Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Zapomeňme na (rádoby)umělecké kvality - komedie buď baví, nebo ne. A tahle baví, každý si rád vybaví střední školu, kdy všechno bylo otevřené, celý svět otevřená kniha a celý život před námi. Možná se jedná o pokleslý, fekální a sexuální humor, ale proč s láskou nezavzpomínat. Žádná extra pecka, ale přece jen klasika, co pobaví...70%. ()

gezko 

všechny recenze uživatele

Klub dospievajúcich nevyhonencov ma teda dostal. Hlavne dnes už kultovými hláškami v neprekonateľnom českom dabingu, ale aj naivitou, prvými láskami a MILFkou. Je to pre mňa taká Príručka mladých svišťov - návod ako zasunúť a pokaziť / nepokaziť to. Ako matka novej generácie teen komédií sa toto jednoznačne radí medzi kult a povinnú literatúru každej ďalšej mladej generácie. U mňa za 5 a.... vykuř mi ho krásko ;-) ()

Gelaos 

všechny recenze uživatele

Během svých teen let jsem byl s tímto fenoménem konfrontován pouze pomocí útržků ze scén a vyprávění spolužáků. Rozhodl jsem se ale dát filmu šanci. Laťku jsem si nastavil dostatečně nízko, aby mě trapárny a laciné "šuk-vtipy" nevyvedly příliš z míry. Ale k mému překvapení to nakonec nebylo vůbec špatné. Zázrak to samozřejmě není, ale dobré fórky to má, ty lacinější se dají lehce přetrpět, romantika i vývoj postav funguje a díky střídmé stopáži to hezky ubíhá. Spousta lidí to tu shazuje dolů, a tak směle tasím rovnou 4 hvězdičky. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší teenage komedie. Ještě 21 jump street se dá svoji vtipnosti a kvalitou srovnávat, ale jinak prcičky nemají v tomto žánru soupeře. Vytvořili velkou sérii teenage komedií a za to téhle sérii patří potlesk. Protože, ano takový druh komedie je sice populární ale většinou se jedná o filmy na jedno zkouknutí a pokračování z 90% není a když už tak max jedno. Prcičky ne ty jsou super vždycky se na ně rád podívám a zasměju jsou vtipné a herci jsou už díky tomu filmu známý jako jejich postavy. Je to taková má srdcovka. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Příběh nás zavede za skupinou teenagerů, co chtějí sex ale neví tak úplně jak na to. Ne že by to u holek v tomto filmu bylo jinak. 😕😁 Dobrý soundtrack a herecké výkony. Asi mi chybí ta doba mládí, abych se znovu zasmál. Možná to je tím, že jsem film viděl vice než 100x. Hvězdiček 3*** 60% ()

PeterVonKV 

všechny recenze uživatele

Film mého mládí, kdy VHSka s tímto putovala z ruky do ruky a byla to modla. I po letech má co nabídnout parta kolem Stiflera. ()

dammit83 

všechny recenze uživatele

Nostalgie, vzpomínka na moje leta na střední. Kazdej to chtěl tenkrat videt a některé hlášky se používají dodnes. MCBP PS: Všichni ti, co dávají 3* a méně jsou zapšklí gaučáci. ()

Camel91 

všechny recenze uživatele

Průkopník v Teenage komedií. Já osobně mám sice raději druhý díl, ale i tak je jednička top, vtipná a taktéž ovlivnila jistým způsobem i můj vývoj v dospívání.. Soundtrack je fajn, scénky super, hlášky trochu suší až na nějaké výjimky (Vykuř mi ho kráskoooo!! Jo a jednou na hudebním táboře, jsem si do píči strčila flétnu) ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Celkom vtipná americká teenage komédia, ktorá už tak trochu zľudovela. Pozná ju každý a zabáva sa na nej väčšina. Pekné baby, nadržaní chlapci, jemne erotické, s množstvom trapasov, ale aj pointou na koniec. A soundtrack taktiež nie je zlý. Trocha tej romantiky tam musí byť a v podobných filmoch vždy ocením, keď sa baby vyzlečú aspoň do pol pása. Verím, že nejeden chalan by niečo podobné túžil zažiť. Mne sa to na strednej nepodarilo. Za najlepšiu scénku považujem striptíz v izbe vysielaný online. 65% ()

FuLister 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se této série z nějakého důvodu vyhýbal, protože nemám rád tyhle americké komedie ze střední o sexu a párty. Ale musím uznat, že tohle je fakt dobrý a nechápu, proč jsem to už dávno neviděl. ()

Janoss98 

všechny recenze uživatele

Bez Prciček by to prostě nešlo! V tomhle případě nehodnotím ani tak filmovou kvalitu a zpracování + herecké výkony, jakož spíše citovou hodnotu, pro mě, jako puberťáka. Proto budu hodnotit 100% (Jinak by film dostal okolo 50%) ()

Moonwalker 

všechny recenze uživatele

Fajná puberťácká komedie, která mě bavila až do třetího dílu. Tedy dokuď se nenatočil "Reunion" z roku 2012, který to pěkně zakončil. Není to vůbec špatné, řeknu vám že jsou horší filmy. ;) ()

Jansuper 

všechny recenze uživatele

Jako na jedno skouknutí je to dobrá komedie když sem to viděl poprvé sem se smál každou chvíli až sem se za břicho popadal a fakt nápady na ten humor no parádní ale jako když sem si to pustil podruhé už sem se tolik nesmal a to já když si nejakou komedii pustím znovu tak směju stejně jak poprvé. Tady eště aspoň byla většina postav docela simpatických což neplatí pro následující pokračování ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie má prostě atmosféru. Konec devadesátek, nekorektní humor, hodně tesťáku a kultovní hlášky. Vždycky se rád podívám a zasměju. ()

DanlinDan 

všechny recenze uživatele

Tuto sérii ja prostě miluju! Hlavně tento, 2., 4. a poslední film jsou absolutní špičkou. Příběh a charaktery jsou sice jednoduché a princip všech dílů je stejný. Ale sakra, ze středoškolské tematiky nejlepší. Nic na to nemá. Jedná se o můj jeden z nejoblíbenějších filmů! ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama