Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky je teenegerská pecka jako řemen, plná leč stupidních, ale zábavných scén a dobrých buran dialogů. Když jsem byl menší, tento film jsem žral. A když jsem se na něj podíval z odstupem času, velmi rád jsem se vrátil o několik let nazpět, protože já se u toho bavil i teď. Pro mě jsou prcičky kultovní záležitostí, a budu se k nim velmi rád vracet i v době, kdy budu starší a starší. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Když jsem svým kolegům z fakulty řekl, že jsem ještě neviděl PRCIČKY, tak se na mě dívali, jako bych ještě nedospěl. Nu dohodli se tedy, že mi je koupí na narozeniny. Po zhlédnutí jsem nepochopil, co se na tomhle všem puberťákům může líbit. Film o tom jednom, který postrádá jakoukoliv hloubku kromě poučení, že plánovat si první sexuální zkušenost je hovadina. Navíc jsem se ztrácel v postavách, páč mi všichni ti hezouni a roštěnky přišli úplně stejní. Scéna s koláčem je mírně nechutná a když se k tomu všemu přidá zbytečně tmavý obraz (vydání z Levných knih), tak se film potápí pod pomyslnou hladinu průměru. Takže pokud se dospělost určuje tím, zda jste viděli nebo neviděli PRCIČKY, pak bych o nic nepřišel, kdybych zůstal dítětem. "To jednou na hudebním táboře..." (215.) ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Je to k nevíře, co světlo světa spatřil tento již legendární film. Přesně je to 19 let. Také je k nevíře, jak ten čas letí a hlavním aktérům je mezi 40-50 lety. Příjemná oddechová komedie se špetkou té sexuálnosti. Nemohu jinak než doporučit. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Já tyhle teen komedie prostě nenávidím, ačkoliv je lidé kolem mě milovali a milují. Neříkám, že bych se nepobavil, ale někdy se prostě člověk musí smát, i když je to trapné a znechutí ho to. Tento druh humoru je mi prostě cizí. Aspoň že jsou tam hezké holky. Tenhle díl jsem přežil, další ignoruji. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Obyčejná teenagerská komedie, která místy pobaví a místy nudí. Nic moc se od tohoto filmu čekat nedá. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tohle je hustá a vtipná komedie, dobrý film, kultovní scény a hlášky. Zapamatovatelné postavy. Zasmějete se, pobaví vás to, jeden z mála dobrých amerických komediálních počinů, které umí balancovat na hraně trapnost/zábava. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Co studuješ?" "Postmoderní feministické teorie..." "Krásná noc, že? Když přichází jaro, je to něco úžasnýho... vykuř mi ho, krásko!" Hodně dlouho jsem se téhle teenagerovské klasice vyhýbala, protože jsem byla přesvědčená, že je to prostě vulgární a primitivní hloupost. A světe div se, ono se jedná o vlastně docela roztomilou romantickou komedii se sympatickými mladými hrdiny. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Matka novodobé teenage komedie, která nastartovala vlnu dalších víceméně horších napodobitelů. Každýho panice a pannu v pubertě tohle muselo zasáhnout. Několika hercům to šlušně nastartovalo kariéry (btw první pořádný zjevení huliče Johna Cho) a Stifler je pro mě dodnes kultovní postava, na kterou nedám dopustit. Spousta nezapomenutelných scén, hlášek. MCBP. Nostalgie, která mi vždycky připomene dobu základky. ()

Mickalle 

všechny recenze uživatele

První komedie, kterou jsem si za tejden pustil asi 3x a pořád jsem se u toho trhal smíchy :o) + jemně erotický dánech, který máme tak rádi :o) prostě jastnejch 5 ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Klasická stará teen komedie. Kterou jsem neskutečně žral a dodnes mě baví. Postupnou obměnou herců klesla i kvalita. Seann William Scott jako Stiffler je to nejlepší spojení. Pro někoho "tupý film" pro mě odreagovačka s přáteli. 70% ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Zdejší rádoby odborníci mi můžou políbit ctěné pozadí ... tohle je legenda! Klasika nad klasiku v tomhle žánru! Jasných 5* ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

v čase uvedenia sa písalo,že je to moc o sexe,vulgarite,"prasárnach".....tiež som sa prikláňal k tomuto názoru a zdalo sa mi,že je toho ozaj až moc.....s odstupom času potom čo sa natočilo -aké srákoty- toto je ešte celkom v pohode a je to i celkom vtipné. ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to má být symbol teen komedií, ale Road Trip, je podle mě alespoň vtipný, vlastně narozdíl od tohoto filmu hodně. Tak mi odpusťte tu opovážlivost, ale tohle zkrátka není dobré, je to nuda. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie pro mladé , u které jsem se náramně bavila.Je to stokrát lepší než-li ty naše teenagerské české komedie , které právě vyšli.Film má spoustu perfektních gagů. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama