný a tím pádem,mne vynechal.Nevadí.32% ()

2sistem 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních svého druhu a ač film nebyl nic přelomového, tak se stal fenoménem. Na jablečný koláč, flétnu a sraní ve škole si jistě vzpomene každý i za několik let. ()

Perineum 

všechny recenze uživatele

Pro tuhle sérii (3 filmy, respektive 4) mám prostě slabost. Už jen proto, že je to v podstatě kult, který je po celém světě napodobován, ale bez úspěchu. Stejně tak Stifler je kultovní postava a nadržené prase s nesmírně vulgární mluvou už nikdo nezahraje lépe. ()

kotrlak 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která možná není úplně to pravý vořechový pro českou mentalitu. Já jsem ji viděl ještě když jsem žil za louží a definitivně to byla čistá pětka. Za změnu původního názvu 'American Pie' do českýho 'PPP' by měl někdo dostat přinejmenším doživotí... ()

Zaba 

všechny recenze uživatele

Ne ne ne a ještě jednou ne! Je to trapné a i přesto, že jsem to viděla naposledy na základní škole a jako náctiletá jsem měla být asi cílová skupina, tak se netrefili. Všechno špatně. Jednu hvězdu dávám za zprznění jablečného koláče a MCBP na kulečníku. ()

PanRecenzent 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky: jednoznačně nejlepší komedie.. vůbec u žadné jiné jsem se tolik v životě nesmál výborné prostředí středí a poté vysoké školy pro náctileté skvělé vtipy vyborné obsazení rolí tento film nemá obdoby. ()

Alekks80 

všechny recenze uživatele

Je to postavený z poloviny na fekálním humoru a z poloviny na trapných situacích, případně na kombinaci obojího. Jestli vás tohle baví, tak nebudete zklamáni. Ale asi tak dva slušný frky tam byly, takže za každej hvězdu. ()

JeyeK 

všechny recenze uživatele

Kultovní kousek. Bavil jsem se, občas se zasmál, ale něco, co jsem zprvu neuměl pojmenovat, mi celou dobu u toho filmu vadilo. Nebyl to fekální humor (kterého zde bylo překvapivě málo) ani herecké obsazení (naopak vesměs sympatické), ale ta spousta trapných momentů a hlavně to, se až příliš věrně podobaly tomu, co jsem sám na střední škole prožil a na co jsem se tak usilovně od té doby snažil zapomenout. Ne, vlastně mezi nimi je jeden rozdíl - ty reálné dost často nekončily happyendem. 50% ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Teenagerské komedie jsem považoval za povrchní a trapné i jako teenager. Nikdy jsem se u žádné ani jednou nezasmál... Nemám co víc bych k tomu řekl. ()

SantaCruz 

všechny recenze uživatele

Při přemiéře mi bylo náct a i dnes po dvojnásobku musím uznat tehdejší teenage kvalitu. Vzpomínkovi teleport při poslechu Blink182 mě vrátí na inlajny, Harvey Danger maryjane freedom & Bic Runga... :D ()

Viking81 

všechny recenze uživatele

Po niekolkych rokoch som opat v TV zhliadol teenagersku klasiku. Uprimne, uz to ani zdaleka nie je take vtipne, ako sa mi to zdalo v casoch mojho "dospievania". Niektore scenky ostanu zabavne stale, ale inak je to pre mna uz len priemerny film. Vidiet ze starnem a s pribudajucim vekom sa meni aj pohlad na mnohe filmy. ()

Hadrian 

všechny recenze uživatele

A jak chutná?....''Jako teplej jablkovej koláč''....od mcdonalda nebo od mámy? :D tohle mě rozsekalo...sílu nevidím jen ve Stiflerovi, ale taky v Jimovi a jeho trapasech a v následujících dílech i v jeho otci...tahle sága je zatím nejlepší komedie, co znám a navíc velká srdcovka :) ()

Qer 

všechny recenze uživatele

Mezi americkými teen komediemi jsou první Prcičky určitě jedna z nejlepších. Škoda toho, kam se série po třetím díle ubrala. ()

Larikazka 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenudí ale žádná velká sláva to prostě není :)) Určité skupině lidí, na kterou je to zaměřeno, se to musí určitě dost líbit. Pro mě je to průměrný americký film, v tomto žánru samozřejmě. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama