Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

9HK 

všechny recenze uživatele

Nejlepší teenage comedy co kdyby byla asi natočena...tím že není v červeným čtverečku se nenechte odradit(pokud to náhodou někdo neviděl..)to se asi ,,intelektuálové,, bali dát hodně hvězd... ()

beregond 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi tento film vyhýbal (nebo možná já jemu) až jsem ho konečně deset od natočení viděl. Překvapilo mě jak krotké to bylo. Není to tak hrozné jak jsem si myslel, celkem jsem se bavil ()

CrashHP 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorú zbožňujem, ktorá sa na nič výnimočné nehrá a táto otázka sexu trápi mnoho mladých ľudí a všetci to berú s humorom na večierkoch a v poslednom ročníku na strednej. ()

Crucifere 

všechny recenze uživatele

American Pie není zrovna nějak dějově převratná komedie a ani není v mnoha směrech zrovna vtipná, spíše obsahuje hluchá místa, které jsou jen na škodu a místy trefné poznámky a situace, kterých není až tak mnoho. Ale odreagovat se u ní dá skvěle a co víc od komedie chtít? ()

Mescalamba 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit dneska. Už je to nějaká chvíle co jsem to viděl. Docela mě to pobavilo. Takovým tím vtipně trapným teenagerovským stylem. 3 hvězdičky za relativní vtipnost, slušnou zábavnost (známe taky horší, že) a za to, že je to v podstatě už klasika. ()

Eksi 

všechny recenze uživatele

Fenomén sex & party komédií. Má to niečo do seba, niečo čo prinútilo natočiť 2 sequely a dalšie 4 televízne, aj keď nenadväzujúce pokračovania. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Je to sice totální kravina, ale občas jsem se i zasmál. Navíc tenhle film odstartoval vlnu teen-komedií, ze kterých je tohle dílko stejně nejlepší.. ()

Plgy 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení některých uživatelů,tento film patří k nejlepším teen komediím a samozřejmě 100%... ()

jasnenkaa 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se neubránil a dávám tomuto filmu 4*. Důvod je ten, že je to taková jedna z prvních teenagerovských komedii s jasnou cílovou skupinou, ale vůbec není blbá. Čtyřicátníky asi nenadchne, ale proto ten film nedělali. Stejně jako Snowboarďáci v podání čechů byla i tahle komedie na počátků dlouhé řady následných pokusů se na podobné nebo prakticky stejné myšlence přiživit, což už se jim moc nedařilo. Takže jestli Vám je něco kolem 12-18 ti let, tak se dobře pobavíte. ()

Naked_Snake odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že tento film může nazvat ,,poučným" jen naprostý imbecil. Tento film je totiž ,,ze života" asi stejně jako star trek. Klasický kýč pro teenagery kteří se snažej žít po vzoru amerického snu. Veškeré vtipy se týkají jen sexu a ještě k tomu jsou děsně přetažené za vlasy. Samozřejmě všude jen přehlídka největších modelek... Film pro stupída co stráví pouze laciný humor. ()

Trepak odpad!

všechny recenze uživatele

Dúfam, že všetkým stredoškolákom došla pointa filmu – dôležitejšie ako maturita je... zapichať si. Ak to nepôjde so spolužiačkami, skúste ich matky. Ak to nepôjde ani s ich matkami, skúste jablkový koláč. A ak vaša matka nevie piecť, ostáva vám ruka a ponožka. ()

Abcbc odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film mě nijak nenatchnul, už připitomělý název mě odrazoval, přesto jsem si jej pustila. Asi po 5 minutách jsem okno zavřela, protože něco tak... ani nevím, kde najít pravé slovo pro tento výtvor... tak příšerně a nesnesitelně hloupého jsem snad ještě neměla možnost shlédnout! Odpad! ()

billcarson 

všechny recenze uživatele

Klasika pro pubescentní publikum. S chutí jsem si tady přečetl několik komentářů od (pseudo) lidí co se tváří jako největší intelektuálové, kteří by tento film nejraději spálili a vymazali z pevných disků a raději by si s Einsteinem povídali o relativitě. Vcelku milá komedie o dospívání, sexu a co k tomu patří, tak to vidím já. Je tady sice humor, který není zrovna košér, ale doba se mění a Stiflerovy hlášky přetrvávají. Vykuř mi ho krásko! :) K více hvězdičkám by bylo u mě zapotřebí lepší příběh, ale parádní Eugene Levy coby "starostlivý" tatík, který nemá chybu. Biggsovy taneční kreace, které jsou z hlediska předehry absolutně bezkonkurenční :P a hlavně Mena Suvari tenhle film neskutečným způsobem obohacují. Málem bych zapoměl na přírodní úkaz jménem Stifler, jestli nevěříte znám pár úplně stejných jedinců. Co závěrem - ten kdo se nechce dívat nemusí, když se to někomu nelíbí ať si prdel políbí. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama