Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak tady to celé začalo a to nejenom American Pie jako takový, ale i nový subžánr komedie- a to teen-comedy a přestože každý další film z tohoto soudku šel kvalitativně dolů (čest výjimkám), Prcičky budou vtipné už asi napořád a celkem po právu se staly svým způsobem legendou. "Problémy" mladých lidí, nabušená muzika (Blink 182 si ve filmu dokonce i zahráli) a celkově neskutečně uvolněná atmosféra let středoškolských se prostě neokouká, přestože jste ze školních lavic už dávno vyrostli. Nepochopitelně zde podceněný film by měl rozhodně svítit v červené barvě, za mě 4* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal větší a zábavnější pecku od takové "kultovní klasiky" jako jsou Prcičky. Humor občasně povedený, jindy zase méně a příběh šablonovitá nudná teenage pohádka. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednička zůstává nejlepším dílem z celé série, dá se na ní kouknout i víckrát a "fekální" humor tady nenabral ještě takovou intenzitu jako v dalších dílech. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Je to strašně trapný, ale mohlo to bejt horší. V době shlédnutí jsem ještě patřil do cílový skupiny těchhle blbostí, ale nějak mě to nebralo. Spolužákům se ale líbí i větší skvosty, plující v černých vodách filmového braku. Nechápu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle mě ve své době naprosto minulo. Ale pár humorných scén se tomu upřít nedá. Zajímavé je, že nejlepší na celém filmu mi připadaly vedlejší role – Jimův otec, Stifler, Sherminator a samozřejmě a hlavně MCBP. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky je filmy, který se stal průkopníkem teenagerských komedií. Bylo zde několik pokůsu, natočit podobnou komedii, dokonce i u nás něco podobného vzniklo a to v podobě Rafťáků a Snowboarďáku. Avšak bez jakéhokoliv úspěchu. Tento film podle mně zůstane nepřekonaný. Je to opravdu povedený a v roce 1999 to byl hit a není ani divu. Je to něco originálního. Velmi vtipné, například scéna s Finchem na školních záchodcích byla tak vtipná, že jsem se smál i nahlas. Ale takovýchto scén je zde více. Výborné hlášky ( " MCBP " ) . Dále také špičkově obsazené mladými a sympatickými herci. V čele s Jasonem Biggsem až po excelentního Eugena Levyho, který podal velmi dobrý výkon v roli otce. Dále také byl skvělý Seann William Scott. Jedna z těch lepších komedií a taky by mně zajímalo, kdo a kde vzal ten český název pro film!! ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film pro dospívající. Bohužel jen pro ně. A to je možná chybou. Nějak si dnes nedovedu představit se na snímek podívat. Stačilo mi to jednou na učňáku:-) Některé scénky trapné, jiné zase vynikající a takhle se to střídalo po celou stopáž. Ostatní díly prciček jsem neviděl a myslím, že je nikdy neuvidím. Přesto hodnotím velmi pěkně. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

American Pie aneb zakladatel teenegerské komedie. Skupina teenagerů před maturitním plesem řeší jedinou věc - jak se zbavit panictví. A toho se musí zbavit za každou cenu! Jako komedie to je boží. Ohraný a jednoduchý příběh, který je vlastně teď v každé teen komedii, které se objeví dvě – tři každý rok. Proč Prcičky? Prcičky byli první, rozumné, se super herci a božími fory. Jim, Stifler, Oz, Finch a Kevin je prostě super parta. Je to místy nechutné, sprosté a sakra vtipné. Trapné momenty, humorné scénky to se tu vše točí dokola. ( 76 procent ) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Dnes již legendární a bezesporu kultovní komediální záležitost, která je pod "lehce" vulgární slupkou i překvapivě upřímnou sondou do přátelství a lásky. American Pie Vás rovněž zaujme svými charaktery, v nichž si každý najde něco, co i jeho v mládí trápilo či definovalo. Je to zkrátka dílo, ke kterému se od svého čtrnáctého roku života vždy velmi rád vracím. Skvělá práce! „I would like to make an announcement. There is a gorgeous woman masturbating on my bed.“ ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tahle teenagerovská komedie se povedla, ale na druhou stranu žádný kdo ví jaký zázrak to není. Možná je to až moc přeceněné. Smíchy se u toho vážně neřežu. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Paul a Chris Weitzovi neodvedli při renovaci (sub)žánru šuk-sem/šuk-tam teen komedie vůbec špatnou práci, přičemž v podstatě jen vyslyšeli společenskou objednávku a zalepili příslovečnou díru na trhu… Což mělo za následek tučňoučký (a zřejmě i zasloužený) výdělek, dvě slušná (a několik chabých) pokračování a desítky výrazně horších následovníků z USA i Evropy (ano, bohužel i z Německa). S ohledem na nemalý dopad na světovou popkulturu jde svým způsobem o obdivuhodné (a občas i dost vtipné) dílko, avšak děkovat za to těm dvěma rozhodně nehodlám. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

U mňa sa jedná o akúsi srdcovku. Jednak to bol film, ktorý odštartoval žáner teen komédií, ktorých hlavným cieľom, je parta chalanov, ktorý chcú prísť o panictvo, ale ktoré často krát nedosahovali kvalitu tejto prvotiny. Sympatický predstavitelia prechádzajú rôznymi trápnymi momentami, len aby sa dostali k vytúženému cieľu. Keď ale obhliadneme od všetkého toho sexu a veľmi podarenej scény so Shannon Elizabeth dostaneme veľmi pôsobivú - aj keď trocha zväličenú sondu do duše dospievajúcich chalanov. Charaktery sú veľmi pekne vystavané - až natoľko, že pre niektorých skultoveli. Jimov otec, Stifler, alebo Stiflerova mama a mnoho ďalších, ktorý kedysi bavili a bavia doteraz všetkých, čo si chcú nezáväzne oddychnúť aj trocha pochopiť o čom sú vzťahy, bez toho aby sa tu lial pátos a sentimentalita, keď stačí ukázať semeno v pive, alebo veľké prsia. Pre mňa príjemná komédia, ku ktorej sa stále veľmi rád vraciam a ktorá ma aj po vyše 10 rokoch dokáže stále prvotriedne zabaviť. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Kultovná komédia pre teenagerov, na ktorej sa pobavia aj iné skupiny obyvateľstva. Treba doceniť, že Prcičky boli prvým zásadnejším úkazom žánru a stále sú nezosadeným kráľom. Filmy čo prišli po ňom, sú stupidné a trápne, ale Prcičky rozhodne nie. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama