Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (57)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 102,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 235,5 mil. (NIRO)
  • Všichni ji známe jako tu, co si "na hudebním táboře strčila flétnu do...", ve skutečnosti byla herečka Alyson Hannigan (Michelle Flaherty) zdatnou klarinetistkou (navštěvovala North Hollywood High School). (necisty)
  • V původním scénáři je Ozovo (Chris Klein) prostřední jméno, které nikomu neřekne, Dieter. (necisty)
  • Zdechnutí skútru Finche (Eddie Kaye Thomas) po obědě bylo neplánované, ale nakonec byla scéna ve filmu ponechána. (necisty)
  • East Great Falls High School je založena na East Grand Rapids High School v Michiganu, kde scenárista Adam Herz ve skutečnosti chodil do školy. (necisty)
  • John Cho ("MCBP" týpek č. 2) byl nejstarší herec, který ve filmu ztvárnil středoškolského studenta. Bylo mu tehdy 26 let. (necisty)
  • Jablečný koláč byl ve skutečnosti kupovaný. Koupil jej člen produkce v Costco na Long Beach v Kalifornii. (necisty)
  • Eugene Levy (Jimův otec) dostal ve svých scénách svolení k improvizaci, včetně scény, kdy s Jimem (Jason Biggs) listuje v pornografických časopisech, což Biggse vedlo ke znatelně tlumenému smíchu během hlášky "obří orgie". (necisty)
  • Film navzdory všeobecnému přesvědčení ve skutečnosti nevymyslel termín "MILF" (mother I'd like to fuck; v českém znění: MCBP: máma, co bych píchal). Zkratka byla původně použita v jednom příspěvku na Usenetu z roku 1995, který film předběhl o čtyři roky. Film však z velké části tento termín výrazně zpopularizoval. Před premiérou filmu byla zkratka "MILF" používána především teroristickou organizaci v jižních Filipínách Moro Islamic Liberation Front, která pod tímto názvem vystupuje dodnes. (necisty)
  • Píseň, která hraje, když Finch (Eddie Kaye Thomas) běží do koupelny, je "Walk, Don't Run" od The Ventures. (Cheeker)
  • Film byl roku 2012 webem „LoveFilm“ označen za sedmou nejvtipnější komedií všech dob, a to s průměrně 1,5 "smíchy" za minutu. (JoranProvenzano)
  • Postava Oze (Chris Klein) se původně měla jmenovat Zyskowski. John Zyskowski byl přítel scenáristy Adama Herze, který nakonec nesouhlasil s tím, aby jeho jméno bylo použito ve filmu, a postava byla přejmenována na Chrise “Oze“ Ostreichera. Ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) se objeví majitelka květinářství, která se jmenuje Paní Zyskowski. V titulcích si pak můžeme všimnout zmínky: „Special thanks John Zyskowski". (Stocki)
  • Existují dvě verze scény, v níž Jim (Jason Biggs) souloží s jablečným koláčem. V původní kino verzi souloží vestoje u kuchyňské linky, zatímco v necenzurované verzi, která vyšla na DVD, souloží vleže na baru v kuchyni. (Kulmon)
  • Během natáčení scény, kdy Jim (Jason Biggs) běží přes silnici od jednoho domu k druhému, dostal jeho herecký představitel úpal. (Kulmon)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama