Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

Campbell 

všechny recenze uživatele

První a asi nejlepší díl celý Prcičkovské ságy, postavy jsou výborné a uvěřitelné a Stifler je génius, chci být jako on:-)) Tohle je parádní odreagovačka pro všechny. Navíc to odstartovalo další milion filmů na téma jak ztratit panictví. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Filmová klasika, začiatok tých pravých teen komédií. Ako zakladateľská vecička je to slušné. Pervérzne, no pravdiv a veľmi na moje vlastné počudovanie, vtipné. Pár naozaj dobrých vtípkov, vás nenechá na pokoji a musíte sa smiať. Seann William Scott klasicky surovo trápny a neuveriteľne divný. ale je to na takých 80% ()

predators 

všechny recenze uživatele

První tři díly a Reunion! Tím veškerá legrace končí a všechny ostatní pokusy o napodobení nebo přiblížení (a že jich bylo!) se můžou jít zahrabat. Samozřejmě mnozí stále sbírají herecké zkušenosti (a že jich někteří dosáhli až v hodně sešlém věku), ale jako pubescentní komedie nemají mnoho konkurencí. Také nutno dodat, že slušné množství gegů, hlášek a situací vešlo do historie! Toto by se mělo promítat prvákům na střední škole místo povinné četby...prcičky aspoň nikdo neobšlehne! Jednička to lepší dvojce dobře nastartovala. 70% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Humor na hranici trapnosti, příběh na hranici nudy. Nenáročná zábava, která má svůj díl viny na degradaci filmového humoru následujících let. Občas člověku cuknou koutky, mnohem častěji mu však cukne palec na dálkovém ovládání. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

V mojich očiach je "American Pie" klasikou. Je síce pravda, že sa na ten film pozerá zvláštne, keď má človek skoro 30 a uvedomuje si, že prvýkrát to videl možno pred práve 15-timi alebo 17-timi rokmi a bol to film, na ktorý som sa díval ako komediálne zlato. Dnes si myslím, že mnoho gagov stále funguje a sú tu scénky, ktoré sú skutočne parádne a rehocem sa na nich aj po rokoch, no mám pocit, že po viacerých zhliadnutiach to až tak silná klasika úplne nie je. Highlightom sú všetky scénky s Jimovým otcom. Komédia funguje a postavy sú dobré, no nemôžem si pomôcť, no niektoré klišé ma nebrali a súčasne mám pocit, že sú tu aj tie klasické momentky, ktoré vytvárajú umelo drámu, aby si postavy niečo museli uvedomiť a potom sa dostali k cieľu trošku komplikovanejším spôsobom, no stále k tomu, čomu to celý čas smerovalo. Ak mám byť úprimný, tak čo mi v tomto filme asi najviac chýbalo bola chémia medzi niektorými postavami. Kevin a Vicky ju majú dobrú a pozerá sa na nich dobre. Heather s Ozzym sú okey, no mám pocit, že Ozzy ako postava úplne nefunguje a je tu tak trošku do počtu. Jim a Michelle v tomto filme je podľa mňa slabá dvojka. Viem, že to tu bolo viac-menej nasilu a Jim by bol radšej s Nadyou, ale v rámci toho, čo tento film ponúkol medzi nimi, mám pocit, že je to dosť strojené a umelé. A hoci to tak má byť, po rokoch mi to vadí. Najmä, keď už človek videl aj pokračovania. Ale je pravda, tam sa chémia oveľa lepšie vyvinie a ich vzťah bude oveľa krajší. Ako celok to podľa mňa funguje. Nostalgicky a možno aj keď si to človek pozrie prvýkrát. Som spokojný. Dokonca aspoň bod filmu ešte po rokoch dvíham. Hodnotenie: B- ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Sice je ve filmů pár vtipů a několik povedených scén (např. internetový přenos), ale hlavně je to celé příliš trapné a nudné. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

V očích právě dospívajícího pubescenta zřejmě kultovní komedie. S odstupem času však ony vtípky vyvolávající záchvaty smíchu vyzní trapně a divák, který již překročil hranice puberty jen tupě sleduje tu snůšku fekálií, vulgarismů a dalších infantilních kiksů plných klišé a nevkusu. V 17 letech jsem se řehtal, dnes jsem se nudil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ve své době velice úspěšný a dnes už legendární film, který odstartoval vlnu teenagerovských komedií. Je to docela sranda ale bomba to rozhodně není. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dneska už kultovní záležitost,která kdysi odstartovala éru podobně laděných filmů o partě pubošů,pro které je hlavní téma filmu zasunout,vysunout,vylízat,vykouřit,zabránit,ztrapnit,chlastat a atp.Když film vyšel mlátila s náma puberta a hojně sme vyráželi do kin,pamatuju se,že ani tehdy mě Prcičky ale nijak zvlášť nebavili,na filmu sem nejvíc ocenil souboj Stifler/Finch a neskutečně šukézní Shannon Elizabeth,která se tehdy stala vlhkým snem nejedno pubescenta.Jenže spousta vtipů byla spíše postavená na zoufalosti hlavního představitele a tenhle styl humoru je občas spíš traný,např. ´´kultovní´´ scéna s prcáním koláče,podle které se vlastně celá série jmenuje,mě přišla fakt imbecilní,protože takhle zoufalej snad nebyl nikdy nikdo.Je mi jasný že fandové prciček do teď i v dospělosti roní slzy smíchu nad takovými zhovadilostmi ale první díl prciček zestárl asi nejvíc a umě vždycky vedl Road Trip.Uznávám ten film jako Matku/Otce takových filmů,ale už se u něj moc nenasměju.60% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších teenagerovských filmů, které k nám přišly ze zámoří!!! Navíc pro naši generaci dnes už kultovka. Perfektní hudba (Blink 182, Sum 41, Good Charlotte...), super hlášky a úplně nezapomenutelný a kultovní Stifler a jeho máma :-))) 90% ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Prcičky nejsou vůbec špatný film. Jako komedie fungují a scénář psal někdo s mozkem. Prostě normální film o amerických teenagerech, nic horšího. Nebo taky nic, co by muselo zajímat lidi starší třicítky. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

No a jednou jsme jeli zase na hudební tábor a tam jsem si strčila flétničku do pí.i. No jo. Co sis myslel? Na hudebním táboře se pořád jenom p.cá.:" o)))) Ne, tohle fakt není jemný kultivovaný humor, ale mně to neva. Jimův táta je pro mně postavou č.1. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Zlomová teen komedie u který jsem se smál od začátku až do konce. Po ní přišlo nespočet dalších, ale žádná už nedokázala prcičky překonat. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na jednoduché pobavení to jde, i když opět fekální humor vede, a ten vážně nemusím. Avšak nejvíce v tomto filmu vede hláška o flétně v pí.či. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama