Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (864)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Řekněte mi někdo, prosím, kam se poděl vkus filmařů a proč člověk tráví drahocený čas natáčením skutečně stupidní komedie, u které jsem se nezasmál ani jednou. Ani jednou. Kam se ztratila kvalitní komedie? ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Jeden z pilířů žánru, který se později zvrhl do příšerných obludností. U samotných Prciček jsem se ale náramně bavil a rád se na ně vždy podívám, abych si osvěžil ty přitroublé postavy a jejich eskapády, které mě dokázaly upřímně rozesmát... ()

Disk 

všechny recenze uživatele

American Pie je jako Stiflerova máma - čím starší, tím lepší. V patnácti letech (v době uvedení) mě to absolutně minulo, až teď jsem si to s pochopením užíval. "To jednou na hudebním táboře jsem si strčila flétnu do p...."_________P. S.: Nepochopím pokrytecky nízké hodnocení na zdejší databázi. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Prcičky sú jednoducho kult a pred blížiacou sa premiérou American Reunion som si túto lásku môjho detstva musel zopakovať. Je to už mnoho rokov nazad, čo som všetky hlavné postavy v čele so Stifflerom obdivoval a aj po tých mnohých rokoch cítim, že máme niečo spoločného. Otázne však je, či by som sa na Prcičky pozeral rovnakými okuliarmi ak by som mal v dobe vydania povedzme okolo 20-ky.. takto sa jedná o čistú a nezameniteľnú nostalgiu. Na prvotnú trilógiu nedám dopustiť! ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Screw this, Prcičky jsou fajn (tedy až na ten český název). Redefinovaly vlastní žánr a přitom v něm trvale zůstaly i nejlepším filmem. Co na tom že většina ostatních "Prcičkovských" komedií jsou podřadné zmetky, debut bratrů Weitzových na rozdíl od nich nesklouzává do bahna stupidní a samoúčelné vulgarity, ale zůstává tak akorát na hraně - s bizarními úlety s penetrováním koláčů, i s bez problémů funkčním příběhem o přátelství a dalších univerzálně platných hodnotách, přičemž je film stále mnohem víc vtipný než trapný. A hlavně nezjednodušuje celý ten životní úsek "getting laid" na prosté getting laid, ale s nadhledem shrnuje celou krásu a tragedii postpubertálního dospívání, takže je mi i trochu líto, že jsem jím v těch letech, kdy pro mně byl nejaktuálnější, v podstatě pohrdal. Na rozdíl od jeho následovníků si první American Pie odsuzování nezaslouží. 7/10 ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Film o mladých pro mladé. Film, který zvedl vlnu teenagerských filmů. Film, jehož vedlejší postava jej vždy udělá. MCBP! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Perfektní teenegerská komedie. Všechny postavy dokázali člověka zaujmout. Zmatkářský Jim, KEvin, Finch, Oz a nejlepší hvězda filmu Stifler. Stifler to dokázal pořádně rozject. Ve filmu bylo dost trapných a vtipných scén. Filmu není moc co vytknout. Další díly se snažili mít větší a věččí vtipy a tak. Ale jednička měla atmsféru jedninečnou. Ve filmu bylo i dost dobrých písní. Proto celkově hodnotím na 95% = ***** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Matka teen-age komedií má poměrně velmi dobře provázané gagy a k ruce schopné herce, kteří se po této komedii dostali do širšího povědomí publika. Jason Biggs už asi navždy bude označován jako "ten z prciček", a ostatní herci už později nedostali takové výrazné party (Nicholas, Elizabeth nebo Thomas), ale tady byli výborní. Vytýkám snímku jeho mírně odfláknutý konec, který se příliš neslučuje s předchozím konceptem filmu. Zakončení mohlo být výraznější, ale jinak film svůj účel splnil. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Film balancuje po úzkém trámku přes bažinu nechutností a humpoláckých vulgarit celkem úspěšně, párkrát si sice šlápne vedle, do ještě teplého koláče i do něčeho nechutně rosolovitého, už jen zbůhdarma mrskajícího bičíky, a nateče mu to do bot, ale co... Ponožky se dají vyprat a boty vyleštit. Pravačkou. Film o čuňačinkách našeho mládí, kterým se teď v dospělosti už jen smějeme. Moment, říkal jsem smějeme? No vida, takže to opravdu JE komedie. Mě už dnes sice moc nepotěší, ale ani nijak neurazí. Body i za to, jaký je to fenomén, se kterým jsou dodnes srovnávány veškeré fekální komedie, od trapných sraček až po ty vtipně čvachtavé. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Prostě klasika, ze které vychází spoustu nekoukatelných paskvilů. A i když není American Pie bůhvíjak světoborný film, je jeden z prvních svého druhu, a zaručeně pobaví. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

American Pie je asi vrchol žánru teenagerských komédií. Niečo to o žánre svedčí. Tvorcovia asi nemali v úmysle byť najlepší, ale ich nasledovníci nedokázali z týchto žánrových vôd vyťažiť o nič viac. Takže film sa pozrieť dá, nie je vyložene trápny, skôr sú jeho fóry iba nevýrazné. To je všetko. Tento kult absolutne nechápem a neverím, že sa nedá natočiť vtipná teenagerská komédia, aj keby bola čisto iba o zásune. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Perfektní a propracované charaktery všech postav. Impozantní herecké výkony. Dechberoucí a filosofický děj. Tak přesně tyhle parametry film nemá. Nicméně film alespoň zůstává bláznivou americkou komedií určenou pro specifickou věkovou skupinu diváků, do které jsem v dobách rozmachu filmu určitě patřil a ze které už jsem, troufám si říct, vyrostl. Nikdy jsem však nad tímhle filmem nijak neslintal blahem a ani nedělal jiné perverznosti, na které právě myslíte. Bezpochyby má několik vtipných momentů, ale u těch sláva filmu bohužel končí. 2* ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Tahle nezdařilá pseudoparodie téměř zapáchá hloupostí, která se prosadila ještě více v následujících dílech. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu jsem vyrůstal. Ani nevím, kolikrát jsem ho i s jeho pokračováními viděl. Ten film má něco do sebe. Tady mi přijde trochu podhodnocený. Stifler prostě nemá chybu: "Vykuř mi ho, krásko!" :D ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Kult zvaný American Pie od bratov Weitzovcov, ktorý opäť pozdvihol teenagerské komédie. Ide o hit roku 1999, ktorý sa zapísal do sŕdc mladých ľudí po celom svete... ehm ehm Pikantné pokušenie rozpráva príbeh o 4 chlapcoch zo strednej školy, ktorý chcú POVSTAŤ a stať sa"mužmi". Pre hercov tochto snímku ide o životné úlohy, pretože Seann William Scott ostane a myslím si, že nielen pre mňa navždy Steflerom. Tak ako Shannon Elizabeth ostane stále tá česká sexbomba Nadia, Jennifer Coolidge ostane Stiflerová máma (MCBP) a Tara Reid a Mena Suvari ako tie... z American Pie. Prci, prci, prcičky sa stali značkou, ktorá sa zneuživá dodnes - vychádzaju stále ďalšie a ďalšie série tohto filmu, ktorý nesu názov American Pie a pritom ide o maximálne trápne pokračovania 1, 2 a 3. Dokonca ešte aj po 9 rokoch vychádza ďalšie pokračovanie tohto snímku, ktoré ničí "maminčin koláč" a trápnym napodobňovaním prvých troch častí potápa Ameican Pie... 8/10 (ako pôvodný celok) ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama