Reklama

Reklama

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tie ninja meče sú bohovské. A vídať ich aj v iných turkish produkciách. Pre fajnšmekrov zrejme najväčšia ázijská hviezda Cüneyt Arkın sa úspešne prebojoval do ďalšieho kola svojej akčnej kariéry. Na toto sa nepozerá kukadlami obyčajného človeka, na toto treba mať chuť a postoj. Alebo nejakú lahvinku. Už tradične vystrihnuté scény zo západných filmov ( postrehol som CANNONBALL 76 ), aura hlavného hrdinu a do toho turecký Bruce Lee, ktorý sa snaží, čo mu sily stačia. Mňamka. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Tak todle je naprostej výsměch. Jestli tydle filmy někdo myslel vážně, tak to sorry, ale není asi normální. Jestli vám přišli žhavý výstřely jako skvělá parodie, todle "cosi", co se bojím nazvat filmem, převálcuje všechna očekávání. Samozřejmě že nechtěně. Když pouhou rukou hlavní hrdina rozsekne balvan o průměr 2 metry, nebo když jsou nějaký souboje a hrdina vystřelí z luku 10 šípů za vteřinu, a to nekecám, a padne půl armády, člověk si říka asi jen "what the hell??!!". Potom souboje muž proti muži kdy rukou člověku usekne nejdřív ruku, pak nohu a nakonec hlavu, samozřejmě to vše během milisekundy...nebo třeba když rozkopne skálu a ta spadne na celou nepřátelskou armádu. Za zmínku stojí souboj s hlavním záporákem, připomenu scénu, kdy hrdina nějak zapálí záporáka, teď je vidět že tam hoří obrovským fajrákem nějakej gumovej panák a hrdina do nněj mlátí plastovou tyčí, hořící panák se pořád zvedá a hrdina ho pořád vítězoslavně sráží na zem...ne to nejde to se musí vidět protože to je dementnost nad dementnost!!! ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nemá chybu, když víte do čeho jdete a já už pár podobných filmů viděl, takže jsem se bavil. Zápletka je jednoduchá jak facka: komisař Murat má za úkol zlikvidovat záhadného zabijáckého ninju. Je tady dost akce, rvačky, krvavé souboje, skvěle hrozivé zvukové efekty a poměrně dost zábavných automobilových honiček a většinou jsou tu samé americké káry - Corvette, Mustang, Charger až jsem se divil kde je všechny splašili. Některé záběry tu mají parádní žluté zbarvení, sice to spíš bude vada obrazu než záměr, ale mně se to líbilo. Film je vlastně předchůdcem jiného Arkinova kousku Ölüm savasçisi (některé scény byly podobné), ale já jsem je viděl v opačném pořadí. ()

Reklama

Reklama